- 5 Ekim 2016
- 681
- 1.372
- 33
- Konu Sahibi wonderwoman97
-
Sürekli bir şey kaçırıyormuşum gibi geliyor sanki okuldan çıkar çıkmaz herkes eğleniyor gibiBende böyle hissetmiştim üniversitenin ilk yılı hatta tanıdığım bir kaç kişi de.. İkinci yıla tamamen geçer ondan sonra üniversitenin tadını çıkarmaya başlarsın merak etme canım. Zaman ver kendine yeni bir düzene alışmaya çalışıyorsun sonuçta. Gayet normal bir durum sıkma canını :)
Daha çok samimi olduğum kimse yok ama çoğu kişiyle sohbetim var kendi bölümümden.Ilk yıl mı ?
Arkadaşlarınız yoktur muhtemelen
O yğxden işte zamanla arkadas Say'ın artıncs daha sosyal olacaksınDaha çok samimi olduğum kimse yok ama çoğu kişiyle sohbetim var kendi bölümümden.
Sürekli bir şey kaçırıyormuşum gibi geliyor sanki okuldan çıkar çıkmaz herkes eğleniyor gibi
Canım benim ilk zamanlar olur öyle merak etme. Arkadaş edinmeye çekinme. Kantinde otururlarken merhaba de otur tanıdıklarının yanına. Sohbete katıl sosyal olmaya çalış. Kütüphaneye git ödevlerini okulda bitir. Arkadaşların çıkışta bir programa yaparsa katıl. Sinemaya, kafeye, gezmeye...Bir süre sonra eve gitmemek için uğraşacaksın:)))
orta yolu bul. ilerde pişman olursun.[/QUOTE
Ben de ondan korkuyorum
Biraz arkadaş edindikten sonra ortamlara girersin. Şu an yeni başlamışsın, birileriyle açıver muhabbet en basiti "Şu ödevi yaptınız mı, şu konuyu anlayabiliyor musunuz, hocanın İngilizcesi çok aksanlı değil mi yaa eheh" falan diye girsen bile dahil olursun muhabbetlere fazla bir şey yapmana gerek kalmaz. Sonra birlikte katılırsınız etkinliklere merak etme. Zamanla olur. :)
İlk defa aileden ve evden uzakta olmanın verdiği bir durum, geçecek İnşAllah.
Alışma sürecinden kaynaklı, bende de ilk 6 ay kadar olmuştu.
Üstelik ben en yakın arkadaşımla beraber başka şehirde okumuştum üniversitemi, bir ara depresyona bile girmiş gibiydim dışarısı asla cazip gelmiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?