Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi ki DNA istis yoksa bu karari bu kadar rahat veremezdim diyeceksiniz. Herseyde bir hayir vardir. Babam suan evli ve cocugu var, ablamla ayni sorunlari yasiyor.. tek kurtulan benim:) istedigim yere gittim yedim ictim annemle o kadar mutlu cocukluk gecirdim ki… ama annem bir kere aglamadi yanimda, bir gun basimizda erkek olsa boyle olmazdi demedi. Bir erkegin yapacagi herseyi yapti. Erkek isi oldugunu bilerek buyumedim bile. O yuzden hic eksiklik hissetmedim kucukken bosanmis olmalari beni daha sansli yapti.. caninizin cektigi seyi bile yiyemeyecek bir hayattan piano derslerine, tatillere uzanmissiniz bile..
birebir ayni seyleri yasadigim icin sizi o kadar iyi anliyorum ki.. kizinizi kurtarmissiniz resmen, ve kendinizi. Cok cok mutlu oldum sizin gibi guclu bir kadinla karstigim icin.

Bende o düşüncedeyim
Kızıma da böyle öğretiyorum . Basımızda bir erkeğin olmasına asla gerek yok zaten kızıma da , Senin kimseye ihtiyacın yok . Bizim kimseye ihtiyacımız yok . Her zaman her durumda başımızın çaresine bakarız kızım biz güçlüyüz , girls of power falan deyip gülüyorum evet inşallah bu cendere den çıkacağız , belki bazı günler zor olacak ağlayacağız ama her gün ağlamayacağız , tetikte olmayacağız , evden gidince rahat ettiğimiz bşr insan olmayacak hayatımızda . On sene Karadeniz turu dedim ama gidemedik . İşte borç işte sonbaharda gidilmez falan
Okul kapandığı gibi kızımla birlikte gidiyorum , rezervasyon yaptırdım . Onun eksik bıraktığı ne varsa ben yapacağım

Anneniz ne iş yapıyordu

Avukat eşinle görüştükten sonra eşin seninle irtibata hiç geçmedimi?

Korktuğunuz şeyi yapacak. Bir sürü vaatle gelecek. Rahatından olmamak için yapacak, vitrini bozulmasın diye, gönlünce oynayıp her defasında bir kenara attığı oyuncağını ellere kaptırmamak için bir sürü vaat verecek. Ona sağladığınız her türlü konfordan vazgeçemeyecek. Unutmayın ki size koca çocuğuna baba olmak istese şu zamana kadar olurdu, şu saatten sonra kendisi için gelecek . Tazminat nafaka vermemek için gelecek. Başkası olsa da gelecek, siz olmadan onun da tadı olmaz çünkü.

Çocuklar için bi arada duruyoruz denir ya,hayır tam tersi olmalı. Eğer ortada mutsuz bir evlilik, fiziksel-psikolojik şiddet varsa,çocuklar için ayrılmalı. Ayrılmalı ki,ozguvenli, mutlu çocuklar yetişsin.

Benimde annem babam ben 18 yaşımdayken ayrıldılar. Berbat bir çocukluğum oldu. Herseyden korkan bi çocuktum. Yüksek sesten,karanlıktan,babalardan...

Boşandıktan sonra ertesi sabah annem bize çok güzel bi kahvaltı hazırlamıştı. Öyle huzurlu bi kahvaltıyı ilk kez yapmıştık. Kutladık resmen o adamdan kurtuluşumuzu.

Evet kızım bana diyor ki anne sen ağlarsan bende ağlarım
Babam olmasın çünkü o seni ağlattı
Ben seni ağlatanları istemem diyor
Şaka gibi
Kızın küçük değil, 5 yaş kalıcı bellekte yeri olacak anıların saklandığı bir yaş, neden boşandığınızı asla unutmayacağına eminim. Ayrıca kurduğu cümlelere bakınca kızınız babasını sizden önce boşamış gibi görünüyor. Hiç endişelenmeyin

Evet bence de hatırlayacak
Umarım bana hak verir ilerde kızım , büyüdüğünde
Evet o benden önce boşadı babasını :)
Hiç üzülmüyor gibi görünüyor yani şaşırıyorum acaba içinde hüzünlü de , bana mı belli etmiyor
Yani babam seni hep üzüyor o başka evde otursun bazen beni görsün ama biz ikimiz yaşayalım ,bizi üzenlerden uzak durmalıyız hem biz ikimiz seninle çok güzel bir aile olacağız diyor bana , 5 yaşındaki çocuk
Yemin ederim şu hayat felsefesine 34 yaşındaki annesi hala sahip değil

Bende inadına dik duracağım.
Her defasında son anda çözüldüm , iş ne kadar ciddiye binerse o kadar zayıflarım oku tekrar kabul ederim diye de düşünüyor olabilir ama bu defa son … ilk kez bu kadar yaklaştım ..
çok doğru yaşam standartları için gelecek artık , çizmiş olduğu iyi aile babası portresi için gelecek , zaten değişmesi için bişeyleri anlaması lazım , yok ki hala bana şansını zorlama yazmıştı . Elinde oyuncak olduk . Çok doğru , tespitlerinize hayran kaldım gerçekten . Canı istediği zaman iyi davrandığı canı istemediği zaman bi köşeye kendı haline attığı oyuncak oldum elinde .. bu defa bitmeli .. bakalım pazartesi veya salı günü ne olacak avukatla görüşecek ..

Ben de bundan şüphelendim, çevresine çocuk onun değilmiş gibi yansıtıp çocuksuz gibi gezecek.

Ben de bundan şüphelendim, çevresine çocuk onun değilmiş gibi yansıtıp çocuksuz gibi gezecek.
Boşandıktan sonra çocuğu olduğunu unutan çok adam gördüm ama böylesi de çok adice ya. Onlardan olur da böyle çirkeften bi yol olmaz.

Bu kişiyle tartışmaya dahi girip kendinizi düşürmeyin. Maddi manevi burnundan getir mahkeme yoluyla. Cocuk benden değil diyen adam çocuğun tırnağını dahi görmeyi haketmez.
Yeni hayatınız hayırlı olsun mutlu güzelliklerle dolu olsun inşallah.

Canım benim sakın üzülme,su akar yolunu bulur.Bende boşanma aşamasındayım benim davam çekişmeli.Çok zor şeyler yaşadım,konularıma bakabilirsin.Bende anlaşmalı boşanmak istiyordum.Avukatım yapma dedi.Sen ona güvenip evlendin,sevdin.O ise senin piskolojini etkiledi.Eski seni sana verebilir mi dedi?Hayır dedim.O zaman hiç acımayacaksın ve sonuna kadar haklarını alacakasın dedi.Şuan iyikide böyle bir karar verdim diyorum çünkü yarın çok pişman olabilirdim.Ve benim elimdede video ses kaydı vardı hepside işime yarayacak.Bazı avukatlar uğraşmak istemiyor.Benim avukatım sağolsun arkamda ve haklarımı alcağım,ayrıca senin çocuğun var bunu düşün ve delilerini sun.

Kız çocukları hele sıkıntılı ailelerde büyüyorsa çabuk akıllanıyor, sizin kız nievanaya varmış, rabbim bundan sonra yüzünüzü güldürsün

Bu konunun sonunu çok merak ediyorum
Konu sahibi sonuç her ne olursa olsun lütfen konuyu havada asılı bırakma. Pazartesi salı çarşamba hangi gün olursa artık gelişmeleri haber et bize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…