Buradaki konulari ara sira okurum ama hic yorum yapmam. Ama maalesef dayanamadim. Dikkate almayacaginizi ve yazdiklarimin sizin hayatinizda bir farkindalik yaratmayacagini da biliyorum..
Oncelikle, sanirim basiniza ciddi darbeler almissiniz ki, bir akil tutulmasi yasiyorsunuz. Acilen bir dra gorunup, mr falan cektirin ! Kendi yasadiginiz hakaret, kufur asagilanma ve darp edilme yetmiyormus gibi, cocugunuzun siddet gormesine musaade ediyorsunuz.
A tabii pardon, sizin degiminizle, dovmek falan degil, cok sukur ki esinizin elinin ayari var, azicik vurmus cocuga.
Cocugunuz icin bu muthis saglikli ortamda yasamaya devam edin kedinlikle. Ysvrucak babasiz buyumesin ! Ha bir de bir arkadas dua tavsiyesinde bulunmus. Esiniz sizi doverken, cocugunuza da birazcik vururken, siz de 7 kez bu duayi okuyun lutfen. Yuvaniz dagilmasin..
Bizler de gazetelerin 3. Sayfa haberlerine bakarken, aa acaba bu kadin kk daki bayan miydi diye dusunmeye devam edelim...
Niyetim sizinle alay etmek degil. Rica ediyorum, eger kendinize olan sayginiz yoksa bile, evladiniza saygi duyun ve kendinize acimayi birakip, dik durmayi ogrenin.