Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hiç tepki vereceği bişey söyleme dediAvukat ne dediyse harfiyen uyarım, sözünden çıkmam. O avukat çok güven uyandırdı bende. Aman yanlış birşey yapma konu sahibi nolur.
Yok inanmıyorum ki zatenAman aman sıkın dişinizi kurtulun şundan. Evi alamayınca sizi kandırmaya çalışmak istiyor olabilir vazgeçirmek için.
Ciğeri filan sökülmeyecek, zerre üzülmüyor pislik, seni kandırmaktan başka birşey düşünmüyor şu anda. Başaramayınca göreceksin asıl gerçek yüzünü. Bence daha hiç tanımıyorsun bu adamı...Yok inanmıyorum ki zaten
Kuyruğunu bacağının arasına sıkıştırdı istediğini alamayınca
O kızımı bşr kere öpmeden giden adamla işim yok benim …
Arkasından bakakaldı yavrum .. kızımın içi acımadı mı ?
Onun ciğerini sökecem bırakarak .
Kızım için.
Hani ne oldu anlamadım ben , evleniyordu da bilmem neydi de :)
Daha dur düğünün var ne için acıyor :)
Yaaaa inş orada ben boşanmak istemiyorum falan demez bak bende korktum şimdiBastan beri okuyorum hic yazmadim simdiye kadar, ama Su an aman Sali olsada bi aksilik cikmadan hayirli haberi Verse diyorum![]()
Yaaaa inş orada ben boşanmak istemiyorum falan demez bak bende korktum şimdi
Bence deCiğeri filan sökülmeyecek, zerre üzülmüyor pislik, seni kandırmaktan başka birşey düşünmüyor şu anda. Başaramayınca göreceksin asıl gerçek yüzünü. Bence daha hiç tanımıyorsun bu adamı...
Evde kapı pencere yumruklayıp , DNA testi isteyip, sokakta yüzüne bakmayip , aynı gün telefonda hüngür hüngür ağlayarak küçücük çocuğun psikolojisini ebediyen çöp etti şimdiden....adam safi zarar yeminle...Kımıl solucanı, aglayacaksan gir yorganın altına ağla, geber bı köşede... çocuğa niye duyuruyorsun?Telegram dan yalvarıp kızımla son kez görüntülü konuşayım dedi konuştu hüngür hüngür ağlıyor
Özür dilerim kızım dedi ağlaya ağlaya
Canıma değsin
Beter olsun. Ama bence hepsi numara. Seni vazgeçirmeye çalışacak salı gününe kadar.Telegram dan yalvarıp kızımla son kez görüntülü konuşayım dedi konuştu hüngür hüngür ağlıyor
Özür dilerim kızım dedi ağlaya ağlaya
Canıma değsin
Ben hiç muhattap olmadım
Zırıl zırıl ağladı baba seni çok seviyor beni unutma kızım diye
Sonra ağlayarak kapattı
İnş orada ayrılmak istemiyorum falan demezBeter olsun. Ama bence hepsi numara. Seni vazgeçirmeye çalışacak salı gününe kadar.
Mahkemede boşanmak istemiyorum derse ne yapıcam of yaaaBeter olsun. Ama bence hepsi numara. Seni vazgeçirmeye çalışacak salı gününe kadar.
Ben boşanmak istiyorum diyeceksin. Gerekirse babalık testi istediğini hatırlatacak ve hakime boşa bizi, kızimla benim can guvenligimiz yok diye yalvaracaksin...Mahkemede boşanmak istemiyorum derse ne yapıcam of yaaa
Avukat gitmek zorundasın dedi bende aynı. Soruyu sordumBen boşanmak istiyorum diyeceksin. Gerekirse babalık testi istediğini hatırlatacak ve hakime boşa bizi, kızimla benim can guvenligimiz yok diye yalvaracaksin...
Bir de sen duruşmaya gitmek zorunda mısın? Avukatın gitse , müvekkilim kararlı dese yetmiyor mu? Sen gitmezsen hakim sizi ikna etmeye çalışamaz, kocan da geri adım atamaz bence? Hukukçu arkadaslar ne dersiniz? Gitmesi mi gitmemesi mi daha doğru olur?