Artık görmüyorum. Ama ben kendini çok suçlayan bir insanım. O beni suçladıkça da daha da kendinden şüphe eden. Gerçekten kocama karşı eksik bir kadın mıyım diye sorguluyorum kendimi. Bu durumda dahi “kadınlık” bir “vazifeymiş” gibi yapılmalı mıydı onun ve ailesinin iddia ettiği gibi. Yoksa bu söylem cehalet mi?Siz ondan ne bekliyorsunuz daha bu evlilikte ? Beklentiniz kaldi mi? Hayattan beklentiniz yok mu peki neden kendinize boyle bir hayati layik goruyorsunuz?
Belki de gercekten bosanmak istiyordur sizi sevmiyordur ama ailesinden falan cekiniyordur. Tamam bosanalim deseniz ne der acaba
Bosanmayi dusunuyor musunuz ?Artık görmüyorum. Ama ben kendini çok suçlayan bir insanım. O beni suçladıkça da daha da kendinden şüphe eden. Gerçekten kocama karşı eksik bir kadın mıyım diye sorguluyorum kendimi. Bu durumda dahi “kadınlık” bir “vazifeymiş” gibi yapılmalı mıydı onun ve ailesinin iddia ettiği gibi. Yoksa bu söylem cehalet mi?
Her tehdit her küfür her şiddet olayı beni cinsellikten soğuttu. Birlikte olamıyorum onunla. Pişmanlığını hissetmek istiyorum. Hatası olduğunu sağlıklı bir yetişkin gibi kabul edip, kendine inandırmasını.. Aile babası figürü vardır ya bir aile sıcaklık. Eşimin benden vazgeçmeyeceğine kani olmak istiyorum. Yoksa nasıl ısınabilirim ki ona?Yetersizmi buluyor sizi ?
Düşünüyorum. Ama fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce bu davranışlarından dolayı ondan uzaklaşmam normal mi? Bana diyor ki arkadaşlarım eşlerine neler neler yapıyor onlar kocalarıyla birlikte oluyorlar sen fazla şımarıksın diyor.Bosanmayi dusunuyor musunuz ?
Şiddet dediğiniz psikolojik mi ? Fiziksel mi ?Her tehdit her küfür her şiddet olayı beni cinsellikten soğuttu. Birlikte olamıyorum onunla. Pişmanlığını hissetmek istiyorum. Hatası olduğunu sağlıklı bir yetişkin gibi kabul edip, kendine inandırmasını.. Aile babası figürü vardır ya bir aile sıcaklık. Eşimin benden vazgeçmeyeceğine kani olmak istiyorum. Yoksa nasıl ısınabilirim ki ona?
Düşünüyorum. Ama fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce bu davranışlarından dolayı ondan uzaklaşmam normal mi? Bana diyor ki arkadaşlarım eşlerine neler neler yapıyor onlar kocalarıyla birlikte oluyorlar sen fazla şımarıksın diyor.
Arkadaşlarınız öyle yapıyor diye doğru olacak değil.Düşünüyorum. Ama fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce bu davranışlarından dolayı ondan uzaklaşmam normal mi? Bana diyor ki arkadaşlarım eşlerine neler neler yapıyor onlar kocalarıyla birlikte oluyorlar sen fazla şımarıksın diyor.
Peki şiddet var küfür var cinsellikten sogumussunuz çocukta yok anladığım kadarıyla, evden de kovuyor. doğal akışa ters bir durum değilmi bu ? Genelde çocuk için çeker kadın yada eşi ayrılmadığı çirkef olduğu için . Sizde çocuk yok eşiniz git diyor kovuyor.sizi o evde tutan ne gerçekten çok merak ettim ?Her tehdit her küfür her şiddet olayı beni cinsellikten soğuttu. Birlikte olamıyorum onunla. Pişmanlığını hissetmek istiyorum. Hatası olduğunu sağlıklı bir yetişkin gibi kabul edip, kendine inandırmasını.. Aile babası figürü vardır ya bir aile sıcaklık. Eşimin benden vazgeçmeyeceğine kani olmak istiyorum. Yoksa nasıl ısınabilirim ki ona?
Sen ve arkadasların Melahat teyze mısınız de eslerınızle olan cınsel hayatlarınızdan bahsediyorsunuz edep haya falan yok mu sizde desene?Düşünüyorum. Ama fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce bu davranışlarından dolayı ondan uzaklaşmam normal mi? Bana diyor ki arkadaşlarım eşlerine neler neler yapıyor onlar kocalarıyla birlikte oluyorlar sen fazla şımarıksın diyor.
Esiniz anormal, simarmis sizi kaybetmekten korkmuyor belki de sizi sevmiyor. Anlattiklarinizdan gordugum kadariyla. Bosanmak hakkiniz yani simariklik falan degil.Düşünüyorum. Ama fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce bu davranışlarından dolayı ondan uzaklaşmam normal mi? Bana diyor ki arkadaşlarım eşlerine neler neler yapıyor onlar kocalarıyla birlikte oluyorlar sen fazla şımarıksın diyor.
Annemdeyim:)BOŞARSAN EKİME, BOŞAMAZSAN KASIMA KADAR YOLUN VAR diyip kapıyı cekıp bir kere annene gitsen super olur biliyor musun?
En guzelını yapmıssın orda kal, o pırasa ayagına kapanana kadar bır yere kıpırdama.Annemdeyim:)
Sevişmek zor geliyor ama sevmekten vazgeçmek ayrılığı kabullenmek kolay olmuyor.Sizin olay kısır döngüye dönmüş. O sizle birlikte olmak istiyor, siz soğumuşsunuz ısınamıyorsunuz çok doğal olarak, birlikte olmadıkça adam daha da hırçınlaşıyor, öfkesi artıyor size hıncı artıyor haliyle uyguladığı şiddetin dozu da artıyor, siz bu sefer hiç istemiyorsunuz size dokunmasını.. Boşanmak gibi bir seçeneğiniz yoksa kendinizi zorlasanız birlikte olsanız adamın hıncı geçer belki diyeceğim sonra eril eril konuştuğum için gidip ağzıma terlikle vuracağım. Siz neden boşanmıyorsunuz sahiden? Sevişmek istemediğim bir adamla evli kalamam ben, şiddet vs olmasa bile.
Her ikisi deŞiddet dediğiniz psikolojik mi ? Fiziksel mi ?
Of..Her ikisi de
Kadına fiziksel sıddet uyguluyormus.. Gozu dısarıda olmasın mı? Lutfen olsun ya. Baya dısarıda olsun hatta, uzayda falan. Dunya boylesı bırınden kurtulur.Hiç kafaya takma önceden.benim eşimde öyleydi her kavgamizda seni boşarim derdi ve ben çok üzülürdum ama bosayacagida yoktu yani bunlar onlara karşı köle olalım diye yapıyorlar hiç umursama söylediklerini ya öyle yada yanlış anlama gözü dışarda olmasın başka kadınlara özenipte öyle söylüyor olmasın çok dikkatli ol üzme kendini hiç umursama boşarsan boşa de zaten seni seviyorsa bir daha söylemez bosarim diye
Memleketi tanımlamak için kullanılan bir söz var “Kocasından dayak yiyip yine de kocamı seviyorum diye kadın gibisin Türkiye” diye. Ne kadar kabullenmek küçük düşürücü olsa da bu haldeyken hala onu gördüğümde “evim” gelmiş gibi hissediyorum. Senelerce anne babamın evinde değil de, onunla yaşamışım gibi.Peki şiddet var küfür var cinsellikten sogumussunuz çocukta yok anladığım kadarıyla, evden de kovuyor. doğal akışa ters bir durum değilmi bu ? Genelde çocuk için çeker kadın yada eşi ayrılmadığı çirkef olduğu için . Sizde çocuk yok eşiniz git diyor kovuyor.sizi o evde tutan ne gerçekten çok merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?