- 23 Ekim 2022
- 2.259
- 6.436
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AyyyYa hep yorumlarınız rumuzunuza uymuyor. Bayılıyorum![]()
Burda eskiymişsiniz. OlabilirAyyyeskiden çok pozitiftim delirttiler o yüzden yoksa özünde çok Minnoş biriyimdir:)
Bence önceki gelinlerininBiaaaaa ya katiliyorum, acaba bu kayinaile kimin ahını aldi?
İyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek seni sevmeseler vermezler 2. El dahi olsa. Sana değer verdikleri için eşyalarını paylaşıyorlar bundan neden rahatsız oldunuz kiEvlendiğimiz günden beri eşimin ailesi evimize hep eşya getiriyor yani şöyle ki ben ütü almak istiyorum süpürge almak istiyorum biri çıkıp diyor ki bende fazladan var sana vereyim kullan vs normal küçük eşyalar olsun eve geldiklerinde getirirler ne kadar gerek yok desem de yapıyorlar.. Bu durumu eşime söyledim diyor ki bizim aile böyle vs gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum.. En basitinden kardeşinin evine gittik çay içmek için çıkışta elimize 3 paket süt verdi ki evde zaten vardı bir şey diyemedim eve gelince eşime yine söyledim dedim hani güzel dille söyleyebilirler size süt vs lazım mı bizde var götürün ama yok direk elimize tutuşturdular birde diyor ki çıkarken bize kek poğaça yaparsın vs.. Ben sonrasında dedim eşime annenin başının altından çıkıyor bence bunlar böyle söyleyince sinirlendi yeter dedi sürekli annem hakkında bu şekilde konuşma dedi annem senin her zaman iyiliğini istiyor dedi falan neyse yani o akşam evlendiğimiz zamandan beri ilk kez ayrı yattı benimle şimdi burada suçlu aramıyorum ama gerçekten haksız ben miyim :////
Bunu yapmalarında nasıl bir kötü niyet olabilir ki ekstra masraf yapmayın diye yardımcı olmuşlar sen biraz alıngan yaklaşmışsın eşinin annesi içinde söylediklerin hiç hoş değil umarım düşüncelerin değişir yine de istediğin başka bir model varsa kibar bir dille ifade edip reddedilirsin art niyetli yaklaşmaEvlendiğimiz günden beri eşimin ailesi evimize hep eşya getiriyor yani şöyle ki ben ütü almak istiyorum süpürge almak istiyorum biri çıkıp diyor ki bende fazladan var sana vereyim kullan vs normal küçük eşyalar olsun eve geldiklerinde getirirler ne kadar gerek yok desem de yapıyorlar.. Bu durumu eşime söyledim diyor ki bizim aile böyle vs gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum.. En basitinden kardeşinin evine gittik çay içmek için çıkışta elimize 3 paket süt verdi ki evde zaten vardı bir şey diyemedim eve gelince eşime yine söyledim dedim hani güzel dille söyleyebilirler size süt vs lazım mı bizde var götürün ama yok direk elimize tutuşturdular birde diyor ki çıkarken bize kek poğaça yaparsın vs.. Ben sonrasında dedim eşime annenin başının altından çıkıyor bence bunlar böyle söyleyince sinirlendi yeter dedi sürekli annem hakkında bu şekilde konuşma dedi annem senin her zaman iyiliğini istiyor dedi falan neyse yani o akşam evlendiğimiz zamandan beri ilk kez ayrı yattı benimle şimdi burada suçlu aramıyorum ama gerçekten haksız ben miyim :////
Ben burada bi kötü niyet görmüyorum. Hepsini içinden gelerek yapıyorlar destek amaçlı. Rahatsız oluyorsanız vermeyin ben sipariş ettim diyin geçin. Yani biri süt verdi diye eşinize öyle bi tavrınız tuhaf sizinde. Verdiyse verdi bi kek yapmak cok mu zor lafın gelişi dediklerini ben burdan anlayabiliyorum. Artık böyle laflar olacak evlendiniz resmi kuruma memur olarak atanmadınız ki. Herşeyi böyle düşünüp durursanız hayatı hem kendinize hem eşinize dar edersiniz. Kendi anneniz kardeşiniz süt verse de böyle tavır alır mıydınız acaba ? Burdakilerde eve ne alacagını nerden biliyor diyor anlamadım bunlar kayınvalidesi ile hiç oturup sohbet muhabbet etmiyor mu ?.. ne konuşuyorlar.Evlendiğimiz günden beri eşimin ailesi evimize hep eşya getiriyor yani şöyle ki ben ütü almak istiyorum süpürge almak istiyorum biri çıkıp diyor ki bende fazladan var sana vereyim kullan vs normal küçük eşyalar olsun eve geldiklerinde getirirler ne kadar gerek yok desem de yapıyorlar.. Bu durumu eşime söyledim diyor ki bizim aile böyle vs gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum.. En basitinden kardeşinin evine gittik çay içmek için çıkışta elimize 3 paket süt verdi ki evde zaten vardı bir şey diyemedim eve gelince eşime yine söyledim dedim hani güzel dille söyleyebilirler size süt vs lazım mı bizde var götürün ama yok direk elimize tutuşturdular birde diyor ki çıkarken bize kek poğaça yaparsın vs.. Ben sonrasında dedim eşime annenin başının altından çıkıyor bence bunlar böyle söyleyince sinirlendi yeter dedi sürekli annem hakkında bu şekilde konuşma dedi annem senin her zaman iyiliğini istiyor dedi falan neyse yani o akşam evlendiğimiz zamandan beri ilk kez ayrı yattı benimle şimdi burada suçlu aramıyorum ama gerçekten haksız ben miyim :////
Ben burada bi kötü niyet görmüyorum. Hepsini içinden gelerek yapıyorlar destek amaçlı. Rahatsız oluyorsanız vermeyin ben sipariş ettim diyin geçin. Yani biri süt verdi diye eşinize öyle bi tavrınız tuhaf sizinde. Verdiyse verdi bi kek yapmak cok mu zor lafın gelişi dediklerini ben burdan anlayabiliyorum. Artık böyle laflar olacak evlendiniz resmi kuruma memur olarak atanmadınız ki. Herşeyi böyle düşünüp durursanız hayatı hem kendinize hem eşinize dar edersiniz. Kendi anneniz kardeşiniz süt verse de böyle tavır alır mıydınız acaba ? Burdakilerde eve ne alacagını nerden biliyor diyor anlamadım bunlar kayınvalidesi ile hiç oturup sohbet muhabbet etmiyor mu ?.. ne konuşuyorlar.
Aşırı derecede sinir bozucu bir durum asla kabul etme gerekirse geri yolla hepsini bu nasıl bir saçmalık sizin aileniz öyle olsa bile belki ben onun bunun kullandığı eşyayı kullanmak istemiyorum hayır bu bir kere olur iki kere olur sürekli olacak birşey mi bu öyle birley bir daha yaşanırsa kabul etmemelisin ve tavrını ciddi derecede ortaya koy ve yerinde olsam evimde olan onlara ait herşeyi onlara geri gönderirdimEvlendiğimiz günden beri eşimin ailesi evimize hep eşya getiriyor yani şöyle ki ben ütü almak istiyorum süpürge almak istiyorum biri çıkıp diyor ki bende fazladan var sana vereyim kullan vs normal küçük eşyalar olsun eve geldiklerinde getirirler ne kadar gerek yok desem de yapıyorlar.. Bu durumu eşime söyledim diyor ki bizim aile böyle vs gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum.. En basitinden kardeşinin evine gittik çay içmek için çıkışta elimize 3 paket süt verdi ki evde zaten vardı bir şey diyemedim eve gelince eşime yine söyledim dedim hani güzel dille söyleyebilirler size süt vs lazım mı bizde var götürün ama yok direk elimize tutuşturdular birde diyor ki çıkarken bize kek poğaça yaparsın vs.. Ben sonrasında dedim eşime annenin başının altından çıkıyor bence bunlar böyle söyleyince sinirlendi yeter dedi sürekli annem hakkında bu şekilde konuşma dedi annem senin her zaman iyiliğini istiyor dedi falan neyse yani o akşam evlendiğimiz zamandan beri ilk kez ayrı yattı benimle şimdi burada suçlu aramıyorum ama gerçekten haksız ben miyim :////