Sürekli boşanmakla tehdit

Başta yazmadınız değil mi ? Ben gözden kaçırmadım yani.
Fiziksel şiddet girdiyse evlilik bitmiştir zaten.
Sizi çok sindirmiş sanırım. Çünkü her ikisi de demenize rağmen bende suç var mı diye düşünüyor gibisiniz.
Fiziksel şiddet artarak devam eder. Zaten anlattığınız kafada bir adamdan daha farklı birşey beklemek hata olur.
Ne yaparsınız bilmem ama en doğrusu bu adamı boşamak olacaktır.
Şuan zor gelebilir. Cenderedesiniz çünkü.
Ama çıktığınız da bunu kendime neden yaptım neden çektim kabullendim ki diyeceksiniz.
Cesur olun. Kendinize bu hayatı ve böyle bir insanı reva görmeyin.

Bana diyor ki arkadaşlarım eşlerine neler neler yapıyor onlar kocalarıyla birlikte oluyorlar sen fazla şımarıksın diyor.
O nerden biliyor arkadaşlarının eşleriyle neler yaptığını , arkadaşları özel hayatını mi anlatıyor ben de bu kısma takıldım...bir erkeğin kendi özel hayatını anlatması ya da arkadaşlarınınkini dinlemesi iğrenç ! Aynı şey kadınlar içinde geçerli tabiki ama erkekte daha bi iğrenç...

Gecenin bir yarısı kapını önüne atmaya çalışmışlığı var beni

Sizde hala bosanmiyorsunuz? Ilginc. Ben esime evlendigimizde bastan dedim: Beni hayatinda bir kere bosanmakla tehtid etsen Allah yaratti demem herkese ibret olsun diye bosarim. Aynisi benim icin de gecerli. 6 senedir evliyiz ne o nede ben bosanma lafi asla agzimiza almadik. Bunun sevgiden önce saygiyla alakasi var. Kendinizi ezdirmeyin. O öküzden öncede hayatiniz vardi, ondan sonra da olur. Siddete boyun egmeyin. Cocuk yapmadiginiza sevindim

Bizimle eş zamanlı evlenen arkadaşlarının eşleri ikinci çocuklarına hamile. Çıkarım yapıyor sanıyorum.

Terapiste gidin yine olmazsa boşanın bu adamla ömür mü geçer? Ya da burnunu ciddi sürtmeniz lazım bir daha boşanalım dediğinde bunu son söyleyişin olacak diyin almayın eve, kapı dısarı edin

Terapiste gidin yine olmazsa boşanın bu adamla ömür mü geçer? Ya da burnunu ciddi sürtmeniz lazım bir daha boşanalım dediğinde bunu son söyleyişin olacak diyin almayın eve, kapı dısarı edin
Eve almasam ailesi başıma leşçi kuşlar gibi üşüşür. Terapiste gittik. Kadıncağızın önünde öyle bir kavga etmişiz ki siz boşanın dedi. Sevmek yeterli element değil evlilik için dedi.

Eve almasam ailesi başıma leşçi kuşlar gibi üşüşür. Terapiste gittik. Kadıncağızın önünde öyle bir kavga etmişiz ki siz boşanın dedi. Sevmek yeterli element değil evlilik için dedi.
Sevgi de yok ki, ınsan sevdıgıne kıyamaz. Sıddet uygulayamaz. Delı gıbı korkar kaybetmekten o senı sevmiyor.
Sen de sevmiyorsun, sevsen ilk tokatta veya Bosanma tehıdıdnde gururun incinir giderdin.

Sevgi de yok ki, ınsan sevdıgıne kıyamaz. Sıddet uygulayamaz. Delı gıbı korkar kaybetmekten o senı sevmiyor.
Sen de sevmiyorsun, sevsen ilk tokatta veya Bosanma tehıdıdnde gururun incinir giderdin.
İncindi... hem de çok. Sinir stres psikiyatrlar mide kanamaları... Ama babam o zamanlar boşanmam konusunda bugün ki kadar arkamda değildi.

Nasıl sinir bozucu bir durum. Çalışıyor musunuz ? Çalışmıyorsaniz iş bulup biraz birikim yapıp, kendinizi bu kıymet bilmezlikten kurtarmaya çalışın. Hayat değerli bir şey.

Vallahi bende yazdım sildim. Ban yerdim kesin enterleseydım. Bu tenya ıcın ban yemeye de degmez

Aynen öyle. Hani bize bazen "hemen bosan diye yaziyorsunuz" diye. Ama böyle durumlarda baska ne denilsin? Fiziksel psikolij seks siddeti var (ve evet bana göre bir es sekse zorlamaya calissa buda siddetdir). Adamin nikaha saygisi sifir. Yani daha ne. Konu sahibi en azindan akilli davranip cocuk yapmamis

Sevıs kocanla, sabret duzelır.
Kan kus kızılcık serbetı ıc dememız lazım galiba?
Bana sıddet uygulayan adamla degıl sevısmek el ele tutusmam. Gozu dısarı kaymasınmıs. Ay kaysın ya beter olsun. Millette o piknik tupunu bekliyordu, gelse de gozu dısarı kaysa da sevıssek dıye.
Bır kere geldik dunyaya, yarın ölebiliriz.
Neden sevılmemıs sekılde gidelim bu dunyadan? Sevgiyle askla huzurla yasamak varken?

Nasıl sinir bozucu bir durum. Çalışıyor musunuz ? Çalışmıyorsaniz iş bulup biraz birikim yapıp, kendinizi bu kıymet bilmezlikten kurtarmaya çalışın. Hayat değerli bir şey.
Bir mesleğim var. İş deneyimim yok. Ama sağlık durumum da çalışmaya el verecek gibi değil şu an. Midemde yaralar var ve ne yazık ki ağrı çekiyorum çok fazla.

Gecenin bı vakti kapıya koymaya çalıştı sizi.
Kadınlık yapmamakla suçluyor sizi.
Bosamakla tehdit ödüyor sizi.

Bu durumda halan yaptıklarını buraya yazmaya devam mı ediceksin.
Hee korkuyorum evden gönderemiyorum diyorsanız,o işe gidince cilingiri çağırın kilidi degistirin.
Eve gelir kapıyı acmazsaniz kapıya koymak nasılmış görür.
Size bosanicam ayrilicam dediğinde kapıyı gösterin.kapi orada yol orada.yok siz bu durumda yapma etme dur gibi davranıyorsunuz size kimse yardım edemez
Kadınlık yapmamakla suclaniyorsaniz ki yapmama hakkınız var o adama zaten bunu yüzüne vurun bakalim.

Ama açıkçası siz değişir düzelir diye bekliyorsanız ki öyle yapmışsınız daha çok beklersiniz o kapının önünde !

Kusura bakmayın biraz sinirli yazdım ama inanın ben böyle gördüm sizin durumunuzu bunu sizde görürsünüz diye bu şekilde yazdım.

Ben sizin esinize karsi olan sagliksiz baglanmanizin sebebinizin ailenizden gelen cocuklugunuzda olusturdugunuz yanlis inanclar ile ilgili oldugunu dusunuyorum. Once kendiniz yardim alip saglikli dusunmeye baslarsaniz icinde oldugunuz durumu gorebilirsiniz.

Egitim durumunuz nedir, mesleginiz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…