Sürekli eleştiren kaynana

Benim okurkene Ruhum daraldi.
Kadina bukadar karisma hakkiki vermeyin. Susmayin. Agzinin payini ver ki bidahakine size bisey demeden iki kere düsünsün

Malesef hatta ben ise dönünce çocuğa bakacak. Beni sessizim diye saf görüyor

Siz işe döndüğünüzde bebeğinize kaynananız bakarsa; sizin sakındığınız ne varsa hepsini yapacak gibi duruyor.

İşinizi bilmiyorum; 2 yıl ücretsiz izin hakkınız var mı ? Kreşe verme imkanınız olur mu sonrasında ?

Kayınvalideler hep bu formatla geliyor galiba.Eleştiri.Bence susmayın.Ben böyle uygun görüyorum deyip,konuyu kapatın.Bir süre sonra söylemekten bıkacaktır.Küçük şeyleri yansıtmayın eşinize.Kocaman kadınınız.Başedersiniz.

Bakıcıligi ona bırakırsanız büyük bir kavga çıkacak gibi duruyor. Oğlunun da gözleri doluyorsa vay sizin halinize

Ona sorup fikir istemenizi istiyor aslında. Malesef yaşlılar böyle. Kendini bu şekilde saygıdeğer hissedecek.

Yani sizin için farketmeyecek bir konuda fikrini alın. Yoğurt mayalarken gelin sizinle yapalım nasıl olduğuna bakayım diyin. Ama herşeye değil tabi ki. Böyle sizin durumunuzu düzeninizi bozmayacak şeyleri sorup öğrenir gibi yaparsanız hoşuna gider. Hiç değer görmeyen, umursanmayan, takdir görmeyen kadınlar bunlar malesef. Çocukları da sizin gibi davranıyordur eşi de. Birisi ondan fikir istesin diye bekliyor, kimse istemedikçe de hırçın bir hal alıyor.

Size kalmış tabi ki kimse kayınvalidesinin ruhunu okşamak zorunda değil. Ama mutlu etmek bu yönüne bir fayda sağlamak isterseniz belki ikiniz içinde iyi olur

Açıkca karışma diyeceksin, ve mümkün mertebe görüşmeyeceksin sıkça..

Bu tur konulardaki konu sahiplerinin degisecegini sanmiyorum o yuzden her öneri boş.
Yapiniz bu sizin. Laf yer oturursunuz. Bazilari boyle yapacak bir sey yok.
Ben olsam (benim de karakterterim bu maalesef) azina ederdim onun:) birakin laf soylemeyi sokagimdan gecemezdi.
Oneriyle olmaz iste bu isler

Siz siz olun çocuğu ona baktrmayn verin bakıcı baksn eve de kamera takarsnz takip ederseniz. Bu kadına çocuk baktrrsanz çocuğunu bakyorum diye iyice tepene binecek sende de cevap verecek kendini savunacak bir tavır göremedim iyice ezileceksin en nihayetinde olan sana olacak. Bu bilmiş Kaynanalar insanı hasta eder kendini düşünüyorsan anne çocuğu benim istediğim şekilde bakacaksan bak yoksa ben bakıcı arayacagm seninle bu konuda kötü olmak istemiyorum çünkü deyin.

Gardını al, lafını esirgeme. Çat çat. Ha bide çocuğa kav bakcaksa şimdiden sınırlarını belirle. Eşine rahatsız olduğun durumları bildir. Ağız birliği yaparak devam edin. Lafa gelince kv kısmı geline kızım kızım der ama o kız hoşuna gitmeyen bişey söylediğinde kötü olur. Onun için sen eşini devreye sok ve sende tepkisiz kalma sınırlarını çiz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…