Sürekli bize gelen misafir çocuk

Annesiyle açık açık konuşacaksınız başka çaresi yok,kardeşiminde bir arkadaşı hergün bizim eve gelirdi üstelik gece 12 de bile geldiği oluyordu yaşıda çok küçük değil di yani öyle 4-5 ,12-13 vardı annem annesiyle konuştu açık açık gelmedi bir daha komşumuzdu bizimde.

Siz kötü insanlar olup o gelen çocuğa kötü davranabilirdiniz mesela annesi babası nasıl bu kadar rahat yaaa

Neler duyuyor okuyoruz, ne cesaret çocuğu komşuya bırakmak kendi başında durmadan

Oh ne güzel sizin bakıcının da ortak parasını versinler maden

Kadın işi iyi bulmuş öyle çocuk bakmakta ne var

seni tenzih ediyorum sakın yanlış anlama yorumum genel olacak
hayır yani nasıl güveniyo, çocuğu sabahtan akşama kadar komşu da hırlı mı hırsız mı sapık mı ne biliyo, dışardan iyi görünür ama içinde sapıktır belki, şaşırıyorum
ayrıca çocuk ağlasın ciğerleri alışır anası babası bunun yanlış olduğunu öğretecek yarın okula da gitmicem diye ağlayabilir o zaman ne yapacaklar

bende ilk başlarda kıyamıyordum evde mutsuz heralde bizi seviyor diyordum ama yok misafirim varken gelir kocamla otururkengelir sbh gelir akşam gelir iyice zıvanadan çıktı

aynen yaa ne cesaret

yani evet ben ekndi çocugumdada ağlaması bişeyi değştrmiyor yani ama nasıl yetiştiriyolar anlamıyorum çocuk agladığı için hep bizde ben çekiyorum ceberesini

Teli yok mu akşamı bekleme ara soyle
Bakıcım tek cocuç için maaş alıyor sorun oluyor diye
Akşamda yorgun oluyorum diye
Akksam beklersen yine dalicak
Ara hemen bence
akşam dalar inşallah bugun çok kızgınım güzel bi konuşma yapıcam şu kızgınlığım gitmeden dalar inaşallah

yani evet ben ekndi çocugumdada ağlaması bişeyi değştrmiyor yani ama nasıl yetiştiriyolar anlamıyorum çocuk agladığı için hep bizde ben çekiyorum ceberesini

Oldu olacak senin nüfusuna da geçirsinler valla
Sabah akşam senin evde
Gece de uyuyordur sadece evinde
Bazı insanlar neden böyle ya

ya anlamıyorum bi çocuk kendi evinde deilde neden tüm gün başkasının evinde durmak ister anlamıyorum yaa

Ailesi ilgilenmedigi icin. Onunla oyun oynamadigi sevgi sevkat gosternedigi icin. Sizin evinizi sicak bir yuva olarak goruyor belki de. Cocuga da yazik aslinda. Ama bu durum sizi etkilememeli.
Hic kibar ol diyemicem sert ve kararli konus ki yuz bulmasinlar.

canım keisnlikle öyle zaten biz ailecek oyunumuzu oynarız güleriz yani benim kızımla babası ben oyun kurar oynarız oda bu sıcaklığı pozitifliği seviyor ilk başlarda bu sebeple sustum ama nerdeyse üstüme almadığım kaldı kızı müsait deiliz dediğimde tmam deseler yine sorun etmiycem bana soran yok ağlaya ağlaya giriyor

onlar kolayını bulmuş çocuğu susturamamak değil bu, öyle bile olsa aklı olan der ki ya ayıp ne zoru mecburiyeti var insanların...
herkesin çocuğu tutturuyo zaman zaman ana baba ağız birliği yapıp hayır dese yapamaz bu kadar

canım okadar yaramazki anne babasına vuruyor avazı çıktığı kadar bağırıyor ağlıyor. ve benim çocugumuda pataklıyor en buyuk sebep bu aslında benim çocugum huysuzluk yapıyo o varken istemiyor..

haha canım bakıcı teyzemz onalrıda tanıyor yabancı biri deil bu işi kesin konuşma yaparak çözücem gliba ben varken gönderir bu seferde

Benim de bir komsum durmadan cocugu sevcem bahanesiyle alıyordu. Bir iki defa verdim sonra baktim ne zaman onlarin kapidan gecsek benimki agliyir illa gidecem diye, komsu da ver aglamasin diyor. Daha 2 yasinda parmagina takmaya çalışıyor sipa beni:) bir gun uyuyacak dedim birgun karni ac dedim gondermedim. Bu dusuncesizlik olur. Herseyin bir yolu yordami var. Senin komsun yuzsuz bence.

haha canım bakıcı teyzemz onalrıda tanıyor yabancı biri deil bu işi kesin konuşma yaparak çözücem gliba ben varken gönderir bu seferde
Aynen öyle kesin konusun
Hayır hicbirsey değil çocuk bu, düğme yutar, koltuktan kafa üstü düşer... Kimse demez ki 'sen niye elalemin evine attın çocuğunu da gittin' diye. Tek suçlu siz olursunuz, Allah korusun

O zaman seni dinlemiyorsa kapiyi esin acsin. Kadin esine birsey diyemez. Ben de cok yumusak yuzluyumdur. Bir arkadasim bana dadilik yapmamı soylemisti. Sen calisma benim cocuga dadilik yap demisti:)
Zaten zorda kaldikca getiriyordu cocugu bana. Insanlar gercekten kullanmayi iyi biliyor. Hayir istemiyorum. Cok zordaysan sen evde otur bizimkine bak dedim. Benim icin calismiyorsun banane çağır anneni baksin dedim. Ayni mahallede annesi var :) ben bunu yasadiktan sonra anladim ki yumusak olmayacaksin mesafeyi koruyacaksin. Bir iki defa sert ve net olursan kimse senin dediginin disina cikamaz. Sanirim konusurken de kibar davranmissin kadinla.

canım eşim bnu hiiiç sorun olarak görmuyor ve bseyde demez eşim çok fazla insancıdır kırmaz kimseyi kımseye gelme demez hatta ayıp olur çocuk bu flan dedi kendimi kötü hissettirdi bendemi anormallik var dye konu açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…