Sürekli görmek zorunda oldugumuz birini nasil unututuz

inşallah , burdayız biz , bekleriz mutlaka

Benim hayatımda uzun zamandır biri var o arkadaş evlenince ben de yoluma baktım seviyorum seviliyorum da ama diğerini her gördüğümde kalbimin atmasına engel olamıyorum seni anlayabiliyorum ama yaşamayanin hak vermesi mümkün degil

niye başkasıyla evlendi?

Bir de Hep görmek zorundayim ya ayda yilda bir olsa neyse. Hergün evden cikarken onu görme ihtimali ister istemez görmeyi umut etmek, göremeyince insanin icine cöken mutsuzluk cok kötü

Canim kendine hakim ol. Umursasan icinde firtinalar kopsa dahi umursamiyomus gibi tavır takin her aradiginda acma konusmak istediginde uzatma hergun görüyor olman kotu fakat kimler kimleri unutmus. Hem gercekten seviyor olsan gozune kotu yonleri gorunmezdi bence seninki hirs yada takinti bile olabilir seni aramadigi icin yada ilgilenmedigi için istiyor olabilirsin zamana yay ve kesinlikle kendini tut unutmaya zorla

Ben de keşke görmesem diyorum o zaman unuturum

Gecen bana artistlik yapti iyi Adam numarasi yapacak ya, beni görmek Sana iyi gelmiyorsa görünmem sana birdaha, hic görmezsin beni dedi.

Bir yandan bu dedigin yap diyesim geliyor ama yapamam, daha fazla havalara girer. Onun hakettigi köpek cekmek cünki

Ereksiyon problemi vardir

En son birkac saniye icinde bosalinca acaba dedim, diger iliskilerimizde de hemen bosaldi da bunu örtpas etmek adina daha bosalmadim diye yalanmi söyledi. Zaten aniden fazla islaklik meydana geldiydi. Neyse bir önemi yok zaten. Her iki durumda da fiyasko

Ya bu adam kendi yetersizliginin farkında. İlişkiyi derinlestirip, foyasini tamamen ortaya dökmekten çekiniyor.

İlkinde sen rahat edemedin, ikincide yok daha olmadı, üçte kuş uçtu.
Eee, herseferinde bahane bulamayacagina göre, ıssız adam rolleri, biçilmiş kaftan... Bı görün bı kaybol....

Zaten iki ay düzenli görüşsen sen uzaklasirsin. Ondaki ozguvensizlik, sende gizemli, ulaşılmaz adam imajı oluşturmuş.

Farkinda olmamasina Imkan yok zaten... sanki bilerek isteyerek umut verip hep bekletiyor. Gayet Bilinçli bir sekilde degersizlik duygusu asiliyor. Mesela bulusacagimiz gün nerde nezaman bulusuyoruz diye soruyorum, cevap vermiyor, telefona cikmiyor ve Whatsapa story atiyor. Aklin sira beninle dalgani geciyorsun diyorum, olurmu ben neden dalga geceyim diyor masummus gibi. Bu Liste upuzun gider böyle. Ay yaptiklarini hatirlayinca cinlerim telepeme cikti. Bunlari tekrar hatirlamam iyi oldu

Unutacagim zaten daha fazla bu adamla kendimi kücük düsüremem. Andropozlu züppe ne olacak

Ben asla belli etmedim bilmez söylemenin manası yok hele de karşılıklı değilse duygular biraz acımasızca ama çivi çiviyi söker size değer veren iyi hissettiren biriyle olun

İnsanoğlu heyecanlı işleri seviyor. Her gün onu görmek bile heyecan veriyor değil mi? Aslında belki siz onu değil bu heyecanı seviyorsunuz. Bu gibi durumlarda ya etrafınızdaki diğer insanlara şans vereceksiniz ya da ortam degistireceksiniz.

Sadece yeni birisi sevgili olmasanız da kafa dağpıtacak değişiklere gideceğiniz birisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…