Sürekli hatalar yapıyorum.

Hata bence duygusallık hissetmeden cinsel ilişkiler yaşaman da değil.
Hata bunu eski sevgilinle ve de sana karşı duygusal şeyler hisseden erkeklerle yaşamak istemen de.
Kafana göre bul güvenilir geçmişin olmayan birini onunla yaşa bu tarz şeyler.
Bu iki adam da sıkıntı yaratır bence sana.Bi tanesi zaten pintinin tekiydi tuhaf huyları vardı falan.
Diğeri de aşırı romantik kasıntı biri gibi ne gerek var yani gayet lüzumsuz insanlar bunlar.
Öyle olmasalardı sevgilin olurlardı zaten.

Peki ahlaksızlık veya namussuzluk nasıl olur?
Onun tanımı nedir yani?
Bu özgürlükse..
Cidden merakımdan soruyorum

akıl fikir düzgün psikoloji haybeye hayat

Peki ahlaksızlık veya namussuzluk nasıl olur?
Onun tanımı nedir yani?
Bu özgürlükse..
Cidden merakımdan soruyorum

Başkasına zarar vermek =ahlaksızlık
Çalmak çırpmak, haram yemek , ötenin berinin namusuna göz dikmek, çocuğa taciz,kadına taciz, hayvana tecavüz, adam kayırmak, rüşvet almak /vermek, ihalelerde milletin parasını eşe dosta iç etmek, işyerlerinde kadınları taciz edip çalışmaktan soğutmak, 15 yaşındaki kızların kıçlarına bakmak.....daha sayayım mı? Bunca namussuzluğun olduğu ülkede, 2 yetişkinin de rızası olan cinsellik ahlaksızlık kategorisinde ilk 3e giremez.

Evet, doğru bütün bunlar.. Ama eksik işte :)
Sadece iki kişinin de rızası olan cinsel birliktelik değilki burdaki durum..Biriyle yat,öteki ile sevgili ol, bununla sadece cinsellik düşün, beriki ile aşk yaşa.. Bu çarpıklık mide bulandırmıyor mu?
Bence bulandırıyor...
Cevabına teşekkürler

Valla millet sevgilisiyle birlikte olur o bizi dertlemez zaten ama gelip burda ya eskisiyle cinsel isteğimi gideriyorum berikiyle ilgi ihtiyacımı karşılıyorum hata yapıyormuş gibi hissediyorum demek nasıl bir zihniyettir onu anlamadım?
Boşver burdan düz devam et, sen libidosu çok yüksek birisin 2 insan anca yetiyordur mu diyeceğiz?
Herkeste libido var da herkes çok eşli davranmıyor. Böyle şeyler yapmak sonra da marifetmiş gibi söylemek acayip itici.

Yani konu sahibesi bence de ne yaptığını bilmiyor.

1 numaradan bir b.k olmaz kendi de yazmış zaten.

2 numarayı da sevmiyor.

En iyisi hiçbirini almayıp yeni aşklara yelken açmakken bu tiplerle zaman kaybetmesin.

Kakin konu sahibesinin psikolojisi sağlıklı değil. Yalnız kalmaktan korkuyor galiba sürekli birisine tutunma isteği var. Böyle olursa yanlış kararlar verir.

Şöyle diyeyim konu sahibi de durumdan rahatsız ki konu açmış buraya ne yapayım diye.

Gerçekten kötü, vicdansız bir insansındır mesela, eşini aldatırsın vb bu durum ahlaksızlıktır. Başkasının canını yakmak ahlaksızlık.
Ama konu sahibesinin durumunda konu sahibesinden başka kimse zarar görmüyor. İnsan davranışının mutlaka psikolojik bir açıklaması vardır. Konu sahibesinin de sürekli etrafında kim varsa ona tutunmaya çalışmasını bir sebebi mutlaja vardır. Babasız büyümüştür, ailesi sevgisizdir, hezimet ilişkisi olmuştur....bu noktadan sonra yapması gereken, yapmak istemediği hata gördüğü bu davranış biçimini artık yapmamak.

ne kadar yüklenilmiş konu sahibine... ortada zorla yapılan bir şey yok, kimsenin kocasına da göz dikmemiş. bize laf etmek düşmez.
fuckbuddy ilişkisi de sahiden yaygın gençler arasında. buna da laf düşmez.

konu sahibi bir ara dağıldığım dönem olmuştu senin gibi. ama ben tam cinsellik değil özünde duygusal boşluktan yapıyordum. tedavi olacak kadar ciddi olduğunu, kendini önleyemediğini düşünüyorsan psikoloğa git, muhtemelen psikiyatriste gönderir ilaç verirler.
bence çare yeni bir aşkta. hem cinselliği hem de sevgiyi bulabileceğin birinde.

Davranışlarımın sebebini bozuk psikolojim olarak görüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Ne yapmalıyım? Bana bir yol gösterebilir misin?
Popüler olmak, ilgi görmek hoşunuza gidiyor. Bir farklı olma isteği dikkat çekme arzusu hakim sizde. İstemediğiniz 2 adamı sırf pohpohlanmak için avucunuza almışsınız. Ama artık ilgileri yavan kalıyor tatmin etmiyor sizi. Daha fazlasını istiyorsunuz. Farklı farklı arayışlara giriyorsunuz. Bu yüzden de dengesiz tavırlar sergiliyorsunuz.
Gibi bir izlenim verdiniz bana.

Gideceğiniz yol gayet açık. Bu 2 adamdan uzak durun. Görüşmeyin. Belli bir süre aşk ilişkilerine ara verin.
İsteklerinizi değiştirin. Kendinizi törpüleyin. İlgisiz kalmaktan korkmayın.

Hayatta başka ilgi alanları da mevcut. Aynı yoldan takla atarak geçmek yerine farklı yollara sapın. Hayatın farklı lezzetlerini de tadın. Mesela gezmek. Farklı yerler görmek, farklı insanlarla tanışmak. Fotoğraf çekmek, resim yapmak, eski insanların kültürlerini araştırmak... beni bu 2 gereksiz adamdan daha çok mutlu ederdi. Bunlar bir örnek. Sizin de yapmaktan zevk aldığınız başka şeyler vardır mutlaka. Kendinizi o alanlara yönlendirin. Kafanız dağılsın.

Fuckbuddy nedir ya? Bu kelime nezaman basitlesip ingilizce tabirlerle hayatimiza girdi? Ne ara normallesti de "gençler arasinda çok yaygın" diycek kadar ozentilestirildi? Ilerde bizlerin cocuklarida mi böyle olucak ve biz "aman gecler boyle seviyor bizede sizede laf dusmez" diyip boyle mi yasiycaz? Bu mevzu bitek banami sagliksiz kalitesiz ve insanin ozguvenini psikolojisini etkileyen biseymis gibi görünüyor? Nasıl yaa??
Konu sahibine yuklenen kim ya ben daha bu konunun gercekligini idrak edemiyorum kabullenemiyorum neyin kime yuklemesini yapiyim tovbestt..

Yalnız herkese baştan söylenmiş.Bu olanları bildiği halde sevgili olmak isteyen adam varsa bu sonuca da katlanır.

Normal artık. Seks için her şey mübah artık. Bunu da "özgürlük", "benim bedenim benim kararım" laflarıyla olağan göstermeye çalışıyorlar. Bir toplum göz göre göre çürüyor.
Vallahi banlanma korkusuyla cogu seyi kendime sakliyorum ama su konuyu biraz önce bi alman kiz arkadasimla konustum ona bile ters abi ....

Klasik yorumumu yapmadan geçemeyeceğim. Alem resmen motor olmuş.

Kız millet bir tane bulamıyor, maşallah bu ne bereket?

Vallahi banlanma korkusuyla cogu seyi kendime sakliyorum ama su konuyu biraz önce bi alman kiz arkadasimla konustum ona bile ters abi ....

Neler neler söylenir de ben de tutuyorum kendimi. Çocuklarımız böyle bir toplumun içine doğuyor, gerçekten korkuyorum gelecekleri için. Aslına biz son 5 yılda görmeye başladık bunları, belli bir yaşın üstündeydik, ama çocuklarımız böyle bir toplumun içine doğacak, gelecekleri ne olacak bilmiyorum.

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun kimseyi cinsel hayatiyla yada diniyle elestirmem burdaki herkes müslümanda degil ama birini yatmak icin birinide sevmek isdiyorum diyosan bu cok ayri ve cogu kisiye ters olan bi durum sirf kizimi sakin yetistirebilmek icin avusturyada sehire cok uzak ormanlik bi köyde yasiyorum... o benim herseyim...

Şuan neye ihtiyacin var diye bir konu açmıştım lakin uygun görülmedi diye konu kitlendi... Bu tarz konulara hiçbir şey yok...
Allah sonumuzu Hayır etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…