Sürekli ekşın isteği

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Merhabalar uzun zamandır sizlere sormak istediğim bi soru var aklımda.. bana rutin yaramıyor. Haftasonu bi plan mı yaptık hafta içi çöp o günü bekliyorum hep bi hareket halinde olma isteği, hep bi yerlere gitme, şu evden bi kurtulayım hissi var içimde. Evde olduğum yapacak bi işimin olmadığı günler takıntılarım artıyo(temizlik, anksiyete). Dışarı çıkacağım zaman ise neşem yerinde keyifle hazırlanıyorum. Her zaman bi ekşın olsun istiyorum. Bu halim beni yoruyor benim gibi olup üstesinden gelebilenler var mı acaba?

Bende hergun dısardayım gunde market avm dahıl en az ıkı kere cıkarım..
Devamlı bıyerlere gıder gunlerımı hep kosturmayla gecırırım..
Aksam oluncada yorgunluktan sızarım ..
Kotu kotu ruyalar kosturmalar 10 saatte yatsam uykusuzum..
Evde ısım bıtıp oturursam anıden bıyerımrçe agrı gırer vs vs anksıyeteler baslar..
Bende ayaklarımı uzatıp evde oturmak ısterdım yok olmuyor

Neden üstesinden gelmek istiyorsunuz ki? Gezmeyi seviyorsanız çıkın gezin. Temizlik takıntısı zaten evi sevmeyen insanlarda görülen bir şey. Belli ki ev yaşamını sevmiyorsunuz.
Bu açıdan bakmamıştım aslında ama her zaman gezmeye yetecek bütçe olamayabiliyor. Yaşadığım yer zaten küçük. Aslında arkadaş toplantısı bile yetiyo beni mutlu etmeye ama insanlar da her zaman müsait olamayabiliyor :/

Bende hergun dısardayım gunde market avm dahıl en az ıkı kere cıkarım..
Devamlı bıyerlere gıder gunlerımı hep kosturmayla gecırırım..
Aksam oluncada yorgunluktan sızarım ..
Kotu kotu ruyalar kosturmalar 10 saatte yatsam uykusuzum..
Evde ısım bıtıp oturursam anıden bıyerımrçe agrı gırer vs vs anksıyeteler baslar..
Bende ayaklarımı uzatıp evde oturmak ısterdım yok olmuyor
Aynıyım desem? Markete gitmek için bahaneler yaratırdım kendime bi aralar. Hepsini ezberlediğim için sıkıldım artık :D

Neden üstesinden gelmek istiyorsunuz ki? Gezmeyi seviyorsanız çıkın gezin. Temizlik takıntısı zaten evi sevmeyen insanlarda görülen bir şey. Belli ki ev yaşamını sevmiyorsunuz.
Bu arada evi sevmeyen kişilerde temizlik takıntısı görülmesi çok tuhafmış yeni öğrendim. Belki de takıntıdan sonra hep bi şeyler battığı için sevmemeye başlıyor insanlar..

Aynıyım desem? Markete gitmek için bahaneler yaratırdım kendime bi aralar. Hepsini ezberlediğim için sıkıldım artık :KK70:
Sen tekmi yapıyorsun bılmıyorum ama
Ben bunları ıkı cocukla yapıyorum..
Evde dursam bırbırını yerler bende kafayı..
Dısarı cıkınca bıdaha tovbe dıyorum
Dıger gun yıne aynı yıne aynı..
Bıde 2.5 ayda bır sehır degısıp aıleye zıyaret fılan gıtmezsem cok buyuk problem oluyor evden cok bunalıyorum..
Gıdıp donunce duzelıyor..
Daha 3 gun ust uste evde durmadım cok yorucu cooookkk ..
Gorende hergun gezıyo dıyor ama ben ordada mutsuzum evdede :D

Bu arada evi sevmeyen kişilerde temizlik takıntısı görülmesi çok tuhafmış yeni öğrendim. Belki de takıntıdan sonra hep bi şeyler battığı için sevmemeye başlıyor insanlar..
Evı sevmıyorum ama goren bal dok yala der..
Temızlık yapmak ıstemıyorum ama heryer pırıl pırıl olsun ısterım..
Yapsamda temız gelmez gozume..
Bırde mukemmellıyetcılık var sendede varmı hersey 4&4 luk olacak yoksa olmasın..
Ev pısse tam pıs temızzse tam temız
Ortası yok :D
Cok zor cookkk

Sen tekmi yapıyorsun bılmıyorum ama
Ben bunları ıkı cocukla yapıyorum..
Evde dursam bırbırını yerler bende kafayı..
Dısarı cıkınca bıdaha tovbe dıyorum
Dıger gun yıne aynı yıne aynı..
Bıde 2.5 ayda bır sehır degısıp aıleye zıyaret fılan gıtmezsem cok buyuk problem oluyor evden cok bunalıyorum..
Gıdıp donunce duzelıyor..
Daha 3 gun ust uste evde durmadım cok yorucu cooookkk ..
Gorende hergun gezıyo dıyor ama ben ordada mutsuzum evdede :KK70:
Ben tekim kolaylıklar diliyorum sana iki çocukla :) ben dışarda mutluyum evde mutsuz ama bu çok kaliteli gezdiğimden değil hava aldığım insan araba bağ bahçe gördüğüm için oluşuyo...

Evı sevmıyorum ama goren bal dok yala der..
Temızlık yapmak ıstemıyorum ama heryer pırıl pırıl olsun ısterım..
Yapsamda temız gelmez gozume..
Bırde mukemmellıyetcılık var sendede varmı hersey 4&4 luk olacak yoksa olmasın..
Ev pısse tam pıs temızzse tam temız
Ortası yok :KK70:
Cok zor cookkk
Off malesef öyleyim :( ya hep ya hiç. Benim evim de genelde tertemizdir ama temiz evi temizlerim sürekli

Canim belki de mutsuz olduguj bir konu var.

Bende evde duramam. Sevmem esim de yanimdaysa en kotu annemlere kacalim derim. Evde durdudugum da da tekizlik yapmam.

Senin ki biraz da yalnızlık ve mutsuzluktan kaçış plani gibi.

Bir kursa yazil boylelikle herzaman bir planin olur.

Canim belki de mutsuz olduguj bir konu var.

Bende evde duramam. Sevmem esim de yanimdaysa en kotu annemlere kacalim derim. Evde durdudugum da da tekizlik yapmam.

Senin ki biraz da yalnızlık ve mutsuzluktan kaçış plani gibi.

Bir kursa yazil boylelikle herzaman bir planin olur.
İnsan her daim pozitif her an mutlu kalamıyor ki. Benim de modumun düşük olduğu zamanlar oluyo olmaz olur mu. İlgi alanım dahilinde olan kurslara baktım ama katılım talebi çok olmadığı için açılmadılar henüz..

Bu açıdan bakmamıştım aslında ama her zaman gezmeye yetecek bütçe olamayabiliyor. Yaşadığım yer zaten küçük. Aslında arkadaş toplantısı bile yetiyo beni mutlu etmeye ama insanlar da her zaman müsait olamayabiliyor :/

Aslında gezmek için para her zaman şart değil. Tek başınıza boş boş dolanmayı sevmiyorsanız Halk Eğitim'de bir kursa yazılarak, kimse müsait değilse bir komşunun kapısını tıklatarak bile günlerinizi doldurabilirsiniz.

Alfred Adler'in bir kitabında okumuştum bunu. Evi sevmeyen insanların bir çeşit kendini cezalandırma yöntemiymiş temizlik yapmak.

Aslında gezmek için para her zaman şart değil. Tek başınıza boş boş dolanmayı sevmiyorsanız Halk Eğitim'de bir kursa yazılarak, kimse müsait değilse bir komşunun kapısını tıklatarak bile günlerinizi doldurabilirsiniz.

Alfred Adler'in bir kitabında okumuştum bunu. Evi sevmeyen insanların bir çeşit kendini cezalandırma yöntemiymiş temizlik yapmak.
Haklısınız teşekkür ederim. Yaptıktan sonra mutlu olunuyo ama o temizliği..

Ben degısıyorum en fazla 1 2 yıl gıdıyor .
Sonra tekrar mutsuz oluyorum
Tabı yenıden yenıden paramı var..
Bence sukursuzlukten ve ımanın zayıf olmasından ..
Bunu soylemek bıle cok sarsıcı ama gervek bu bence
Napıyorum degıstırmek ıcın hıc..:(

Eee çıkın gezin ne olacak sanki? O bende de var. Evde olduğum vakit mutlaka kendimi üzecek bir şey bulup, kafama takip onu düşünüyorum . Ama dışarda iken dünya yansa umrumda değil o kafada oluyorum. Özellikle tatilde iken hep kop kop şeklinde ,hiçbir şey aklıma gelmiyor. Çıkıp gezince daha mutluysaniz çıkın gezin boşverin ,tabi para varsa yeteri kadar:)

Back
X