- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Masallah elle tutulur ne cok artısı varmıs unutmamak icin..Cinsellik desen 0. Yasi desen benden büyük. Tipi desen yanima yakismiyor. Ilgi alaka desen hic göstermiyor.
Siz eşi bizden cinsellik yok diye ayrilmistiniz. .ee bu adamda fos çıktı...o zaman bunu da dusunmemeniz gerekmez mi?cinsellik olmasa da olur diyorsanız eee o zaman neden ayrıldınız? Sonuçta belli bir yasa gelmiş insanlarsiniz. .artık bu yaştan sonra net olmak lazım...siz hala buluşup gorusuyormusunuz
Maşallah 4 4lük adammış(!) Ne çekiyor sizi bu kadar da özlüyorsunuz?Asik olmam gereken en son insana asik oldum. Cinsellik desen 0. Yasi desen benden büyük. Tipi desen yanima yakismiyor. Ilgi alaka desen hic göstermiyor. Ne ariyor ne soruyor, arada bir karsima cikip herseyin yolunda olduguna ilgisi olduguna ikna edip sonra defolup gidiyor. Benim ona olan askimi hicbir sekilde haketmiyor.
Ama su arsiz kalbime söz geciremiyorum. Ayni yerde calisiyoruz haftada birkac defa görmek durumundaYim. Birini sürekli görüpte unutmak cok zormus. Hele ki hergün icine dogan onu görmek umudu. Onu cok özlüyorum.
Hanimlar sürekli görmek zorunda oldugun insani unutmanin en kestirme yolu Nedir,?
Önce hem beyninizde hem de içinizde tamamen bitirmeniz lazım bu ilişkiyi. Umutlanmayı bırakmalısınız. Bittiğini, olmayacağını kabul etmelisiniz. İnsan kendisine itiraf edip kabul edince, artık isterse 24 saat önünde olsun, etkilemiyor.Asik olmam gereken en son insana asik oldum. Cinsellik desen 0. Yasi desen benden büyük. Tipi desen yanima yakismiyor. Ilgi alaka desen hic göstermiyor. Ne ariyor ne soruyor, arada bir karsima cikip herseyin yolunda olduguna ilgisi olduguna ikna edip sonra defolup gidiyor. Benim ona olan askimi hicbir sekilde haketmiyor.
Ama su arsiz kalbime söz geciremiyorum. Ayni yerde calisiyoruz haftada birkac defa görmek durumundaYim. Birini sürekli görüpte unutmak cok zormus. Hele ki hergün icine dogan onu görmek umudu. Onu cok özlüyorum.
Hanimlar sürekli görmek zorunda oldugun insani unutmanin en kestirme yolu Nedir,?
Hakikaten gönül Akada konuyormus b.k. Ada. Bende acikliyamiyorum kendime. Onu gördügüm anda kalbimden sicak birseyler akiyor.Maşallah 4 4lük adammış(!) Ne çekiyor sizi bu kadar da özlüyorsunuz?
sizce bu aşk mı ?Asik olmam gereken en son insana asik oldum. Cinsellik desen 0. Yasi desen benden büyük. Tipi desen yanima yakismiyor. Ilgi alaka desen hic göstermiyor. Ne ariyor ne soruyor, arada bir karsima cikip herseyin yolunda olduguna ilgisi olduguna ikna edip sonra defolup gidiyor. Benim ona olan askimi hicbir sekilde haketmiyor.
sizce bu aşk mı ?
tahmininiz olsa, bu adamın karakterini kime benzetirsiniz?Benim taradimdan öyle. Onun tarafindan degil.
tahmininiz olsa, bu adamın karakterini kime benzetirsiniz
bu kadar bağlandığınıza göre hayatınızdaki birinin boşluğunu dolduruyor olmalı. sizi takmayan ama sizin çok bağlı olduğunuz birileriNedense aklima ilk sirtlan geldi ama sizin gelmek istediginiz noktayi merak ettim dogrusu
Çivi çiviyi sökerAsik olmam gereken en son insana asik oldum. Cinsellik desen 0. Yasi desen benden büyük. Tipi desen yanima yakismiyor. Ilgi alaka desen hic göstermiyor. Ne ariyor ne soruyor, arada bir karsima cikip herseyin yolunda olduguna ilgisi olduguna ikna edip sonra defolup gidiyor. Benim ona olan askimi hicbir sekilde haketmiyor.
bu kadar bağlandığınıza göre hayatınızdaki birinin boşluğunu dolduruyor olmalı. sizi takmayan ama sizin çok bağlı olduğunuz birileri
peki sizce bu sevgi boşluğunu bu şekilde doldurmak sizin için sağlıklı mı?Söyle bir aptallik yaptim ben: onu tanimadan asik oldum. Onu ilk gördügüm andan beri begenirdim görünüs olarak. Tabii ilk gördügümden beri birkac yil icinde cöktü, göbeklendi filan.
Ona acildigimda coktan Platonik bir Ask besliyordum. Bambaska Kurmustum onu hayalimde. Belkide yillardir eski esimin yapmadigi seyleri yaptigindandir. Öptü, oksadi, asikmi gibi bakti vesayri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?