Annesiyle açık açık konuşacaksınız başka çaresi yok,kardeşiminde bir arkadaşı hergün bizim eve gelirdi üstelik gece 12 de bile geldiği oluyordu yaşıda çok küçük değil di yani öyle 4-5 ,12-13 vardı annem annesiyle konuştu açık açık gelmedi bir daha komşumuzdu bizimde.Kızlar Allah başka dert vermesin ama bu konu bizim hayatımızı etkilemeye başladı.. alt katımızda kızım yaş larında çocuk var ve sürekli bizim evde oynamaya geliyor. 4 yaşlarında kızımı sıkışıtırıyor kavga edyolar gündüz bakıcı var evde ozamanda geliyor akşam ben gidiyorum yine geliyor. kaç defa müsait deiliz dememe rağmen 10 dk sonra yine geliyor. anne babasınn yanında diyorum yorgunum kızımı uyutcam dyorum ama çocuk okadar çok ağlıyoki bize gelmek için dediğini yaptırıp bizim eve giiryor. sbh öğle akşam saat farketmiyor sesimizi duysa ağlıyor bize gelmek için. annesiyle konuşmayı düşünüyorum ve onun kızı çok vuruyor. kavga ediyolar ben yorgunum gündüz bakıcı teyze ilgilenmek istemiyor. akşamlarıda ben yorgun oluyorum ve bişey olsa ben sorumlulugunu almak istemiyorum dye konuşucam sizce ayıp olurmu bnun başka yolu varmı gerçekten çok sıkıldım artık
gerçektenmi ama öyle yaa insan sinirle taşınırvercekeski komşum geldi aklıma , ben evden taşındım desem inanırmısınız
bende ilk başlarda kıyamıyordum evde mutsuz heralde bizi seviyor diyordum ama yok misafirim varken gelir kocamla otururkengelir sbh gelir akşam gelir iyice zıvanadan çıktıAilesinin düşünmesi gerekir cnm ya insan der kızım zırt pırt gidiyorsun otur oturduğun yerde der. Mesela ne için bu kadar geliyor size oyuncaklar için mi kaldır oyuncakları yada bisüre evde sıkı yönetim uygula size geldiğinde sıkılır gelmez muhtemelen. Ay içim acıdı şuan o da daha çocuk kuzum evinde nasıl mutsuzsa artık size kaçıyor. Ama işte o da bir yerden sonra sıkıyor. İnşallah bi çözümünü bulursunuz.
Siz kötü insanlar olup o gelen çocuğa kötü davranabilirdiniz mesela annesi babası nasıl bu kadar rahat yaaa
Neler duyuyor okuyoruz, ne cesaret çocuğu komşuya bırakmak kendi başında durmadan
Oh ne güzel sizin bakıcının da ortak parasını versinler maden
Kadın işi iyi bulmuş öyle çocuk bakmakta ne var
yani evet ben ekndi çocugumdada ağlaması bişeyi değştrmiyor yani ama nasıl yetiştiriyolar anlamıyorum çocuk agladığı için hep bizde ben çekiyorum ceberesiniseni tenzih ediyorum sakın yanlış anlama yorumum genel olacak
hayır yani nasıl güveniyo, çocuğu sabahtan akşama kadar komşu da hırlı mı hırsız mı sapık mı ne biliyo, dışardan iyi görünür ama içinde sapıktır belki, şaşırıyorum
ayrıca çocuk ağlasın ciğerleri alışır anası babası bunun yanlış olduğunu öğretecek yarın okula da gitmicem diye ağlayabilir o zaman ne yapacaklar
akşam dalar inşallah bugun çok kızgınım güzel bi konuşma yapıcam şu kızgınlığım gitmeden dalar inaşallahTeli yok mu akşamı bekleme ara soyle
Bakıcım tek cocuç için maaş alıyor sorun oluyor diye
Akşamda yorgun oluyorum diye
Akksam beklersen yine dalicak
Ara hemen bence
yani evet ben ekndi çocugumdada ağlaması bişeyi değştrmiyor yani ama nasıl yetiştiriyolar anlamıyorum çocuk agladığı için hep bizde ben çekiyorum ceberesini
ya anlamıyorum bi çocuk kendi evinde deilde neden tüm gün başkasının evinde durmak ister anlamıyorum yaa
canım keisnlikle öyle zaten biz ailecek oyunumuzu oynarız güleriz yani benim kızımla babası ben oyun kurar oynarız oda bu sıcaklığı pozitifliği seviyor ilk başlarda bu sebeple sustum ama nerdeyse üstüme almadığım kaldı kızı müsait deiliz dediğimde tmam deseler yine sorun etmiycem bana soran yok ağlaya ağlaya giriyorAilesi ilgilenmedigi icin. Onunla oyun oynamadigi sevgi sevkat gosternedigi icin. Sizin evinizi sicak bir yuva olarak goruyor belki de. Cocuga da yazik aslinda. Ama bu durum sizi etkilememeli.
Hic kibar ol diyemicem sert ve kararli konus ki yuz bulmasinlar.
yani evet ben ekndi çocugumdada ağlaması bişeyi değştrmiyor yani ama nasıl yetiştiriyolar anlamıyorum çocuk agladığı için hep bizde ben çekiyorum ceberesini
canım okadar yaramazki anne babasına vuruyor avazı çıktığı kadar bağırıyor ağlıyor. ve benim çocugumuda pataklıyor en buyuk sebep bu aslında benim çocugum huysuzluk yapıyo o varken istemiyor..onlar kolayını bulmuş çocuğu susturamamak değil bu, öyle bile olsa aklı olan der ki ya ayıp ne zoru mecburiyeti var insanların...
herkesin çocuğu tutturuyo zaman zaman ana baba ağız birliği yapıp hayır dese yapamaz bu kadar
haha canım bakıcı teyzemz onalrıda tanıyor yabancı biri deil bu işi kesin konuşma yaparak çözücem gliba ben varken gönderir bu seferde"Bakıcım neredeyse her gün iki çocuğa baktığı için zam istedi. Ben de başka çocuk gelmeyeceğine dair anlaşma yaptım. Eğer günde iki saat falan gelsin derseniz aylık 300 liralık zam teklifini kabul edeyim,siz verirsiniz" diyebilirsiniz meselaa^^
Aynen öyle kesin konusunhaha canım bakıcı teyzemz onalrıda tanıyor yabancı biri deil bu işi kesin konuşma yaparak çözücem gliba ben varken gönderir bu seferde
canım keisnlikle öyle zaten biz ailecek oyunumuzu oynarız güleriz yani benim kızımla babası ben oyun kurar oynarız oda bu sıcaklığı pozitifliği seviyor ilk başlarda bu sebeple sustum ama nerdeyse üstüme almadığım kaldı kızı müsait deiliz dediğimde tmam deseler yine sorun etmiycem bana soran yok ağlaya ağlaya giriyor
canım eşim bnu hiiiç sorun olarak görmuyor ve bseyde demez eşim çok fazla insancıdır kırmaz kimseyi kımseye gelme demez hatta ayıp olur çocuk bu flan dedi kendimi kötü hissettirdi bendemi anormallik var dye konu açtımO zaman seni dinlemiyorsa kapiyi esin acsin. Kadin esine birsey diyemez. Ben de cok yumusak yuzluyumdur. Bir arkadasim bana dadilik yapmamı soylemisti. Sen calisma benim cocuga dadilik yap demisti:)
Zaten zorda kaldikca getiriyordu cocugu bana. Insanlar gercekten kullanmayi iyi biliyor. Hayir istemiyorum. Cok zordaysan sen evde otur bizimkine bak dedim. Benim icin calismiyorsun banane çağır anneni baksin dedim. Ayni mahallede annesi var :) ben bunu yasadiktan sonra anladim ki yumusak olmayacaksin mesafeyi koruyacaksin. Bir iki defa sert ve net olursan kimse senin dediginin disina cikamaz. Sanirim konusurken de kibar davranmissin kadinla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?