Sürekli emmek istiyor ne yapmalıyım??

zehra eslem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
54
14
Arkadaşlar 6 aylık oğlum var. 2 hafta öncesine kadar sorunsuz uyurdu. Sadece emerek uyuyordu sallama kundak falan yok. Gündüz uykusu nadirdir hala öyle gündüz uyumayı sevmez bana çekmiş galiba.
Neyse gece yatıyor emiyor emiyor uyuyor ama memeyi bırakmak istemiyor artık bir saat geçip ben bıraktırıyorm ya geri aranıyor yada yatağa bırakınca en fazla yarım saat sonra tekrar ağlıyorum ama uyandığı için değil ağzında meme yok diye geri veriyorum dalıyorum sonra sabaha kadar aynı muhabbet ne yapsam bilemedim sallamak da istemiyorum. Arkadaşlarm var sallayan dışarıda çıktıklarında çok zorluk çekiyolar tek nedeni bu başka ne yapabilirim?

Emzik verseniz. Bende hiç istemiyordum ama bazen büyük kurtarıcı. Benimkiler ikiz.gece birini emzirirken diğeri de emmek istediğinde emzik veriyorum iyi oluyo

Emzik verseniz. Bende hiç istemiyordum ama bazen büyük kurtarıcı. Benimkiler ikiz.gece birini emzirirken diğeri de emmek istediğinde emzik veriyorum iyi oluyo
Allah bağışlasın :) emzik üç günlük iken verdim ağzından hiç düşürmezdi ne olduysa oldu almıyor bir aydır veriyorum öğürüyor almıyor anlamadım.
Gerçekten emzik çok rahatlık ama neden bıraktı bilmiyorum :KK43:

Allah bağışlasın :) emzik üç günlük iken verdim ağzından hiç düşürmezdi ne olduysa oldu almıyor bir aydır veriyorum öğürüyor almıyor anlamadım.
Sağolun sizinkini da Allah bağışlasın. Benim de birisi emiyodu artık o da almak istemiyo

benim çocuğum gibi.walla allah sabır versin .emzik kullanıyorsa ne iyi.sizi emzik yapmış o.

benımkıde 30 günlük sureklı emmek ıstıyo emzik verdıgımde tukurup atıyordu phılıps aventın sılıcon emzıklerı var onu aldı bırakmıyor careyı onda buldum

benim kızım da emerek uyuyorr ve gece en az 3 kez kalkıyorr.. memeyi bırakmak istemediği çok zaman oldu.. ama ben onu şöyle düşünüyorumm.. sütümün az yada olmaduğu zamanlar da yapıyorrr.. bol bol su içiyorum gece... emzikte vermedim hiçç

Arkadaşlar 6 aylık oğlum var. 2 hafta öncesine kadar sorunsuz uyurdu. Sadece emerek uyuyordu sallama kundak falan yok. Gündüz uykusu nadirdir hala öyle gündüz uyumayı sevmez bana çekmiş galiba.
Neyse gece yatıyor emiyor emiyor uyuyor ama memeyi bırakmak istemiyor artık bir saat geçip ben bıraktırıyorm ya geri aranıyor yada yatağa bırakınca en fazla yarım saat sonra tekrar ağlıyorum ama uyandığı için değil ağzında meme yok diye geri veriyorum dalıyorum sonra sabaha kadar aynı muhabbet ne yapsam bilemedim sallamak da istemiyorum. Arkadaşlarm var sallayan dışarıda çıktıklarında çok zorluk çekiyolar tek nedeni bu başka ne yapabilirim?

Ayni sorunu ben de yasiyorum canim. Hatta az once uyku duzeni basligi altinda anlattim sorunumu. 6 aylik ve son 10 gundur memede uyuyup yataga koyunca uyaniyor. Gece boyunca yanimda .yarim saatte bir kalkiyor. Emzigi de istemiyor artik. Ne yapacagimi sasirdim ben de :KK43:

X