Sürekli bir yanında olsam diyen erkek sapık mı :)))

Yok ya tek başıma vakit geçirmeyi özlerim o zamanda :) İyi böyle iyi.
derdim ben olsam
bir daha aynı şeyi derse.
çok aşık bile olsa o ne öyle ya...

Arkadaşlar bir arkadaş aracılığla biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. daha 10 gündür konuşuyoruz. Ve ne desem şöyle diyor. Mesela kek yaptım diyorum. Çay içiyorum diyorum. Keşke ben de yanında olsam diyor. Uyuyordum diyorum keşke ben de yanında olsam da uyusam çok uykum var diyor. Arkadaş tanıştırdı diye direkt bozamadım. Ama bu adamın niyeti ortada. Şöyle tokat gibi bişey yapmak istiyorum. Siz ne cevap verirdiniz ne yapardınız bu adama?
Ben sapıklıktan ziyade sözlerine güvenmezdim 10 günde ne oldu da aşık oldu böyle.

Belliki siz aşık değilsiniz yoksa sizde onu yanınızda istersiniz .

Ama yine de bu konuşmalardan rahatsızsanız söyleyin. Daha yeni bir tanışma ilişki bile değilken bu gibi sözler beni rahatsız ediyor diyin. 10 gün ayol dile kolay 😆

Ama şu da var uyuyorum diyorum. Ona da yanında olsam beni uyutsan diyor. Bu da mı gol değil:)
Adam diyorki e be kadın gel de artık

Çok itici ya hayatımda hiç sevmem ısrarcı erkek erkek dediğin ağır olmalı karakteri sağlam olmalı.

Tuvaletteyim dese orayada keşke bende olsam beraber şey etsek tuvalete derse şaşırmam 🤨

Duşa girmenize yanında olsam dememişse sorun yok sksjsksjs

Bilemedim ama ne desem bunu diyor. Dinleniyorum demişim mesela keşke birlikte dinleniyor olsak şimdi. Ne desem aynı muhabbet
Samimi gelmiyor demek ki kapat tlf tuvalete gidicem deseniz keşke birlikte mi gidelim diyecek acaba.
Bu irkeklerin çogu zorla konuşuyor ya muhabbetleri 0

Bence siz adamdan hoşlanmamış, gıcık olmuşsunuz. Ben de bu kadar kısa sürede yılışan insandan hoşlanmazdım itici gelirdi sanırım.

Buna hemen sapıktır diyemeyiz insanların gerçek karakteri zamanla ortaya çıkar. Ama zibidi gonzales olduğu kesin bu hızla 😂 bu tarz hızlı insanları ben hiç sevmem. Eşime aşık olmamdaki en büyük sebep bir ay boyunca sevgili miyiz değil miyiz anlayamamış olmam. O derece resmi idi zamanla açıldı. Siz de benim gibiyseniz hiç zaman kaybetmeyin bu adamla. Bir de tokat gibi cevap vs demişsiniz neden böyle bir arayıştasınız ki ? Hoşunuza gitmediyse konuşmayın

Bilemedim ama ne desem bunu diyor. Dinleniyorum demişim mesela keşke birlikte dinleniyor olsak şimdi. Ne desem aynı muhabbet.
Nasılsın dediğin de bir daha ki sefere çok yorgunum ölüyorum geberiyorum den
O da hep aynı diyormuş ya
Keşke orda olsam da beraber ölsek gebersek derse inşallah nerde o günler den kapatın gitsin telefonu...ne güzel yüz ifadesi olur ama 🤣

Ama bu adamın niyeti ortada. Şöyle tokat gibi bişey yapmak istiyorum.
Erkeklik hödö hödösünden seni terk ederek incitmek istemiyorum,sen beni terk eder misin..En azından atlanan daha kolay olur diyebilirsin.
Anlayacaktır muhtemelen.

Eski konularına baktım mayısta üye olmuşun 14 konu açmışın
Hep birileriyle tanışıyorsun ya mesajları ergence ya davranışları ya konuşmaları illaki bir şey var
Tabiki konu acabilirsin beni ilgilendirmez ama 5 ay süresi içinde bunca tanışma bence seni yormustur bi ara ver bırak akışına

Çalıştığın yerin oğlu için 4 eylulde konu var bu konunda 10 gün oldu tanışalı diyorsun söyle baktım çok karışık

Yukardaki konundaki çocuğun ailesiyle tanışma olmuş hoslanma evlilik lafları var hoşlanti var bir şeyler var yani daha pazar günü açmışın konuyu bu konudaki çocukla 10 gündür tanışıyorsun

Bu çocuğu sorgulamak yerine bence kendini sorgula işyerinin oğlu ve bu çocuk ikisi aynı anda öyle yada böyle devam ediyor

Yukardaki konundaki çocuğun ailesiyle tanışma olmuş hoslanma evlilik lafları var hoşlanti var bir şeyler var yani daha pazar günü açmışın konuyu bu konudaki çocukla 10 gündür tanışıyorsun

Bu çocuğu sorgulamak yerine bence kendini sorgula işyerinin oğlu ve bu çocuk ikisi aynı anda öyle yada böyle devam ediyor
O çocukla aramda birşey yokki. Ailesiyle tanışma derken normal bir tanışma bir amaca hizmet eden birşey değil ki.
Bir daha görmedim bile evet hoşlandım ama ölüp bitiyorum diyemem iki kez gördüğüm biri o. başkasına şans vermeyeyim mi?
Neyi sorguluycam anlamadım?

Arkadaşlar bir arkadaş aracılığla biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. daha 10 gündür konuşuyoruz. Ve ne desem şöyle diyor. Mesela kek yaptım diyorum. Çay içiyorum diyorum. Keşke ben de yanında olsam diyor. Uyuyordum diyorum keşke ben de yanında olsam da uyusam çok uykum var diyor. Arkadaş tanıştırdı diye direkt bozamadım. Ama bu adamın niyeti ortada. Şöyle tokat gibi bişey yapmak istiyorum. Siz ne cevap verirdiniz ne yapardınız bu adama?
Bu muhabbetin gideceği yer belli. Hele bi desen ‘aaa yanımda mı uyacaksın?’ Diye ki onu bekliyor bence çözülüp gidecek gibi ‘yok uyumam aslında’ falan diye 🙄😁 uzaktan ilişkiler, sanal flörtlerde böyle diyaloglar gelişebiliyor çünkü her imi taraf da bir hayalle birlikte gibi ve ona beklentilerini yansıtıyor. Sapık demeyelim de ilişkiden beklentisi farklı diyelim, ha buna rğöen olur mu? Seni tanımak önceliği olmalıydı gerçekten ilişki istiyorsa, sanmam 🤷🏻‍♀️ Mesafe koy anlar heralde

Eski konularına baktım mayısta üye olmuşun 14 konu açmışın
Hep birileriyle tanışıyorsun ya mesajları ergence ya davranışları ya konuşmaları illaki bir şey var
Tabiki konu acabilirsin beni ilgilendirmez ama 5 ay süresi içinde bunca tanışma bence seni yormustur bi ara ver bırak akışına

Çalıştığın yerin oğlu için 4 eylulde konu var bu konunda 10 gün oldu tanışalı diyorsun söyle baktım çok karışık
Allah Allah ne yapayım yani 😄

O çocukla aramda birşey yokki. Ailesiyle tanışma derken normal bir tanışma bir amaca hizmet eden birşey değil ki.
Bir daha görmedim bile evet hoşlandım ama ölüp bitiyorum diyemem iki kez gördüğüm biri o. başkasına şans vermeyeyim mi?
Neyi sorguluycam anlamadım?
Allah Allah ne yapayım yani 😄
Komik bir şey yok

O kişiden hoşlanıyorum diye bir kaç konunuz var demek aklınız orda ve diğer konularda sürekli birileriyle tanışmalar var
Tanışın sizin hayatınız beni ilgilendirmez fakat birinden hoşlanıp aklınızda o varken belki yeni tanıştığınız kişilerin davranışları size ters geliyor

Yanı biri kalbindeyken biri aklindayken olmuyor olabilir o yüzden dedim sürekli biri bitmeden biriyle tanışmayın akışına bırakın diye

Back
X