Sürekli boşanmakla tehdit

Artık görmüyorum. Ama ben kendini çok suçlayan bir insanım. O beni suçladıkça da daha da kendinden şüphe eden. Gerçekten kocama karşı eksik bir kadın mıyım diye sorguluyorum kendimi. Bu durumda dahi “kadınlık” bir “vazifeymiş” gibi yapılmalı mıydı onun ve ailesinin iddia ettiği gibi. Yoksa bu söylem cehalet mi?
 
Bosanmayi dusunuyor musunuz ?
 
Yetersizmi buluyor sizi ?
Her tehdit her küfür her şiddet olayı beni cinsellikten soğuttu. Birlikte olamıyorum onunla. Pişmanlığını hissetmek istiyorum. Hatası olduğunu sağlıklı bir yetişkin gibi kabul edip, kendine inandırmasını.. Aile babası figürü vardır ya bir aile sıcaklık. Eşimin benden vazgeçmeyeceğine kani olmak istiyorum. Yoksa nasıl ısınabilirim ki ona?
 
Sizin olay kısır döngüye dönmüş. O sizle birlikte olmak istiyor, siz soğumuşsunuz ısınamıyorsunuz çok doğal olarak, birlikte olmadıkça adam daha da hırçınlaşıyor, öfkesi artıyor size hıncı artıyor haliyle uyguladığı şiddetin dozu da artıyor, siz bu sefer hiç istemiyorsunuz size dokunmasını.. Boşanmak gibi bir seçeneğiniz yoksa kendinizi zorlasanız birlikte olsanız adamın hıncı geçer belki diyeceğim sonra eril eril konuştuğum için gidip ağzıma terlikle vuracağım. Siz neden boşanmıyorsunuz sahiden? Sevişmek istemediğim bir adamla evli kalamam ben, şiddet vs olmasa bile.
 
Şiddet dediğiniz psikolojik mi ? Fiziksel mi ?
 

Tabi ki normal arkadaşım. Sorgulama kendini ne olur. Yapma bunu kendine. Adam yeterince psikolojik şiddet uyguluyor sana bari sen kendini anla. Tabi ki normal olan, kendine saygısı olan bir kadın kendisini inciten, kaba saba davranan, sürekli tehdit eden bir adamla gece cilveleşerek sevişmez.
 
Arkadaşlarınız öyle yapıyor diye doğru olacak değil.
Kendinizi kıyaslamayın.
Kayıtsız şartsız kendinizi kabul edin.
 
Peki şiddet var küfür var cinsellikten sogumussunuz çocukta yok anladığım kadarıyla, evden de kovuyor. doğal akışa ters bir durum değilmi bu ? Genelde çocuk için çeker kadın yada eşi ayrılmadığı çirkef olduğu için . Sizde çocuk yok eşiniz git diyor kovuyor.sizi o evde tutan ne gerçekten çok merak ettim ?
 
Sen ve arkadasların Melahat teyze mısınız de eslerınızle olan cınsel hayatlarınızdan bahsediyorsunuz edep haya falan yok mu sizde desene?

Konuyu okurken gozumde boyu belime gelen pırasaya benzeyen bir adam belirdi.
Bu tipler genelde piknik tupune benziyor Allah affetsin
 
Esiniz anormal, simarmis sizi kaybetmekten korkmuyor belki de sizi sevmiyor. Anlattiklarinizdan gordugum kadariyla. Bosanmak hakkiniz yani simariklik falan degil.
 
Sevişmek zor geliyor ama sevmekten vazgeçmek ayrılığı kabullenmek kolay olmuyor.
 
Kadına fiziksel sıddet uyguluyormus.. Gozu dısarıda olmasın mı? Lutfen olsun ya. Baya dısarıda olsun hatta, uzayda falan. Dunya boylesı bırınden kurtulur.
Allahın şaşı beşinin gözü nerde olursa olsun, karısına sıddet uygulamasın once adam olsun.
 
Memleketi tanımlamak için kullanılan bir söz var “Kocasından dayak yiyip yine de kocamı seviyorum diye kadın gibisin Türkiye” diye. Ne kadar kabullenmek küçük düşürücü olsa da bu haldeyken hala onu gördüğümde “evim” gelmiş gibi hissediyorum. Senelerce anne babamın evinde değil de, onunla yaşamışım gibi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…