• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli hatalar yapıyorum.

Kimine göre olağan durumlar, kimine göre değil. Herkes çevresinden gördüğü gibi şekil alıyor. Ben rahat bir ortamda büyüdüm. Siz de ömür törpüsü, vajinusmus sebebi bir ortamda büyümüşsünüzdür, bilemem.
insanlar sizin gibi ahlak sıfır bir ortamda buyucegine vajinusmusa sebep olucak bir ortamda buyusun daha iyi. Düzgün insanlar namus ve serefleri için yaşar pardon siz bu kelimelerin anlamını da bilmezsiniz

insanlar sizin gibi ahlak sıfır bir ortamda buyucegine vajinusmusa sebep olucak bir ortamda buyusun daha iyi. Düzgün insanlar namus ve serefleri için yaşar pardon siz bu kelimelerin anlamını da bilmezsiniz
haklısınız istediği insanla cinsel birliktelik yaşaması onu namussuz yapıyor helal valla çok güzel kafalar bunlar.

Bu kafalar yüzünden millet evlenince kocasıyla bile sevişemiyor. Valla ne diyelim ahlak, şeref, onur ne zaman sekse endekslendi? Yalan, iftira, hakaret, vicdansızlık, hoşgörüsüzlük daha ahlaksızca emin olun. İsteyen istediği hayatı yaşar. Bir tane mi ahlak var size göre? Kimine göre erkeklerin elini sıkmak ayıp kimine göre eli havada bırakmak mesela. Bunlar göreceli kavramlar. Düzgün insan, yamuk insan, namuslu insan, namussuz insan filan hep böyle göreceli.

Sonra neden hafif kadın muamelesi görüyorum diye konu açıyosunuz.bide moda psikolojim bozuk lafının arkasına saklanıyosunuz.gayette herşeyin farkındasın.hata olduğunuda biliyosun.psikolojisi bozuk insan yaptığı şeyin hata olduğunu anlamaz.

Bu kafalar yüzünden millet evlenince kocasıyla bile sevişemiyor. Valla ne diyelim ahlak, şeref, onur ne zaman sekse endekslendi? Yalan, iftira, hakaret, vicdansızlık, hoşgörüsüzlük daha ahlaksızca emin olun. İsteyen istediği hayatı yaşar. Bir tane mi ahlak var size göre? Kimine göre erkeklerin elini sıkmak ayıp kimine göre eli havada bırakmak mesela. Bunlar göreceli kavramlar. Düzgün insan, yamuk insan, namuslu insan, namussuz insan filan hep böyle göreceli.
herkes istediği gibi yaşayabilir kendi tercihi ama buraya böyle rahat yazıp normal bir hayat gibi paylaşmak ve insanların bunu normal karşılaması garip

Sonra neden hafif kadın muamelesi görüyorum diye konu açıyosunuz.bide moda psikolojim bozuk lafının arkasına saklanıyosunuz.gayette herşeyin farkındasın.hata olduğunuda biliyosun.psikolojisi bozuk insan yaptığı şeyin hata olduğunu anlamaz.

Hafif kadın diye bir tabir yoktur. Alın ataerkil düşüncelerinizi ve itaat ettiğiniz erkeklere itaat etmeye devam edin. Psikolojisi iyi olmayan insanlar gayet de yaptıklarının farkındadır. Sonuçta psikolojisi bozuk insanların da akli dengesi yerinde. Sizin dediğiniz gibi olsaydı, fiil ehliyeti olmazdı değil mi? ;)

Öncelikle sadece sex için bi erkekle birlikte olman en büyük hata. Bence uzman desteği alın . Düşüncelerinize siz bile inanamıyorsunuz

Konu sahibi hayat kadını mıymış yani? Anlamadım son yazılanları.

C cimcimelif sadece fikir istedi,gelen yorumlarla da dalga geçti.evet belki yaptığı şey normal gelmeyebilir ama kimseye bir şey özendirmeye çalışmıyor.
Emin misiniz? Fikrimizi yazdık. Ben bildiğimi okurum cevabı geldi. Bal gibi de bir şeyleri özendirmeye çalışıyor. Başta halbuki hata yapıyorum diye sızlanıyordu.

Konu sahibi hayat kadını mıymış yani? Anlamadım son yazılanları.

Emin misiniz? Fikrimizi yazdık. Ben bildiğimi okurum cevabı geldi. Bal gibi de bir şeyleri özendirmeye çalışıyor. Başta halbuki hata yapıyorum diye sızlanıyordu.

Tavırlarınız o kadar ataerkil ki, sizinle dalga geçmek en mantıklısı. İstediğinizi anlayın muhattap olamayacağım.

Tavırlarınız o kadar ataerkil ki, sizinle dalga geçmek en mantıklısı. İstediğinizi anlayın muhattap olamayacağım.
Hiçbir mesajımda ataerkil bir cümle yok. Ben size bir sürü fikir vermiştim. Uzak durun. Başka alanlara yönelin diye ama neyse...

Hiçbir mesajımda ataerkil bir cümle yok. Ben size bir sürü fikir vermiştim. Uzak durun. Başka alanlara yönelin diye ama neyse...
Boşverin bence, uğraşmayın. Anlaşamazsınız..
Kendi bedenini türlü türlü erkeklere sunan, kendini kullandıran ve buna da "seks özgürlüğü" diyen kadınların sizi ataerkillikle suçlamasına gülüp geçin....

Babalar ve kızları sinema filminde de bu konu işlenmiş.Kız psikolojik rahatsızlığı dolayısıyla gözüne kestirdiği her erkekle yatıyor.Sadece yatıyor,sevgi yok.Ta ki birini gerçekten sevene kadar böyle yaşıyor.Yine filimde kızın zor geçen çocukluğu anlatılıyor.Konu sahibesi bence bu filmi izle.Umarım sana da bir şeyler hissettirir.Ben filmin Türkçe ismini yazdım.Babalar ve kızları yaz çıkar.

Boşverin bence, uğraşmayın. Anlaşamazsınız..
Kendi bedenini türlü türlü erkeklere sunan, kendini kullandıran ve buna da "seks özgürlüğü" diyen kadınların sizi ataerkillikle suçlamasına gülüp geçin....

Kullandırmak diye bir şey yok önce bunun farkına varın.Ben istiyorsam karşı taraf da istiyorsa burada kimse kullanılmış (?) olmuyor.
Ayrıca sunmak nedir ya ?

Ozendirmek yada topluma aykırı görünmek için elinde megafonla mi gezmek lazim?? Lütfen ama yaa.

Topluma uygun görünmek zorunda değil kimse.Sizin tabirinizle aykırı olanlar da susup oturmak zorunda değil.
Siz nasıl ki buraya istediğiniz şey için konu açabiliyorsanız konu sahibinin de böyle bir hakkı var.Topluma uygun olmaması bir sınır değil.

topluma aykırı olmasından size ne? sorunumu eleştirin dememiş çözüm yolu istemiş gelmiş kadını ahlaksızlıkla suçluyorsunuz.kime göre ahlak neye göre ahlak?

Gerçekten mi ;) Bende ilk başta fikrimi belirttim çözüm yolu önerdim 'toplum ve etik' kavramlarını ortaya atan sizsiniz. Lütfen mesajları iyi okuyun o kadar önyargılı ve "sex arkadaşlığını' savunuyorsunuz ki ne desek üstümüze geliyorsunuz. Sizi bilmem ama ben doğacak çocuklarımı böyle insanların olduğu ortamlarda dünyaya getirmek istemem. Ayrıca ataerkil nedir ya? Estağfirullah o Sizin ataerkilliğiniz.

Hafif kadın diye bir tabir yoktur. Alın ataerkil düşüncelerinizi ve itaat ettiğiniz erkeklere itaat etmeye devam edin. Psikolojisi iyi olmayan insanlar gayet de yaptıklarının farkındadır. Sonuçta psikolojisi bozuk insanların da akli dengesi yerinde. Sizin dediğiniz gibi olsaydı, fiil ehliyeti olmazdı değil mi? :KK66:
Hafif kadın tabirini burda kullanarak konu açan kadınlar var onun için söyledim.hiç bi erkeğe itaat etmem sadece saygı duyarım.aynı saygıyıda karşımdaki erkekten beklerim.7 yıllık evliliğimde bu hep böyle olmuştur.he madem psikolojinin bozuk olduğunu anlıycak kadar aklın başında gidip tedavi ol:KK66:

Back
X