Sürekli halsiz ve uykuluyum :(

Gnrkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
13
10
1
31
Merhabalar herkese iyi forumlarrr
Benim sıkıntım, başlıkta yazdığım gibi kendimi çok halsiz,yorgun ve uykulu hissediyorum. 23 yaşımdayım bu arada. Akşam saat 11-12 gibi uyuyorum sabah 10-11 gibi uyanıyorum. Ama o yataktan kalkasım gelmiyor bir türlü. Kalksam bile bütün gün sanki beynim uyuşmuş gibi geçiriyorum. Sürekli halsizlik ve uyuma isteği hissediyorum. Ve o kadar uykumu almış olmama rağmen yatsam yinede uyuya biliyorum. Bu durum haftanın her günü olmasa da 3-4 günü bu şekilde. Ayrıca YGS'ye hazırlanıyorum.Sınava 34 gün kaldı.Ders çalışırken zihnim sanki bulanık gibi oluyor. Okuduğumu tekrar okuyorum. Bu konuyla ilgili önere bilceğiniz bir çözüm var mı ? Reklamlarda çıkan bir takım takviyeler var görmüşsünüzdür bunlar kullanıla bilir mi ? Ya da kendine bu konuyla ilgili çözüm bulan var mı ?
Şimdideen teşekkür ederimm

Aklıni kurcalayan veya üzüntüye sokan biseyler varmi zira bunalım gibi geldi bana

çok fazla uyuyorsunuz günde 8 saate çekin uykunuzu, vitaminlerle destekleyin ..

Y aa aynı ben
N
24 saat yatasım var bi halsizlik bi keyfsizlik anlamıyorum ki neyim var.
Üstelik yapmam gereken çok şey var

İşe gittiğim sıralar 8 saat anca uyuyordum ozamanda halsizliğim devam ediyordu. 2 yıl önce doktora gittiğimde vitaminim çok az düşük çıkmıştı ilaç kullanmıştım.

erken kalkmatı dene

Çok fazla uyumak da insanı uyumuş gibi yapıyor canım.bence düzenli uykuya alıştır biraz kendini 8 saat yeterr. Tabi bi de kan değerlerin düşük gibi geldi ona da baktır. Bende hep halsizdim kanım düşük çıktı

Bende de aynı şeyler varr kesinlikle kan değerlerin düşük demir eksikligin var ve b12 eksikligin var. Bi an önce doktora git kan tahlili yaptır o da aynı şeyleri soyleyip sana b12 ve kan yapıcı ilaç verecektirr ama mutlaka git ihmal etme nasıl kötü bir şey olduğunu bilirim. Bi de sıkıntı stres te uyku yapar

Şimdiden geçmiş olsun, 2002 yılından beri gitmediğim doktor kalmadı sürekli yorgun halsiz ve çok uyuyordum. Günde 12-14 saat uyurdum.Yıllar yıllar üstüne geçti eylül 2015'te doktora gittiğimde karnım davul gibi şiş ve gündüz uyumamak için 15 fincan nescafe içiyordum, sonunda doktoruna denk geldim ve şimdi Allah'ıma şükürler olsunki çok çok iyiyim. Vücudumun glutene intöleransı varmış ve tüm vucudumu iltihap kaplamış, sirozdan döndüm, karaciğer değerleri diplerde, vücudumda ne b vitamini ne d vitamini ne çinko hiçbirşey kalmamış hakikaten yok denecek kadar değerler 1-2 o hale gelmiş. 9 tane b12 iğnesi ile anca 500 oldu, 2 Şişe d vitamini damla ki ilk şişe damlada anca 14'e yükselebildi hala tedavim devam ediyor sizede tavsiyem doktora gidin özellikle vücudunuzda genel iltihaba baktırın inşaallah karşınıza iyi bir doktor çıkar ve sizde iyileşirsiniz.

Teşekkür ederim yorumunuz için çook geçmiş olsun inşallah sağlıgınıza kavurusunuz biran önce

Ya depresyondasın ya da b12 vitamini eksik.bende de eksik solgar'ın dil altı haplarından aldım,tavsiye ederim :)

Şuan nasıl hissediyorsunuz kendinizi peki ? Kan ilacı tarzı şeyler yazıyorlarmıs sanırım çok geçmiş olsun :)

Eskiden haftada 1 bardak anca icerdim ama 6-7 aydır günde 2.5 lt içiyorum

belki de dikkat eksikliğiniz vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…