- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.297
- 198
- Konu Sahibi pistachio_27
-
inşallah , burdayız biz , bekleriz mutlakaBiliyorum ama insan bazen farkindaliklarini bastirmaya Megilli oluyor. Uzaktan bakan nötr birisi söyleyince tekrar aydinlanma yasayabiliyor. Agzinizdan bal akiyor, InşaAllah öyle olurda burda yine konu acar nekadar mutlu oldugumu anlatirim ❤
Cinsellik niye yok anlamadimBenim onu unutmam gerektiginin bircok sebebi var. Cinsellikte bunlardan biri. Aynen öyle cinsellik olmadiktan sonra esimden ayrilmazdim daha iyiydi.
Birtek kalbime söz gecirmeliyim unutmaliyim simdi
Benim hayatımda uzun zamandır biri var o arkadaş evlenince ben de yoluma baktım seviyorum seviliyorum da ama diğerini her gördüğümde kalbimin atmasına engel olamıyorum seni anlayabiliyorum ama yaşamayanin hak vermesi mümkün degil
Bir de Hep görmek zorundayim ya ayda yilda bir olsa neyse. Hergün evden cikarken onu görme ihtimali ister istemez görmeyi umut etmek, göremeyince insanin icine cöken mutsuzluk cok kötüBenim hayatımda uzun zamandır biri var o arkadaş evlenince ben de yoluma baktım seviyorum seviliyorum da ama diğerini her gördüğümde kalbimin atmasına engel olamıyorum seni anlayabiliyorum ama yaşamayanin hak vermesi mümkün degil
Cinsellik niye yok anlamadim
Canim kendine hakim ol. Umursasan icinde firtinalar kopsa dahi umursamiyomus gibi tavır takin her aradiginda acma konusmak istediginde uzatma hergun görüyor olman kotu fakat kimler kimleri unutmus. Hem gercekten seviyor olsan gozune kotu yonleri gorunmezdi bence seninki hirs yada takinti bile olabilir seni aramadigi icin yada ilgilenmedigi için istiyor olabilirsin zamana yay ve kesinlikle kendini tut unutmaya zorlaAsik olmam gereken en son insana asik oldum. Cinsellik desen 0. Yasi desen benden büyük. Tipi desen yanima yakismiyor. Ilgi alaka desen hic göstermiyor. Ne ariyor ne soruyor, arada bir karsima cikip herseyin yolunda olduguna ilgisi olduguna ikna edip sonra defolup gidiyor. Benim ona olan askimi hicbir sekilde haketmiyor.
Ama su arsiz kalbime söz geciremiyorum. Ayni yerde calisiyoruz haftada birkac defa görmek durumundaYim. Birini sürekli görüpte unutmak cok zormus. Hele ki hergün icine dogan onu görmek umudu. Onu cok özlüyorum.
Hanimlar sürekli görmek zorunda oldugun insani unutmanin en kestirme yolu Nedir,?
Ereksiyon problemi vardirBende anlamadim bu olayla ilgili konu actim hatta. Yarida birakti 3 defa iliskinin resmen. Hatta sordum en sonunda biz isi niye bitiremedik hic diye geveledi benim üstüme atti, ben rahat edememisim o yüzdenmis
Zaten aklında ben yoktumniye başkasıyla evlendi?
Ben de keşke görmesem diyorum o zaman unuturumBir de Hep görmek zorundayim ya ayda yilda bir olsa neyse. Hergün evden cikarken onu görme ihtimali ister istemez görmeyi umut etmek, göremeyince insanin icine cöken mutsuzluk cok kötü
Ben de keşke görmesem diyorum o zaman unuturum
Ereksiyon problemi vardir
Ya bu adam kendi yetersizliginin farkında. İlişkiyi derinlestirip, foyasini tamamen ortaya dökmekten çekiniyor.
İlkinde sen rahat edemedin, ikincide yok daha olmadı, üçte kuş uçtu.
Eee, herseferinde bahane bulamayacagina göre, ıssız adam rolleri, biçilmiş kaftan... Bı görün bı kaybol....
Zaten iki ay düzenli görüşsen sen uzaklasirsin. Ondaki ozguvensizlik, sende gizemli, ulaşılmaz adam imajı oluşturmuş.
Ben asla belli etmedim bilmez söylemenin manası yok hele de karşılıklı değilse duygular biraz acımasızca ama çivi çiviyi söker size değer veren iyi hissettiren biriyle olunGecen bana artistlik yapti iyi Adam numarasi yapacak ya, beni görmek Sana iyi gelmiyorsa görünmem sana birdaha, hic görmezsin beni dedi.
Bir yandan bu dedigin yap diyesim geliyor ama yapamam, daha fazla havalara girer. Onun hakettigi köpek cekmek cünki
Sadece yeni birisi sevgili olmasanız da kafa dağpıtacak değişiklere gideceğiniz birisi.Asik olmam gereken en son insana asik oldum. Cinsellik desen 0. Yasi desen benden büyük. Tipi desen yanima yakismiyor. Ilgi alaka desen hic göstermiyor. Ne ariyor ne soruyor, arada bir karsima cikip herseyin yolunda olduguna ilgisi olduguna ikna edip sonra defolup gidiyor. Benim ona olan askimi hicbir sekilde haketmiyor.
Ama su arsiz kalbime söz geciremiyorum. Ayni yerde calisiyoruz haftada birkac defa görmek durumundaYim. Birini sürekli görüpte unutmak cok zormus. Hele ki hergün icine dogan onu görmek umudu. Onu cok özlüyorum.
Hanimlar sürekli görmek zorunda oldugun insani unutmanin en kestirme yolu Nedir,?
Biriyle yazismaya basladim simdiSadece yeni birisi sevgili olmasanız da kafa dağpıtacak değişiklere gideceğiniz birisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?