- 30 Kasım 2019
- 12.406
- 39.808
- 598
Başta yazmadınız değil mi ? Ben gözden kaçırmadım yani.Her ikisi de
Bana diyor ki arkadaşlarım eşlerine neler neler yapıyor onlar kocalarıyla birlikte oluyorlar sen fazla şımarıksın diyor.
Gecenin bir yarısı kapını önüne atmaya çalışmışlığı var beni
Bizimle eş zamanlı evlenen arkadaşlarının eşleri ikinci çocuklarına hamile. Çıkarım yapıyor sanıyorum.O nerden biliyor arkadaşlarının eşleriyle neler yaptığını , arkadaşları özel hayatını mi anlatıyor ben de bu kısma takıldım...bir erkeğin kendi özel hayatını anlatması ya da arkadaşlarınınkini dinlemesi iğrenç ! Aynı şey kadınlar içinde geçerli tabiki ama erkekte daha bi iğrenç...
Eve almasam ailesi başıma leşçi kuşlar gibi üşüşür. Terapiste gittik. Kadıncağızın önünde öyle bir kavga etmişiz ki siz boşanın dedi. Sevmek yeterli element değil evlilik için dedi.Terapiste gidin yine olmazsa boşanın bu adamla ömür mü geçer? Ya da burnunu ciddi sürtmeniz lazım bir daha boşanalım dediğinde bunu son söyleyişin olacak diyin almayın eve, kapı dısarı edin
Vallahi bende yazdım sildim. Ban yerdim kesin enterleseydım. Bu tenya ıcın ban yemeye de degmezAy gülüm adam sana fiziksel siddet de mi uyguluyoray simdi aklimdan geceni yazsam ban yiyecem.
Sevgi de yok ki, ınsan sevdıgıne kıyamaz. Sıddet uygulayamaz. Delı gıbı korkar kaybetmekten o senı sevmiyor.Eve almasam ailesi başıma leşçi kuşlar gibi üşüşür. Terapiste gittik. Kadıncağızın önünde öyle bir kavga etmişiz ki siz boşanın dedi. Sevmek yeterli element değil evlilik için dedi.
İncindi... hem de çok. Sinir stres psikiyatrlar mide kanamaları... Ama babam o zamanlar boşanmam konusunda bugün ki kadar arkamda değildi.Sevgi de yok ki, ınsan sevdıgıne kıyamaz. Sıddet uygulayamaz. Delı gıbı korkar kaybetmekten o senı sevmiyor.
Sen de sevmiyorsun, sevsen ilk tokatta veya Bosanma tehıdıdnde gururun incinir giderdin.
Vallahi bende yazdım sildim. Ban yerdim kesin enterleseydım. Bu tenya ıcın ban yemeye de degmez
Şimdi arkandalar lutfen kıymetini bil.İncindi... hem de çok. Sinir stres psikiyatrlar mide kanamaları... Ama babam o zamanlar boşanmam konusunda bugün ki kadar arkamda değildi.
Ben 24 o 30 yaşındaŞimdi arkandalar lutfen kıymetini bil.
Yaslarınız kac bu arada?
Sevıs kocanla, sabret duzelır.Aynen öyle. Hani bize bazen "hemen bosan diye yaziyorsunuz" diye. Ama böyle durumlarda baska ne denilsin? Fiziksel psikolij seks siddeti var (ve evet bana göre bir es sekse zorlamaya calissa buda siddetdir). Adamin nikaha saygisi sifir. Yani daha ne. Konu sahibi en azindan akilli davranip cocuk yapmamis
Yasin oyle guzel bır yas kıBen 24 o 30 yaşında
Bir mesleğim var. İş deneyimim yok. Ama sağlık durumum da çalışmaya el verecek gibi değil şu an. Midemde yaralar var ve ne yazık ki ağrı çekiyorum çok fazla.Nasıl sinir bozucu bir durum. Çalışıyor musunuz ? Çalışmıyorsaniz iş bulup biraz birikim yapıp, kendinizi bu kıymet bilmezlikten kurtarmaya çalışın. Hayat değerli bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?