• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli Herşeyi Yanlış Anlayan Kv , Kp Ve Kavgacı Kp

ama kıısura bakmayın da bu kişilerin kişiliği bu ise çocuğunuzu nasıl onlara bıraktınız

yani susup oturup cici gelin olup sonra dertlenmek bana garip geliyor

83 eğer doğum yılınız ise yaşınız da küçük değil ki

kimse ben bildiğim gibi bakarım senin çocuğuna diyemez yani feriştahı gelse diyemez

ister kavga çıkarsın ister silah çeksin

her şeyi yanlış anlıyorlarsa ayrıntılı konuşun

eşiniz de varken konuşun

açık konuşursanız nasıl yanlış anlayacaklar ki

kavga dediğiniz ne ayrıca benim anladığım söyleniyor kp işte bir bildiğimiz var da yapıyoruz sen de abartıyorsun vs vs diyor bunlar kavga değil ki

eğer size bağırıp çağırıp hakaret vs ediyorsa ve susuyorsanız da sadece pes derim yani
Amacım cici gelin olmak değil inanın.Yapı olarak 33 yıldır hep kırılan taraf ben oldum insan ilişkilerinde kimseyi kıramam haklı bile olsam.Malesef bu yapımdan hiç memnun değilim değişmeye çalışıyorum olmuyor.Şu anda da cok dolu olduğum için sizlerle paylaştım durumumu farklı acılardan bakıp değerlendirmenizi istedim.Sizinki de bir bakış acısı tabi ki tesekkür ederim ama kavga olaylarını konuyu cok uzatıp sizleri de bunaltmamak için detaylandırmadım.Ama dün en son yasadığım bir örneği sizinle paylasayım mutfakta yemek hazırlıyorduk kv ile konusuyoruz sesimiz yüksek cıkmıs normal muhabbet ediyoruz kp bir hısımla geldi ne var ne oldu ne kavgası ediyorsun diye bağırdı bana ben dondum kaldım kv biz konusuyorduk falan dedi ama kp ısrarla devam ettirdi.

Kac aylik bebegin? is arkadaslarin vasitasiyla guvenebilecegin bir bakıcı bul.yolla onlari evlerine.Dag dag ustune olmus ev ev üstüne olmamış derler.sana huzur vermiyorlar belliki.
10 aylık oldu kızım

Eğer mümkünse bakıcı tut.Ve eşine bu durumu hissettiklerini uygun bir dille anlat.Bana anlatma demekle olmaz.Kv ve kp de bir şey anlatma inandırma ispatlama derdinde değilsin.İşine geldikleri gibi anlıyorlar sadece.Yoksa neyin ne olduğunun farkındadırlar.
İlk baslarda o hatayı da yaptım hep esime onlara karsı kendimi ıspatlamaya savunmaya calısıyordum buna mecbur hissettiriyorlardı ama artık ona da gücüm kalmadı.

İlk baslarda o hatayı da yaptım hep esime onlara karsı kendimi ıspatlamaya savunmaya calısıyordum buna mecbur hissettiriyorlardı ama artık ona da gücüm kalmadı.
Ama siz sadece tükendim diyorsunuz. İnsanlar size çözüm yolu buluyor hepsine bir cevabınız var ve olumsuz yönde. O zaman buraya neden konu açtınız ki?

Ama siz sadece tükendim diyorsunuz. İnsanlar size çözüm yolu buluyor hepsine bir cevabınız var ve olumsuz yönde. O zaman buraya neden konu açtınız ki?
Su anda içinde bulunduğum durum bana çözümsüzmüş gibi geliyor.Yani değişmeyecekler hiçbir zaman biliyorum herseyi yanlıs anlayacaklar sacma sapan seylere takılıp kavga cıkaracaklar biraz karamsarım sanırım bugünlerde

Sizi çok pasif görmüşler ses çıkarmayınca benci haklı olduğun konuda hakkını ara susma yoksa daha ,çok üstüne gelirler onlar büyük diye her konuda haklı olamazlar
Evet cok pasif gördükleri kesin

Çok açıklayıcı konuşmalar yapmışsın. İki insan bir araya gelir adaptasyon süreci filan gibi. Aman anlamıyolar işte.

Boş muhabbetler yap sende. Şu dizi güzelmiş, bu yemeğe salça konur mu annecim, saçlarımı toplasam mı acaba? Gibi..

Bazı insanlara böyle konşuyorum baya hoşlarına gidiyor:KK53:
Yüzümü güldürdünüz tesekkür ederim size:) evet bu konuyu ben de düşünmüştüm

Amacım cici gelin olmak değil inanın.Yapı olarak 33 yıldır hep kırılan taraf ben oldum insan ilişkilerinde kimseyi kıramam haklı bile olsam.Malesef bu yapımdan hiç memnun değilim değişmeye çalışıyorum olmuyor.Şu anda da cok dolu olduğum için sizlerle paylaştım durumumu farklı acılardan bakıp değerlendirmenizi istedim.Sizinki de bir bakış acısı tabi ki tesekkür ederim ama kavga olaylarını konuyu cok uzatıp sizleri de bunaltmamak için detaylandırmadım.Ama dün en son yasadığım bir örneği sizinle paylasayım mutfakta yemek hazırlıyorduk kv ile konusuyoruz sesimiz yüksek cıkmıs normal muhabbet ediyoruz kp bir hısımla geldi ne var ne oldu ne kavgası ediyorsun diye bağırdı bana ben dondum kaldım kv biz konusuyorduk falan dedi ama kp ısrarla devam ettirdi.

esasen bence adam ortamdaki gerginliğin farkında

yani o ortalığı yumuşatmaya çalışıyor da tavrı yanlış

mesela insan bunda neden donar kalır

hiçbir şey için geç değil

daha önünüzde bir 33 yıl daha var

o süreci bari daha atik geçirin

yani hep susayım olmaz ki hayatta

tamam çok cazgır olamazsınız bunu anladım da bu lafa neden donup kalasınız

bir de adamın tavrı hep böyle imiş ilk de olmamış ki

bakın bu ortamda siz sürekli kendinizi geri çektikçe yetişen çocuktan da hayır gelmez ki

kavga vs etmeyin

sadece net kararlarınız olsun ve bunu karşınızdakinin kim olduğuna bakmadan söyleyin ve uygulayın

atıyorum çocuk 10 da yatacak

kim ne derse desin o çocuk onda yatacak

o karşınızdaki ister kavga etsin ister bağırsın vs vs

umursamayın görmeyin duymayın aldığınız kararı uygulayın

Su anda içinde bulunduğum durum bana çözümsüzmüş gibi geliyor.Yani değişmeyecekler hiçbir zaman biliyorum herseyi yanlıs anlayacaklar sacma sapan seylere takılıp kavga cıkaracaklar biraz karamsarım sanırım bugünlerde
ailenizle konusun onlari devreye sokun boyle bir imkaniniz varmi

eşimin ailesi edemem deyip lafı esirgedik de canım biz kimiz?? biz ne oluyoruz?? aman yanlış anlaşıldım, aman susayım, içime atayım, eşim yanlış anlamasın, o bilmesin, o duymasın. aha da böyle yaparlar işte. sesini çıkart. gerekirse kötü gelin ol ama yine de mutlu ol. benim kp de her halta karışır çok iyi anlıyorum seni
Ay wala canımcm çok iyi defin bende artık senin gni yapıyorum. İlk bşta bnde hiçbişeye karışmadm etmedm hep hoş gördüm amma velakinn bi gün bi baktım kiiii kendi tepeme kendn sıçmışım. Hooopppp dedim durun bi hele heeyy noluyoo.. herkes ana baba ewladı önce geline iyi olacaklarki kendi çocuklatıda kızlarıda çekmesin. Bende artık sınırlarımı koydum ve sınırı geçmelerine assssslaa izin vermiyorumnm... işin kötüsü bn sustukça baktım kibnm koca elden gidiyo sanki bnmmle evli değil unuttu gtti adam. Herşeye çzgi çektim kendiborumu öttürdüm şimdi hepsi esas duruşdalar. Amabn asla kavgacı değilm ve knfimi kötü edecek şekldede yapmatım inanınki. Gzelce yön verdim olaylara dawranışlarımla ama kavga ederek evimden uzaklaştırark yapmadm. Yine evime her istedikleri zamn gelemezler ama bana uygun olduğnda gelirler meselaaa..

Aslında o kadar mutsuzum ki nerden anlatmaya başlayacağımı bilemiyorum.Ama sizin de canınızı sıkmamak için özet geçeyim.Eşimle severek evlendik ve birbirimizi hala seviyoruz.Ancak ailesi beni sürekli yanlış anlıyor.Tüm samimiyetimle onlara annem babam gibi yaklaşıyorum ama her seferinde mutlaka bir sorunla karşılaşıyorum.Söylediğim hersözün altında mutlaka başka bir anlam çıkarıyorlar ve kafalarında kendilerini nasıl inandırdılarsa öyle takılıp kalıyorlar.Örneğin bir muhabbette kvye evliliğin ilk yıllarında adaptasyon sorunları olabiliyo sonuçta iki farklı ailede büyümüş iki farklı insan bir araya geliyor demiştim kp bana sen bize farklı demişsin diye kavga etti doğumdan sonra oturmaya gelen üst komsuma annem giderken kızım size emanet dedi çünkü kayınvalideler çok uzakta oturuyor bu lafa bile takıldılar kp neden annen biz varken seni ona emanet etti diye kavga cıkardı. İşin kötüsü kayınpeder kavgacı bir yapıya sahip ben a diyorum b anlayıp hemen kavga ediyor eşimin yanında bişey yokmuş gibi davranıyorlar o yokken benimle kavga ediyor.Allah razı olsun kızıma bakıyorlar ama bu süreçte evin herşeyine karışıyorlar ve ben kızımın bakımıyla ilgili bişey söylediğimde örneğin kayınvalideye anne yumurtanın beyazını daha yedirmeyelim gibi sanki onlara küfür etmişim gibi içselleştiriyorlar büyütüyorlar. Kayınvalideyle bişey konuşurken dahi kp hemen atlıyor herseye müdahale ediyor bu durum beni artık çok yordu.Annem daha yeni kurban bayramının sonunda beyin kanaması geçirdi gözümün önünde uzun bir süre yoğun bakımda yattı ölümden döndü onun travmasını atlatmaya calısıyorum 10 aylık bir kızım var onun bakımıyla çalışan bir anne olarak ilgilenmeye çalışıyorum yine evimin işlerine yetişmeye çalışıyorum herseye çabalıyorum ama artık kendimi cok yorgun hissediyorum lohusalık dönemimde de çeşitli sıkıntılar yaşattılar onları tam atlattım unuttum diyorum yine öyle bişey yapıyorlar ki sinir stress kalmıyor.Eşimle paylaşamıyorum evliliğin başında paylaşmak istedim çok hırçınlaştı kavgalar etti küstü.Bana anlatma demeye getirdi sonuçta annesi babası ona da hak veriyorum ama inanın çok ezildim .Yapı olarak kavga etmeyi hiç sevmeyen biriyim içime atıyorum ama artık patlama noktasına geldim.Bir çıkış bulamadım onun için buraya yazmaya karar verdim okuyan herkese çok teşekkürler şimdiden.
calisma vuladar basit. ayni evin icinde kvde kayinbaba. 10 ayligik bebek cok ufak kimseye birakilmaz. ozaman oglu adam olsun ailesini gecindirsin. ek is yapsin. o cocuk kvdeni yetistiriyor sen degil bu cok sakincali.... özel hayat kaliyormu cümbür cemaat ayni evde

onlar değişmez ama siz değişebilirsiniz

onlar hatalı olduklarının farkında değil ama siz kendi tavrınızın farkındasınız

bu tavırlarınız olağan değil tepki göstermezseniz onlar da kendi tavırlarının doğru olmadığını nereden bilecekler ki

ayrıca da hala bir kavga örneği vermediniz neye takılıp kavga çıkmış

kavga kayınpederin biraz yüksek sesle bir şeyler şöyle olacak demesi değildir ki

ailenizle konusun onlari devreye sokun boyle bir imkaniniz varmi
Annem ölümden döndü beyin kanaması sonrası anevrizma sonucu yogun bakımda kaldı cok uzun süre 2 operasyon gecirdi zaten yaslı babam da ondan bir yaş büyük onlara artık yansıtamam.Beni çaresiz hissettiren de bu zaten.Eşimle de paylaşamıyorum yani onun için depresifliğim

Annem ölümden döndü beyin kanaması sonrası anevrizma sonucu yogun bakımda kaldı cok uzun süre 2 operasyon gecirdi zaten yaslı babam da ondan bir yaş büyük onlara artık yansıtamam.Beni çaresiz hissettiren de bu zaten.Eşimle de paylaşamıyorum yani onun için depresifliğim
anladim canim insallah her sey duzelir

Bence de lafını esirgeme. bak benimde eşim öyle hatta burdaki kadınların çoğunun eşi anne babasna laf söyletmez küser.

vallaha bende alttan alıyodum gidip eşimin başının etini yiyodum en sonunda ben bunlara bir çemkirdim ama kendime şaşırdım. şimdiiiii aslaaa açamıyolar ağızlarını bundan sonra bende eşim yokken laf sokacam onlara. saygı sevgide bi yere kadar. sen de başını dik tut ezdirme kendini şunlara. eşin bişey derse de ben nasıl sana şikayet edemiyosam seninde bana şikayet etme hakkın yok de
Yalnız olmadığımı bilmek güzel benzer sorunları yasıyoruz belli onun için anlayabiliyorsunuz beni

Aslında o kadar mutsuzum ki nerden anlatmaya başlayacağımı bilemiyorum.Ama sizin de canınızı sıkmamak için özet geçeyim.Eşimle severek evlendik ve birbirimizi hala seviyoruz.Ancak ailesi beni sürekli yanlış anlıyor.Tüm samimiyetimle onlara annem babam gibi yaklaşıyorum ama her seferinde mutlaka bir sorunla karşılaşıyorum.Söylediğim hersözün altında mutlaka başka bir anlam çıkarıyorlar ve kafalarında kendilerini nasıl inandırdılarsa öyle takılıp kalıyorlar.Örneğin bir muhabbette kvye evliliğin ilk yıllarında adaptasyon sorunları olabiliyo sonuçta iki farklı ailede büyümüş iki farklı insan bir araya geliyor demiştim kp bana sen bize farklı demişsin diye kavga etti doğumdan sonra oturmaya gelen üst komsuma annem giderken kızım size emanet dedi çünkü kayınvalideler çok uzakta oturuyor bu lafa bile takıldılar kp neden annen biz varken seni ona emanet etti diye kavga cıkardı. İşin kötüsü kayınpeder kavgacı bir yapıya sahip ben a diyorum b anlayıp hemen kavga ediyor eşimin yanında bişey yokmuş gibi davranıyorlar o yokken benimle kavga ediyor.Allah razı olsun kızıma bakıyorlar ama bu süreçte evin herşeyine karışıyorlar ve ben kızımın bakımıyla ilgili bişey söylediğimde örneğin kayınvalideye anne yumurtanın beyazını daha yedirmeyelim gibi sanki onlara küfür etmişim gibi içselleştiriyorlar büyütüyorlar. Kayınvalideyle bişey konuşurken dahi kp hemen atlıyor herseye müdahale ediyor bu durum beni artık çok yordu.Annem daha yeni kurban bayramının sonunda beyin kanaması geçirdi gözümün önünde uzun bir süre yoğun bakımda yattı ölümden döndü onun travmasını atlatmaya calısıyorum 10 aylık bir kızım var onun bakımıyla çalışan bir anne olarak ilgilenmeye çalışıyorum yine evimin işlerine yetişmeye çalışıyorum herseye çabalıyorum ama artık kendimi cok yorgun hissediyorum lohusalık dönemimde de çeşitli sıkıntılar yaşattılar onları tam atlattım unuttum diyorum yine öyle bişey yapıyorlar ki sinir stress kalmıyor.Eşimle paylaşamıyorum evliliğin başında paylaşmak istedim çok hırçınlaştı kavgalar etti küstü.Bana anlatma demeye getirdi sonuçta annesi babası ona da hak veriyorum ama inanın çok ezildim .Yapı olarak kavga etmeyi hiç sevmeyen biriyim içime atıyorum ama artık patlama noktasına geldim.Bir çıkış bulamadım onun için buraya yazmaya karar verdim okuyan herkese çok teşekkürler şimdiden.
Sizi sevmiyorlar sanırım. Çünkü sevmediği insanın herşeyi batar , hiçbirşeyinden haz edilmez. Burdan bakınca öyle görünüyor.

Çalışıyorsunuz, çocuğunuza bir bakıcı tutun. Kv ve kp'yi hayatınızdan oldukça uzak tutun. Eşinize şikayette bulunmayın çok fazla. Ailesi ve duymak istememesi normal. Şikayette bulunmak yerine güzellikle anlatmaya çalışın.

Kendinizi ezdirmeyin. Baktınız ki kavga çıkaracaklar yerlere atın kendinizi avazınız çıktığı kadar bağıra bağıra ağlayın. Ciddiyim böyle insanlar iyilikle birşeyleri anlamazlar. Belki korkup uzak durur sizden.

calisma vuladar basit. ayni evin icinde kvde kayinbaba. 10 ayligik bebek cok ufak kimseye birakilmaz. ozaman oglu adam olsun ailesini gecindirsin. ek is yapsin. o cocuk kvdeni yetistiriyor sen degil bu cok sakincali.... özel hayat kaliyormu cümbür cemaat ayni evde
Maddi olarak calışmak zorundayım tabi ki özel hayatımız yok

Bnde ilk başta hep onlara kendi anam babam bacılarm gbi dawrandm hep. Ama baktımki karşımdakiker bna karşı öyle değil ve ben kullanılıyorum. Bnm bi karar verme haddim yok. Bnde gzelce sapla samanı birbirnden ayırdım. Bna nasıl olmaları gerektiklerini belli ettim. Bişe deseler bile he deyip geçiyrum Ama kendi bildiğimden şaşmıyorum. Biraz güçlü durmk gerekiyo karşılarında. Senin sınırlarının olduklarını bilmeleri gerek. Yoksa her daim mutsuz olursun

Back
X