Sürekli halsiz ve uykuluyum :(

Dahiliye randevu aldım çarşamba günü gidip bi tahlil yaptırıcam.

aynı durum bende de var. ama her zaman değil genelde mevsim değişikliklerinde oluyor. yada farenjit oldugumda vucudumda iltihap falan oluyor.o aşırı halsizlik yapıyor.bazen çok enerjiğim bazen de çok halsiz.bu depresyona bağlı da oluyor canım.ben tahlil yaptırıyorum hiçbi sorun olmuo.kan değerlerim falan çok iyi.ama d vitamini eksikliği de yapabilir.bende bi ara çok duşuktu.

Uyku kirk kantar uyudukca artar ayni bnm gibi oglumla oglene kadar uyuruz bana cekms uykusu ama bnm uyku halim hamilelikten sen bnce erkn kalkmaya calis cnm uyudukca daha ck uyku hali okuyor

Tirioid değerlerine baktırmanı öneririm, zaten o arada kan değerlerinede bakarlar. Biz kadınlarda genelde tirioid çıkar bu belirtiler..

Bende aynıyım..
Anemi + hipertiroidi baktır ..

Bende uyumak degilde surekli halsiz takatsizim
Evin icinde yurumeye dik durmaya bilr takatim yok.
Tahlillerde kan degerlerim ve b12 normal cikiyor.
Sebebi ne anlamadim.
28 yasimdayim ve yillardir boyleyimâ

Sigara içiyor musunuz. İciyorsaniz azaltin. Kahve için enerji verir.

Insan surekli evde olunca oyle oluyor. Hep evde oldugunuz icindir.

Benim standartmalarina gore cok uyuyorsunuz erken kalkin 9 gibi yarim saat bir yuruyus kahvalti ve dus. 12ye kadar zimba gibi olursun. Surekli kendini ders calismaya programlarsan istemsiz bir bicimde kendini halsiz hissedersin. Tum ogrencilerde var bu.

İnsan uyudukça uyumak ister sabah biraz daha erken uyan fazla uyuyorsun

Ben de ygs ve lys' ye hazirlanirken böyle düşünürdüm. Bu bir yandan da dersten kaçmaya çalışmak aslında :) okudugumu anlamazdim hep yatmak isterdim uyumasam da hep yatmak. Sonra sağlık ocağına gitmistim ben. Şu Reklamlarda dönen hani aşçı Arda'nın oynadığı reklamdaki ilacı onermisti bana. Gerçekten hem zinde olmamı sağladı hem de konsantrasyon için iyi gelmişti bana. Bir de kilo aldırdı tabi.

Stresten dolayı bunalımdasın bence..

aynı şey bana da olmuştu.sınav bitti halsizlik de bitti.sınav stresinden olabilir

o takviyeyi bende merak ediyorum aslında ama cidden kilo aldırma durumu varsa kullanmam bakalım yarın doktor ne dicek. Ne tür testler yapılcagına karar verir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…