- Konu Sahibi pistachio_27
-
Herkes unutulur diye düşünüyorumAsik olmam gereken en son insana asik oldum. Cinsellik desen 0. Yasi desen benden büyük. Tipi desen yanima yakismiyor. Ilgi alaka desen hic göstermiyor. Ne ariyor ne soruyor, arada bir karsima cikip herseyin yolunda olduguna ilgisi olduguna ikna edip sonra defolup gidiyor. Benim ona olan askimi hicbir sekilde haketmiyor.
Ama su arsiz kalbime söz geciremiyorum. Ayni yerde calisiyoruz haftada birkac defa görmek durumundaYim. Birini sürekli görüpte unutmak cok zormus. Hele ki hergün icine dogan onu görmek umudu. Onu cok özlüyorum.
Hanimlar sürekli görmek zorunda oldugun insani unutmanin en kestirme yolu Nedir,?
peki sizce bu sevgi boşluğunu bu şekilde doldurmak sizin için sağlıklı mı?
peki sizce ne yaparsınız ayağa kalkar saçınızı savurursunuz ?Elbette degil. Sokakta görsem tenezzül edip suratina bakmiyacagim birinin ayaklari altin gururumu sermek... korkunc Birsey
Özür dilerim ama soruyu pek anlamadimpeki sizce ne yaparsınız ayağa kalkar saçınızı savurursunuz ?
adamın ayaklarına kapanmış , beni sev diye ağlayan bir kadın nasıl ayağa kalkar ?Özür dilerim ama soruyu pek anlamadim
Adama si.tir cekerek?adamın ayaklarına kapanmış , beni sev diye ağlayan bir kadın nasıl ayağa kalkar ?
aynen öyle. ona niye bağlandığınızı çözerseniz bunu da söyleyin adamın yüzüneAdama si.tir cekerek?küfürden dolayi özür dilerim ama en cok uyan buydu
Kuş ölmemiş ama can çekişiyorCinsellik neden yok anlayamadım, kuşu ölük mü
Tip yok, cinsellik yok, hiçbir şey yok konu sahibesi bua damda untuulmayacak bir şey göremedim açıkçası
Bayiliyorum Basis aciniza ve ifade etme seklinize. Siz psikolok filan olmalisiniz.aynen öyle. ona niye bağlandığınızı çözerseniz bunu da söyleyin adamın yüzüne
kendiniz yapamıyorsanız destek alın. kısa sürede sonuç alabilirsiniz bile
Sen bilmiyorsun, en son görüsmemizde sonunda sonuca gelebildi.... ama 5-10 Saniye icerisindeKuş ölmemiş ama can çekişiyor
Çok mu güzeldin, neden öyle oldu?Sen bilmiyorsun, en son görüsmemizde sonunda sonuca gelebildi.... ama 5-10 Saniye icerisinde
Benim onu unutmam gerektiginin bircok sebebi var. Cinsellikte bunlardan biri. Aynen öyle cinsellik olmadiktan sonra esimden ayrilmazdim daha iyiydi.
Birtek kalbime söz gecirmeliyim unutmaliyim simdi
Cinsel çekim var, adamın kuş ölmüşcinsel çekim olmadan nasıl aşık olunuyor ki?
akıllı kadınlarla konuşmayı seviyorum gerçekten. aslında siz de biliyorsunuz hepsini . bir yerde yanlış birşey olduğunu .Bayiliyorum Basis aciniza ve ifade etme seklinize. Siz psikolok filan olmalisiniz.
Duygusal bosluktan baska bir aciklama bulamiyorum bu adama bakmayi birak, bu sekilde baglanmama acikcasi
Cinsel çekim var, adamın kuş ölmüş
BoşanAsik olmam gereken en son insana asik oldum. Cinsellik desen 0. Yasi desen benden büyük. Tipi desen yanima yakismiyor. Ilgi alaka desen hic göstermiyor. Ne ariyor ne soruyor, arada bir karsima cikip herseyin yolunda olduguna ilgisi olduguna ikna edip sonra defolup gidiyor. Benim ona olan askimi hicbir sekilde haketmiyor.
Ama su arsiz kalbime söz geciremiyorum. Ayni yerde calisiyoruz haftada birkac defa görmek durumundaYim. Birini sürekli görüpte unutmak cok zormus. Hele ki hergün icine dogan onu görmek umudu. Onu cok özlüyorum.
Hanimlar sürekli görmek zorunda oldugun insani unutmanin en kestirme yolu Nedir,?
Cinsel cekim var. Istek deneme hepsi var. Ama adam ya yarida birakiyor yada 5-10 saniyede bosaliyor. Sorun burda istek degil, beceri.cinsel çekim olmadan nasıl aşık olunuyor ki?
Cinsel cekim var. Istek deneme hepsi var. Ama adam ya yarida birakiyor yada 5-10 saniyede bosaliyor. Sorun burda istek degil, beceri.
O mala göre cok güzelim tabii. Bakma sen Essege cok deger verirsen kendini yaris ati zannedermis.Çok mu güzeldin, neden öyle oldu?
akıllı kadınlarla konuşmayı seviyorum gerçekten. aslında siz de biliyorsunuz hepsini . bir yerde yanlış birşey olduğunu .
siz bu adamdan kurtulup size yakışacak , kaliteli ve düzgün bir ilişki yaşayacaksınız . söylemiştin dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?