Sürekli bir yanında olsam diyen erkek sapık mı :)))

💩💩 yapiyorum de bakalim ozaman da oyle diyecekmi. Buda degil bence Rachel90 10gun cok kisa bir süre bukadar yalakalik hic hos durmuyor.
Kesinlikle öyle, bişey dedim dayanamıycam artık diyerek öpücük yollamış. Ben de kızdım artık daha tanımadığın insana nasıl böyle davranıyosun diye 😵‍💫
Bu arada gelip tanışmayı çok istiyor ama ben hoşlanmadım adamdan görünce değişir mi bilmiyorum.

Eşimle ilk sevgili olduğumuz sıralar biz de böyleydik.Içimde sapıkça bir niyet yoktu ama sadece iki küçük ergendik🤣 sürekli beraber zaman geçirmek isterdik.Sizin durumda karşı tarafı art niyetli görmezdim ama gereksiz bulabilirdim

Ama şu da var uyuyorum diyorum. Ona da yanında olsam beni uyutsan diyor. Bu da mı gol değil:)
ya hiç tepki vermeyin anlayacaktır
ya da hafiften tersleyin ne münasebet gibi
veya konuşmayı kesin o anda

sorarsa da sakince söylersiniz
gerçi siz bu adamdan pek hoşlanmadınız galiba

bu kadar samimiyeti nereden buluyor? ben bile biktim adamin gereksiz mesajlarindan

Benim exte böyle şeyler yazardı, hatta simdiki eşimde. Duşa giriyom keşke bende olsam tarzi yanitlar sjsjsj tabii biz ilişkide cok daha ilerideydik bunlar yazılırken. Bana o yüzden sapıklık olarak gelmezdi. Fakat 10 günlük tanışmada bunlarin konusulmasi pek normal değil bana göre. Henüz daha görüşülmedi mi? Bi görüşseniz derim. Ben tanıştığım veya tanıştırildigim erkeklerle 1 hafta içerisinde görüşürdüm hep, devam mi tamam mi kararlaştırmasi için. O insanla buluşmadan pek birsey anlayamazsınız.

Ama şu da var uyuyorum diyorum. Ona da yanında olsam beni uyutsan diyor. Bu da mı gol değil:)
10 günlükken? Bu beyimiz baya aç galiba. Kesinlikle hoşuna gitmediğini söyle, kendine çeki düzen versin.
Bi arkadas vasitasiyla biriyle tanışmıştim 3 günde prensesim demişti bana 🤮 dedim noluyoruz ne prensesi 😠 ama napayim prensesler gibisin demişti salak herif. Sonrasinda zaten ben istemedim, kestim muhabbeti. Senin görüştüğün de böyle yılışıgin tekiyse vur tekmeyi gitsin. Erkegin laubalisi hiç çekilmiyor.

10 günlükken? Bu beyimiz baya aç galiba. Kesinlikle hoşuna gitmediğini söyle, kendine çeki düzen versin.
Bi arkadas vasitasiyla biriyle tanışmıştim 3 günde prensesim demişti bana 🤮 dedim noluyoruz ne prensesi 😠 ama napayim prensesler gibisin demişti salak herif. Sonrasinda zaten ben istemedim, kestim muhabbeti. Senin görüştüğün de böyle yılışıgin tekiyse vur tekmeyi gitsin. Erkegin laubalisi hiç çekilmiyor.
O beni prenses peri saniyooooo

Ay ne yaptımda hızlı oldum acabası siz mi hızlı görmediniz kuzum:)
Siz daha geçenlerde masum masum size yardım eden adamın oğlundan hoşlandığınızı yazmamış mıydınız? Ee araya birileri de girmiş, şimdi de bu konu😅 o yüzden şaşırdım. Hızlı geldiniz açıkçası..

Hatta o konunuz da sizi hem sevimli hem masum bulmuştum..

Bu konudan sonra bazı üyelere hak verdim şimdi. Özellikle Z zxshermine alkışlıyorum seni :KK52::KK52:

Siz daha geçenlerde masum masum size yardım eden adamın oğlundan hoşlandığınızı yazmamış mıydınız? Ee araya birileri de girmiş, şimdi de bu konu😅 o yüzden şaşırdım. Hızlı geldiniz açıkçası..

Hatta o konunuz da sizi hem sevimli hem masum bulmuştum..

Bu konudan sonra bazı üyelere hak verdim şimdi. Özellikle Z zxshermine alkışlıyorum seni :KK52::KK52:

Konuda , aynı anda birden fazla kadınla konuşan veya ilgi gösteren bir erkek söz konusu olsaydı ; adam kulağının çınlaması / zonklamasından yerinde duramıyordu şu an.

Bu yüzden konuları okurken , davranışların cinsiyeti olmadığını unutmamak ve cinsiyete bağlı ayrımcılık yapmamak gerekiyor bence.

Arkadaşlar bir arkadaş aracılığla biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. daha 10 gündür konuşuyoruz. Ve ne desem şöyle diyor. Mesela kek yaptım diyorum. Çay içiyorum diyorum. Keşke ben de yanında olsam diyor. Uyuyordum diyorum keşke ben de yanında olsam da uyusam çok uykum var diyor. Arkadaş tanıştırdı diye direkt bozamadım. Ama bu adamın niyeti ortada. Şöyle tokat gibi bişey yapmak istiyorum. Siz ne cevap verirdiniz ne yapardınız bu adama?
10 gündür konuşuyorsunuz ve yanınızda mı olmak istiyor?

Back
X