- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.829
- 598
cok karışık olacak cunki duygularim da bir okadar karışık. Evet doğru yanlış olabilir ama insanlarin beni sürekli eleştirmesinden , anne, baba,kardeş,eş... zaten hepsi bir koalisyon oluşturmuş .9 aydır ailemle yaşıyordum eşimin işlerinden dolayı. Mesela eşimle dünkü kavgamız 7 yıl önce aldığım fuları bileğime bağlayıp ise girmem ben 17 lik ergenmiymisim... e 21 imde evlendim çocukluğumu yaşamadım acayip baskıcı ailede göz kalemimi kıran saklayan bir annem ise giderken makyaj yapıyormuşum kiz kardeşimi eleştiriyorsun hep ona benzemisim . kiz kardeşim takma kirpik gibi yapıp üstelik 20 yaşındayken 27 lik makyaj yapyordu. Ki ben söylerken bile düzgün bir şekilde söylerdim.
Nefes alsam eleştiriliyorum cevap vermiyorum ama sonu gelmiyor. Narsist ailemden eşimde payını almayı başardı.
Hani dedikoducu teyzeler olur mahalledeki sürekli bir kizi konuşur yemin ederim o benim. herkes kolumdan bacagimdan çekiştiriyor ve ya bu ne hissediyor hiç düşünmüyor.
ve simdiki kavga eşime üslubunu düzelt sürekli beni eleştiriyorsun ben senin çocuğun degilim eğer böyle giderse ayrı yaşayalım yoksa bosanalim dedim. Sen iste söylesin böylesin vs başladı saydirmaya ben ikimizden bahsediyorum çocuğa kizdigimdan tut annemi aglatmisimdan nelerden başlıyor.
Nefes alsam eleştiriliyorum cevap vermiyorum ama sonu gelmiyor. Narsist ailemden eşimde payını almayı başardı.
Hani dedikoducu teyzeler olur mahalledeki sürekli bir kizi konuşur yemin ederim o benim. herkes kolumdan bacagimdan çekiştiriyor ve ya bu ne hissediyor hiç düşünmüyor.
ve simdiki kavga eşime üslubunu düzelt sürekli beni eleştiriyorsun ben senin çocuğun degilim eğer böyle giderse ayrı yaşayalım yoksa bosanalim dedim. Sen iste söylesin böylesin vs başladı saydirmaya ben ikimizden bahsediyorum çocuğa kizdigimdan tut annemi aglatmisimdan nelerden başlıyor.