- 23 Mart 2015
- 5.758
- 12.175
- 448
- 36
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Peki ahlaksızlık veya namussuzluk nasıl olur?Bundan rahatsız oluyorsunuz anladığım kadarıyla,bir yandan isterken bir yandan da düşüncelerinize ters geliyor sanırım.
Öyleyse pişman olacağınız şeyler yapmamaya çalışın,ikisinden de uzak durun,sıfırdan başlayın.
Ben kimsenin cinsel ilişki yaşama biçimine karışılmaması gerektiğini düşünüyorum.Bir kadın bugün bir adamla yarın başka bir adamla birlikte olmak isteyebilir.Benim için bu ahlaksızlık ya da namussuzluk değil.Olaya bu yönden yaklaşan arkadaşlar herkesin hayatının farklı olduğu gerçeğini gözden kaçırıyorlar.
Peki ahlaksızlık veya namussuzluk nasıl olur?
Onun tanımı nedir yani?
Bu özgürlükse..
Cidden merakımdan soruyorum
Evet, doğru bütün bunlar.. Ama eksik işte :)Başkasına zarar vermek =ahlaksızlık
Çalmak çırpmak, haram yemek , ötenin berinin namusuna göz dikmek, çocuğa taciz,kadına taciz, hayvana tecavüz, adam kayırmak, rüşvet almak /vermek, ihalelerde milletin parasını eşe dosta iç etmek, işyerlerinde kadınları taciz edip çalışmaktan soğutmak, 15 yaşındaki kızların kıçlarına bakmak.....daha sayayım mı? Bunca namussuzluğun olduğu ülkede, 2 yetişkinin de rızası olan cinsellik ahlaksızlık kategorisinde ilk 3e giremez.
Valla millet sevgilisiyle birlikte olur o bizi dertlemez zaten ama gelip burda ya eskisiyle cinsel isteğimi gideriyorum berikiyle ilgi ihtiyacımı karşılıyorum hata yapıyormuş gibi hissediyorum demek nasıl bir zihniyettir onu anlamadım?Evet, doğru bütün bunlar.. Ama eksik işte :)
Sadece iki kişinin de rızası olan cinsel birliktelik değilki burdaki durum..Biriyle yat,öteki ile sevgili ol, bununla sadece cinsellik düşün, beriki ile aşk yaşa.. Bu çarpıklık mide bulandırmıyor mu?
Bence bulandırıyor...
Cevabına teşekkürler
Hata bence duygusallık hissetmeden cinsel ilişkiler yaşaman da değil.
Hata bunu eski sevgilinle ve de sana karşı duygusal şeyler hisseden erkeklerle yaşamak istemen de.
Kafana göre bul güvenilir geçmişin olmayan birini onunla yaşa bu tarz şeyler.
Bu iki adam da sıkıntı yaratır bence sana.Bi tanesi zaten pintinin tekiydi tuhaf huyları vardı falan.
Diğeri de aşırı romantik kasıntı biri gibi ne gerek var yani gayet lüzumsuz insanlar bunlar.
Öyle olmasalardı sevgilin olurlardı zaten.
Evet, doğru bütün bunlar.. Ama eksik işte :)
Sadece iki kişinin de rızası olan cinsel birliktelik değilki burdaki durum..Biriyle yat,öteki ile sevgili ol, bununla sadece cinsellik düşün, beriki ile aşk yaşa.. Bu çarpıklık mide bulandırmıyor mu?
Bence bulandırıyor...
Cevabına teşekkürler
Popüler olmak, ilgi görmek hoşunuza gidiyor. Bir farklı olma isteği dikkat çekme arzusu hakim sizde. İstemediğiniz 2 adamı sırf pohpohlanmak için avucunuza almışsınız. Ama artık ilgileri yavan kalıyor tatmin etmiyor sizi. Daha fazlasını istiyorsunuz. Farklı farklı arayışlara giriyorsunuz. Bu yüzden de dengesiz tavırlar sergiliyorsunuz.Davranışlarımın sebebini bozuk psikolojim olarak görüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Ne yapmalıyım? Bana bir yol gösterebilir misin?
Evet, doğru bütün bunlar.. Ama eksik işte :)
Bence bulandırıyor...
Cevabına teşekkürler
Vay ben ölem toprak atın üstüme...abi bukadar normal gibi anlatmayin sunlari ya
Vallahi banlanma korkusuyla cogu seyi kendime sakliyorum ama su konuyu biraz önce bi alman kiz arkadasimla konustum ona bile ters abi ....Normal artık. Seks için her şey mübah artık. Bunu da "özgürlük", "benim bedenim benim kararım" laflarıyla olağan göstermeye çalışıyorlar. Bir toplum göz göre göre çürüyor.
Vallahi banlanma korkusuyla cogu seyi kendime sakliyorum ama su konuyu biraz önce bi alman kiz arkadasimla konustum ona bile ters abi ....
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun kimseyi cinsel hayatiyla yada diniyle elestirmem burdaki herkes müslümanda degil ama birini yatmak icin birinide sevmek isdiyorum diyosan bu cok ayri ve cogu kisiye ters olan bi durum sirf kizimi sakin yetistirebilmek icin avusturyada sehire cok uzak ormanlik bi köyde yasiyorum... o benim herseyim...Neler neler söylenir de ben de tutuyorum kendimi. Çocuklarımız böyle bir toplumun içine doğuyor, gerçekten korkuyorum gelecekleri için. Aslına biz son 5 yılda görmeye başladık bunları, belli bir yaşın üstündeydik, ama çocuklarımız böyle bir toplumun içine doğacak, gelecekleri ne olacak bilmiyorum.
Şuan neye ihtiyacin var diye bir konu açmıştım lakin uygun görülmedi diye konu kitlendi... Bu tarz konulara hiçbir şey yok...Neler neler söylenir de ben de tutuyorum kendimi. Çocuklarımız böyle bir toplumun içine doğuyor, gerçekten korkuyorum gelecekleri için. Aslına biz son 5 yılda görmeye başladık bunları, belli bir yaşın üstündeydik, ama çocuklarımız böyle bir toplumun içine doğacak, gelecekleri ne olacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?