Ne kadar yardımcı olacak noktalara değinmişsiniz , çok teşekkür ederim, hepsini not aldım . Avukatla görüşmeye gittiğimde teker teker üzerinden geçeceğim onunla . Ama sanırım yılda bir ay benim kızım için çok fazla ve yaşı da henüz çok küçük , benden bir gece bile ayrı kalmadı henüz . Bu konuda umarım bir çözüm bulabilirim . Belki de yaşa vs duruma göre değişir bu durumlar , ki benim eşim operasyonel birimde yani asla bir ay çocuğa bakamaz , değil bir ay , ben okula 4 saat zor gidiyordum , dediğim gibi en kötü ihtimal , göreceği zamanlar benim de eşimin yaşadığı ile gidip bir otelde veya öğretmen evinde kalmam, o bşr ay içinde ne zaman görmek isterse gelip benden alıp , tekrar getirebilir , belki zamanla bu konuda uzlaşma sağlayabiliriz , avukata bunu da soracağım . Anlaşmalı ya tamam derse böyle bir madde eklemek isteyebilirim , kendısı de kızımın bana olan düşkünlüğünü gayet bilir . Zaten üşengeç bir adam yani öyle sabahtan akşama kadar çocuk bakabilecek bitişi asla değil , zaten son derece sorumsuz ve ilgisiz , yani ona guvenıyorum bu konuda eminim herseyde olduğu gibi yine kendısıne yakışanı yapacaktır.. yine tavsiyeniz olursa hukuki veya başka anlamda her türlü açığım , yani tanımıyorum ama siz ve konumu takip eden yardımcı olmaya destek olmaya çalışan diğer üyeler , iyi ki iyi ki varsınız ….. bana bi tarafta boşanma meraklısı diyenler varken , zaten yolumu çizdim ama kafamı karıştırmaya , yolumda tökezlememiş sağlamaya çalışanlar varken , sizin desteğiniz benim için o kadar anlamlı ve önemli ki …..
tanımıyorum ama şu zor zamanımda, dualarımı gönderiyorum; ne zaman sıkışırsanız, sizin gibi, hiç tanımadığı bir insana bile yardım eli uzatabilecek kadar temiz kalpli insanlara çıksın bütün yollarınız…