- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Malesef hatta ben ise dönünce çocuğa bakacak. Beni sessizim diye saf görüyorAranıza mesafe koyma şansınız yok mu ?
Okurken ben daraldım burda .
Sık görüşmeyin olsun bitsin .
Evet artık son zamanlarda ona karşı eskisi gibi değilim. Eskiden sohbet muhabbet edelim diye uğraşıyorum şimdi oralı olamıyorumMesafe koymaya çalıştınız mı mesela
Çocuk eğitimi konusunda sınırlarınızı belirtmeniz şart. Sizin döneminiz geride kaldı, benim çocuğum benim kurallarım demezseniz daha çok sınır ihlal eder gibi kayınvalideniz
mesafe koymak ve ağzının payını susmayıp vermek yerine siz iyice içinize sokuyorsunuz. O lafları ederken ağzınız armut toplamasın, vereceksiniz cevabını başka yolu yokMalesef hatta ben ise dönünce çocuğa bakacak. Beni sessizim diye saf görüyor
Ben o an sessiz kalıyorum. Ben onu evimde bu kadar güzel ağırlamaya çalışırken bana neden bunu yapıyor diye içimden sorguluyorum. Hayal kırıklığı yaşıyorum o an cevap veremiyorum. Bu durum sürekli tekrarlanaca artık canım sıkılıyor. Konuşunca kalp kırmaktan korkuyorum. O da bunu biliyor bence ama artık patliyorumKaynananız diyorda diyor daa siz ne diyorsunuz hiç ondan bahsetmemişsiniz. Ben herşeyi bunaltana kadar açıklıyorum pek yorum yapmıyorlar artık kiii sizinki gibi yapmıyorlardı zaten ama ben olma ihtimaline karşı en başından frenledim.
Malasef tek çözüm mesafe benim kayınvaldem birtek tuvalet girmeme karismaz meselaMerhaba,
3 buçuk senelik evliyim. 3 sene dışarıda mesleğim gereği eşimden ve ailesinden uzak şehirde yaşadım. Kaynanamı çözememiş. Doğum yaptım, lohusaligimda kaynanam her şeyimi eleştirdi. Emzirmeye alt değiştirmeye vs. vs lohudalık hüznü yaşadım ona bile kulp buldu. 9 gün kaldı ama zehir etti
Şu an sabrediyorum ama artık her işime karışıyor. Başta anlamıyorum ama sonra çok canım sıkılıyor. Arada torununu sevmek için kalmaya geliyor. Yemek yapıyorum bu kadar yemek yapma diyor hem de gün için de bunu 3 kez tekrarlıyor. Yoğurt yapıyorum , taze yiğurda ekşi diyor. Şöyle şöyle yap diye tarif ediyor.Hatta şu eksi yoğurt meselesini öyle kafaya takmış ki 3 haftalık mevzuyu yine ısıtıp öneme getirdi. Bebeğime bebek bisküvisi yapıyorum, irmik katma diyor. Bir de yüzünü burusturarak tiksiniyormuş gibi. Yemeğime tuzsuz lezetsiz olmuş diyor. Çocuğa TV izlemiyoruz diyorum sizin kurallarının da başka onca çocuk büyüttüm hangisi geri zekalı diyor. Bebeğim diş döneminde karaciğerin yormadan için şurup vermiyorum. Nolcak ben hep öyle verdim diyor......... Bu şekilde konu zar da uzar
Ne tavsiye verirsiniz? Naoicam ben yaaa
Evet artık sinirlerim bozuluyor cevap vereceğim artikmesafe koymak ve ağzının payını susmayıp vermek yerine siz iyice içinize sokuyorsunuz. O lafları ederken ağzınız armut toplamasın, vereceksiniz cevabını başka yolu yok
Ekleme yapmadan duramadım (yorum nasil düzeltiliyor bilmiyorum ). Kısa net cevaplar verin, susmayın idare etmeyin. Özellikle çocuğunuz ile ilgili konularda ben böyle uygun görüyorum deyin. TV meselesine gelince biz de böyle biz de izlemiyoruz farkındaysan deyip gerekirse kumandayı kaldırın hatta ben TV yi bile kaldırabilirimDiğer konular için bi sey diyemeyeceğim ancak öncesinde bilinen bir karaciğer rahatsızlığı yoksa bebeğinizin doktorlar özellikle uyarmadiysa diş çıkarma döneminin en aktif ve sancılı olduğu zamanlarda uygun dozda ağrı kesici vermenizde sakınca yok (yine de doktorunuza sorunuz). Ciddi bir ağrı süreci sonuçta damağı yarıp çıkıyor diş.
ya eşiniz konuşsun karışma anne artık birşeye desin. Yada siz açık açık söyleyin anne artık bana lütfen müdahale etme bebek konusunda falan rica ediyorum deyin anlamazsa daha net ve tepkili söylemenizin sırası gelir sizde bir anda parlamak yerine ufak ufak ilerleyip huyunuzu değiştirmiş olursunuz. Mevzu cocuğunuzsa kimseyi tanımayın net olun kırılan kırılsın. Geçen gün daha küfürlü konuşulmasını istemediğimi söyledim kayınvalidem biz küfürlü konuşmuyoruz ki dedi bende ağzından cıkan bütün küfürleri tek tek yüzüne baka baka sayıp bunlar havada uçuşuyor dedim kalakaldı bozuldu umrumda mı değil bizim öyle sorunlarımızda yok yani aramızda ama bana inkar etmesi yeterli geldi. Siz dur diyeceksiniz.Ben o an sessiz kalıyorum. Ben onu evimde bu kadar güzel ağırlamaya çalışırken bana neden bunu yapıyor diye içimden sorguluyorum. Hayal kırıklığı yaşıyorum o an cevap veremiyorum. Bu durum sürekli tekrarlanaca artık canım sıkılıyor. Konuşunca kalp kırmaktan korkuyorum. O da bunu biliyor bence ama artık patliyorum
Eşime TV meselesini söyledim. Annenin bizi yargılamak yerine ayak uydurmaya bilmesi lazım dedim. Bir şey demedi sadece haklısın dedi ama gözleri doldu. Annesiyle arasına girmek istemem. Artık susmayacağım. Normalde sessiz bir insanım ama doğumdan sonra resmen bana kal geldi. Ben sustukça tepeme bindi. Bir de hasta kayinvaldem ona da insan olarak üzülüyorumya eşiniz konuşsun karışma anne artık birşeye desin. Yada siz açık açık söyleyin anne artık bana lütfen müdahale etme bebek konusunda falan rica ediyorum deyin anlamazsa daha net ve tepkili söylemenizin sırası gelir sizde bir anda parlamak yerine ufak ufak ilerleyip huyunuzu değiştirmiş olursunuz. Mevzu cocuğunuzsa kimseyi tanımayın net olun kırılan kırılsın. Geçen gün daha küfürlü konuşulmasını istemediğimi söyledim kayınvalidem biz küfürlü konuşmuyoruz ki dedi bende ağzından cıkan bütün küfürleri tek tek yüzüne baka baka sayıp bunlar havada uçuşuyor dedim kalakaldı bozuldu umrumda mı değil bizim öyle sorunlarımızda yok yani aramızda ama bana inkar etmesi yeterli geldi. Siz dur diyeceksiniz.
Sert davranin . Gervi hepsi bi garip. Kv de ben tokum der ama yemek yapinca en vok o yer sonra da bisey yemedim toktum der. Neden der anlamam acikmak suç mu actim yedim de kime neyi ispat ediyorsun ama o kyasta kadina bisey denmiyor sinir olup susuyor insan zaten yilda birkac gun görüyorum. Siz cok goruyorsaniz uyarabilirsiniz. Ya da sallamayabilirsiniz. Sizin umursayip umursamama seviyenize baglıMerhaba,
3 buçuk senelik evliyim. 3 sene dışarıda mesleğim gereği eşimden ve ailesinden uzak şehirde yaşadım. Kaynanamı çözememiş. Doğum yaptım, lohusaligimda kaynanam her şeyimi eleştirdi. Emzirmeye alt değiştirmeye vs. vs lohudalık hüznü yaşadım ona bile kulp buldu. 9 gün kaldı ama zehir etti
Şu an sabrediyorum ama artık her işime karışıyor. Başta anlamıyorum ama sonra çok canım sıkılıyor. Arada torununu sevmek için kalmaya geliyor. Yemek yapıyorum bu kadar yemek yapma diyor hem de gün için de bunu 3 kez tekrarlıyor. Yoğurt yapıyorum , taze yiğurda ekşi diyor. Şöyle şöyle yap diye tarif ediyor.Hatta şu eksi yoğurt meselesini öyle kafaya takmış ki 3 haftalık mevzuyu yine ısıtıp öneme getirdi. Bebeğime bebek bisküvisi yapıyorum, irmik katma diyor. Bir de yüzünü burusturarak tiksiniyormuş gibi. Yemeğime tuzsuz lezetsiz olmuş diyor. Çocuğa TV izlemiyoruz diyorum sizin kurallarının da başka onca çocuk büyüttüm hangisi geri zekalı diyor. Bebeğim diş döneminde karaciğerin yormadan için şurup vermiyorum. Nolcak ben hep öyle verdim diyor......... Bu şekilde konu zar da uzar
Ne tavsiye verirsiniz? Naoicam ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?