Kızlar Allah başka dert vermesin ama bu konu bizim hayatımızı etkilemeye başladı.. alt katımızda kızım yaş larında çocuk var ve sürekli bizim evde oynamaya geliyor. 4 yaşlarında kızımı sıkışıtırıyor kavga edyolar gündüz bakıcı var evde ozamanda geliyor akşam ben gidiyorum yine geliyor. kaç defa müsait deiliz dememe rağmen 10 dk sonra yine geliyor. anne babasınn yanında diyorum yorgunum kızımı uyutcam dyorum ama çocuk okadar çok ağlıyoki bize gelmek için dediğini yaptırıp bizim eve giiryor. sbh öğle akşam saat farketmiyor sesimizi duysa ağlıyor bize gelmek için. annesiyle konuşmayı düşünüyorum ve onun kızı çok vuruyor. kavga ediyolar ben yorgunum gündüz bakıcı teyze ilgilenmek istemiyor. akşamlarıda ben yorgun oluyorum ve bişey olsa ben sorumlulugunu almak istemiyorum dye konuşucam sizce ayıp olurmu bnun başka yolu varmı gerçekten çok sıkıldım artık
Yok artık ya siz şaşırdınız mı me diye kendi evinde çocuğunu dövdürüyorsun ben olaam tuttuğum gibi kolundan atarım kapıya bi güzel de azarlarım kavgausa kavga bu ne saçmalıkcanım okadar yaramazki anne babasına vuruyor avazı çıktığı kadar bağırıyor ağlıyor. ve benim çocugumuda pataklıyor en buyuk sebep bu aslında benim çocugum huysuzluk yapıyo o varken istemiyor..
Gunduz bakici acmasn bile kapiyi. Ki siz zaten konusckmissinz annesyle. Genelde cogu anne bunu anlaysli karsilamaz gibime geliyo. Konusun yinede. Ama kapiyida acmayin bence en guzeli:)Kızlar Allah başka dert vermesin ama bu konu bizim hayatımızı etkilemeye başladı.. alt katımızda kızım yaş larında çocuk var ve sürekli bizim evde oynamaya geliyor. 4 yaşlarında kızımı sıkışıtırıyor kavga edyolar gündüz bakıcı var evde ozamanda geliyor akşam ben gidiyorum yine geliyor. kaç defa müsait deiliz dememe rağmen 10 dk sonra yine geliyor. anne babasınn yanında diyorum yorgunum kızımı uyutcam dyorum ama çocuk okadar çok ağlıyoki bize gelmek için dediğini yaptırıp bizim eve giiryor. sbh öğle akşam saat farketmiyor sesimizi duysa ağlıyor bize gelmek için. annesiyle konuşmayı düşünüyorum ve onun kızı çok vuruyor. kavga ediyolar ben yorgunum gündüz bakıcı teyze ilgilenmek istemiyor. akşamlarıda ben yorgun oluyorum ve bişey olsa ben sorumlulugunu almak istemiyorum dye konuşucam sizce ayıp olurmu bnun başka yolu varmı gerçekten çok sıkıldım artık
Cocuga bu evde cinler var , perili ev falan diyin
Ciddi ciddi mi yazdınız bu yorumu çok merak ettim. 4 yasinda ki cocugun akıl ruh sağlığıyla oynanır mı ne kadar kötü bir yorum sakın öyle birşey yapmayın yazık günah.Cocuga bu evde cinler var , perili ev falan diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?