Sürekli bize gelen misafir çocuk

Aynısından yaşlı teyze vardı. Sabah akşam öğlen farketmez torununu alır yada tek gelirdi acaip konuşur dip köşe karıştırır torunu koltuk tepesinden inmez tuhaf tipti. bir iki derken kapı deliğinden görünce açmadım hiç de umursamadım banane canım milleti ben mi çekicem. Kapıyı açmayın böylesi bundan anlar.

Cocuga bu evde cinler var , perili ev falan diyin

Bence kesin çözüm şu:

Çocuğunuzun bisikletini alın. Testere maskesini takın ve çocuğa yaklaşın.
I want to play a game

Sonrasında isteseniz de oynamaz.

Yukardaki Öneri işe yaramazsa diye şeyettim.

Bence kesin çözüm şu:

Çocuğunuzun bisikletini alın. Testere maskesini takın ve çocuğa yaklaşın.
I want to play a game

Sonrasında isteseniz de oynamaz.

Yukardaki Öneri işe yaramazsa diye şeyettim.
Ayy bi an ciddisin sandım .. ne biçim yorum öle yaa.. çocuk ne de olsa.. ı anlamaz annesi anlatacak.. çocuğu delirtmenin ne anlamı var..

çocuuma vurup ağlatan bir çocuğun gazyaşına bırakmazdım
ben onun gözyaşına bakıyım ama o gelsin benim çocuğumu eziklesin yok öyle dünya ağlarsa sorumlusu siz değil ailesinin olduğunu unutmayın ailesi onun aklını başka yerlere çekmeli

çocuğunuza vuran çocuğun annesini uyarmayı ihmal etmeyin

aynı benim eşim
eee ne yaptıız konuştunuz mu pembesu33

Bana israrla izinsiz gelip rahatsiz edene kapiyi acmiyorum
Esim hep soyler rahatsiz edene surekli gelene kapiyi ac bende simdi cikiyodum de kapat der
Gerekirse disarida cik der
Birkac kere hastayim gelmesin yaticam de
Zaten bir sure sonra gelmez
Cocuk iceri dalincada annesinin yaninda hadi bakalim eve yaticam ben de isterse aglasin

Hiç ayıp olmaz. Asıl Annesinin Babasının çocuklarını sizin başınıza sarması ayıp. Ağlasa da zırlasada bir zahmet kendileri bakacak çocuklarına.

Ne ayıbı ya o terbiye vermemiş ayıp olan onun çocuğunu öyle yetiştirmesi. İlerde daha çok şikayet alır komşun, okula başlayınca çocuğu. Tatlı dille anlamazlarsa açma kapıyı ağlasın dursun yoksa bakıcıya iki kat maaş vermen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…