Surekli gezmek istiyorum

Kocam essek gibi çalışsın ne caliscam
Eşinizin yüzüne de bu şekilde söyleyebiliyor musunuz acaba :) Yazık üzüldüm adama...
Çok şey demek geldi içimden buradaki cevaplarınızı görünce ama vazgeçtim, laf anlatmakla uğraşacak günümde değilim.
Aferin size, yiyin için, gezin tabiki. Hatta yengenin arabasına muhtaç kalmamak için sizde altınıza araba alın öyle gezin. Yengeden neyiniz eksik.

Boğazda 425 TL kahvaltı veren yer neresi Allah aşkına söyle de haftada birkaç kez gidip bir boğaz havası alalım 😁😁

Ah canım kıyamam sana 425 TL ye boğazda kahvaltı haa? Boklu dere kenarında bile fiyatlar 500 ü geçti çalışmadığın için fiyatlardanda haberin yok galiba hem ayrıca insan çalışıp kendi parasını kazanıp gezerken bile bunun Bir sonu olduğunu düşünüyor ve üzülüyor senin dediğin gibi olması için çok zengin olmamız lazım

Neden kocam değil mi o kazanacak ben yicemm
Iste o koca bir gün kazanamaz ise? Ya da kazanir ama sizle yemek istemez ise?
Her seyi düşünüp, kendini garantiye almali insan ki sonra agzini acmasin kuş gibi:)
Gerci o durumda da yeniden evlenmeyi seçersiniz sanırım.

Yemeğe verilen paraya hiç acımam ama kahvaltı hiç o parayı haketmiyor.calismadiginiz için sürekli gezmek istemeniz normal.bende tatillerde sıkılıyorum gezmek istiyorum.

Sürekli gezmek istiyorum yazınca ben de gezgin olup dünyayı dolaşmak istiyorsunuz sandım. Memleket memleket gezip değişik kültürleri tanımak falan geldi aklıma ama kocadan para isteyip kahvaltıya gitmekmiş vizyon. İşi çok iyi olan kocadan para istenmez yalnız. Gidilir, harcanır ve ekstre gelince eşiniz bankaya öder.

O sırada babasına iki ay sonra kendi paramla yurt dışına gideceğimi nasıl söyleyeceğimi düşünen ben... (görüşmüyoruz, hatta dua ediyorum ben gidip gelene kadar barışmayalım diye)
Ben de başta dünyayı geziyorsunuz zannettim de olay çok başkaymış

X