Kızım bana çok düşkün
Daha 1 yaşında falandı babası böyle sinir krizi geçirmişti yine , ben bir psikoloğa danıştım o zaman hani destek alalım diye ama tabiki eşim asla sorunu olduğunu kabul etmedi de neyse , ben psikoloğa eğer böyle devam ederse ne olur diye sormuştum . Kadın bana “ çocuk , gittikçe babadan uzaklaşır , size yaklaşır , cunku öfke kontrolü olan ve ona güven veren sizsiniz . Çocuklar , asla bir ebeveynin kontörlü kaybetmesini istemez , kontrolü kaybetmeyen ebeveyn kimse onu seçer “ demişti ……. Aynen bunu yaşadım . Kızım bana sonsuz güvenir , bende ne kadar beni zorlasa da , o aramızdaki çizgiyi asla geçmem, ona her zaman saygı duyduğum bir birey gibi davrandım.. ne olursa olsun onu çok sevdiğimi ve asla bırakmayacağımı vs hep söyledim ….
Ve şu an kızımın seçimi ben oldum…
Bana çocuğu da kendin gibi yaptın dedi , avukatın yanında , bende evet o da annesi gibi onurlu ve güçlü bir insan dedim . Kimseye boyun eğmeyecek dedim . Bazen babası yanında olmayacak diye içten içe üzüldüğüm oluyor onun için yalan yok , ama bu şekilde de olmuyor ….. bizim için en iyi olan bu .