- 24 Ocak 2018
- 135
- 181
- 23
- Konu Sahibi 123pembehayal
-
Annemi anlamaya çalışıyorum. Ve boyun fıtığı ağrısını bende çok iyi bilirim ama boynu ağrıdığı için yatmadı.Romatizmal bir durumu varmı acaba..birde boyun fıtığı ataklari çok zordur kadın yatmakla çok haklı bence..boyun fıtığı ciddi baş ağrısı yapar.bence annenizi anlamaya çalışın derim.
Evet haklısınız. Allah sizin de yardımcınız olsun.Valla aynı benim kv de böyle düşün insan annesini bile çekemiyor o hava insani bunaltıyor ki kaldı ki kv anne olsa insan bit yerde katlanır ama on olunca siz düşünün
Amiiiiin aminEvet haklısınız. Allah sizin de yardımcınız olsun.
Bence annemin bu davranışlarından dolayı hepimizin tedaviye ihtiyacı var. Çünkü şuan yarıyıl tatili ve çocuklar annemi sürekli yatakta görüyoAnnenin ciddi bi hastaligi olsa suan bu konuda annem cok hasta uzuluyorum ne yapabiliriz derdin . Demekki annenin ciddi biseyi yok annen pskolojik olarak kendini gercekten hasta hissediyo olabilir . Acil bir psikolojik tedaviye ihtiyaci var
Sanırım evde annemin sürekli böyle davranması en çok beni üzüyor. Dediğim gibi en büyük çocuğum ve kardeşlerimin doğumu öncesi sonrası onların hastalıkları annemin sürekli hastalıkları sanırım benim psikolojimi bozduBak canim surekli kendini hasta hissetmek onun elinde olan bisey degil aksine mutsuz oldugu bi durum anneni ikna et ve bi doktora gidin belki antidepresan fln baslarlar iyi olacagini dusunuyorum .Elbete herkesin hastaligi var ama ciddi bisey olmadan yataklara kapanmak depresyondur . Bende gecen sen surekli hastaydim basim mi agridi ben onu kafama takardim hic gecmezse diye 2 ay hergun cekerdim o agriyi ama dayanilmaz agrilar . Hic bisey yapmazdim butun gun yorgan altinda ben hastayim diye aglardim . Sonra basimin agrisi icin bi noroloji doktoruna gittim . Bana antideprasan verdi her test temiz cikinca . ALLAH razi olsun 1 sene kullandim ve toparlandim . Bunun yaninda hayatimdaki sorunlari da giderdim o puruzler gidince ve ilac sayesinde duzeldim
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederimO zamanlar hep annemle kavga ederdim iyi olmami isteyip baski yapardi ama ben olamiyodum elimde degildiki cok uzulurdu geceleri abimle yatardim koca kiz düsün abi cok canim aciyo sarilip uyuyabilirmiyim derdim . Ben hastaneye gidiyorum ddigimde gulerlerdi biyerim agriyo demeye utaniyodum artik . Anneni bi pskiyatriye git ve birlikte biraz kafa dagitin
Yaaa yaziik sanaaaO kadar çok takıyorum ki Artık hasta olduğu için değil evde böyle bir hava olduğu için takıyorum. Şu son üç gündür psikolojim o kadar alt üst oldu ki. Ve bu ara da kalbimi de kırıyo. Ben çok şükür kolay kolay hasta olmam. Dün çok soğuktu ve biraz yürüdüm. Eve geldiğimde Boğaz'ım ağrıyordu. Bana hastaysan doktora gitseydin dedi. O kadar ÜZüldüm ki...
Ya benimki de aynısı yemin ederim. Gerçi baya bi hastalığı da vardır. Sürekli doktora gittiği için bir sürü test bir sürü hastalık bulunuyor. Ben iş yapma diyorum net bi şekilde hasta değilsindir vs hiç girişmiyorum o konuya. O çok hastayım dediğinde sırtım çok ağrıyo dediğinde büyütüyorum hemen. Ee niye iş yapıyosun herkes biliyo ne kadar hasta olduğunu doktor da yasaklamıştı zaten. Dur sırt ağrısı için hareketler var onları yapalım ya da hemen bi ağrı kesici getireyim diyorum. Kendisi o kadar hasta olmadığını belirtip iyi olduğunu söylüyo. Ağrı da hemen geçiveriyo ne hikmetseİyi geceler hanımlar. Uzun zamandır takip ediyorum ama bir derdimi anlatmak için yeni üye oldum. Sorun annem ve onun sürekli hastalıklı hali. Bu durum beni ve kardeşlerimi çok üzüyor. Sanırım özellikle beni üzüyor. Çünkü ben evin en büyük çocuğuyum. Üniversiteyi yeni bitirdim geldim eve. Şu an öğretmenlik yapıyorum. Evin en büyük çocuğu olduğum için annemin hastalıklarına en çok şahit olan bendim. Annem sürekli bir yerim ağrıyor der. Ben kendimi bildim bileli annemin hasta olmadığı bir zaman nadir hatırlıyorum ben bu durum beni artık çok rahatsız ediyor. Sıkılıyorum, bunalıyorum. Nasıl davranacağımı napmam gerektiğini bilmiyorum.bir fikri ve ya düşüncesi olan yardımcı olabilir mi?
Geçen gün babamla sadece yarım saat yürüyüşe çıktılar geldiğinde grip oldum dedi üşüdüm dedi senin yüzünden hasta oldum deyip yatak döşek yattı.bizim anane boyle:) panik atak hastaligi varmis, ondan oluyormus. boyle hissetmesi kendisi icin de zor yani. bi de bence goturup bir check up veya en azindan bir kan testi falan yaptirin. ici rahatlayabilir.
sanirim ev hanimi anneniz. her gun 1 saat beraber yuruyuse cikin. azaldigini goruceksiniz.
hahahah gülüyorum ama tatli geliyor yani yanlis anlamayin. israrla disari cikartin ve evde de oyalanmasini kafasının mesgul olmasini saglayin bence. dedigim gibi bir cesit panik atak ve depresyon karisimi bir şeyin habercisi bu. ve cok dusunmekten, cok bos zamana sahip olmaktan çıkıyor genelde.Geçen gün babamla sadece yarım saat yürüyüşe çıktılar geldiğinde grip oldum dedi üşüdüm dedi senin yüzünden hasta oldum deyip yatak döşek yattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?