- 13 Ağustos 2017
- 475
- 478
- 103
Hayırlı olsun arkadasım artık dua etme sırası sen de hamilelerin duası kabul olur söylediğin şeyleri hep yapmaya çalışıyorum çok sıkı beslenmeye çalışıyorum ama vücudun ürettiği yumurta sayısı ile ilgili bir şey yapamıyoruz sanırım senin klomenle kaç yumurtan toplandı genetiğe falan yollandı mı biraz anlatır mısınAmin cnm amin Rabbim emek eden herkesin emeklerinin karşılığını versin kimsenin karnını kucağını boş bırakmasın her gün dua ediyorum
Sende sakın unutsuzluğa kapılma inan bana pes etmeyip mücadele eden herkes mükafatını alıyor şans seninle olsun inşallah güzel haberlerini alırız cnm
Canım sayı değil kalite önemli sayıya pek bişey yapılamıyor ama bence kalite arttırılıyorHayırlı olsun arkadasım artık dua etme sırası sen de hamilelerin duası kabul olur söylediğin şeyleri hep yapmaya çalışıyorum çok sıkı beslenmeye çalışıyorum ama vücudun ürettiği yumurta sayısı ile ilgili bir şey yapamıyoruz sanırım senin klomenle kaç yumurtan toplandı genetiğe falan yollandı mı biraz anlatır mısın
Ne mutlu sana canimkızlar epeydir resmen terk etmiştim siteyi.iki gündür giriyorum.ben transfer için hazırlığa başladım geçen cumartesiden beri.bugünde kontrolüm vardı.eğer bir terslik olmazsa 9 ekimde transfer olacak.ne olur çok dua edin bana.
Merhaba canimSelam kızlar . Zor zamanlar yaşıyorum 3 senedir istiyoruz ve sonunda adam isyan etti istemiyorum demeye başladı. Bende delice vitaminler kullanıp duruyorum bırakmadım ama yeni bir tedavi istiyordum napıcam bilmiyorum. Bu adamdan çocuğum olacak diye öyle bir inandırmışımki kendimi , belkide boşadır herşey . Eski bankacıyım iş de bulamıyorum. Sadece Allah'a sığındım Ne yazarsa razıyım
amin canım inşallah.perşembe günü kontrolüm var umarım bir sorun çıkmazda pazartesi transfer oabilirim.dualarınızı bekliyorum...Ne mutlu sana canim
Allah hayirli güzel sonuçlar almak nasip etsin bizi de haberdar et
Duamız bu uğurda savaşan tüm anne aday adayları içinamin canım inşallah.perşembe günü kontrolüm var umarım bir sorun çıkmazda pazartesi transfer oabilirim.dualarınızı bekliyorum...
çok şükür dün transferim yapıldı.doktor çok güzel oldu diyor.inşallah sonucumda çok güzel olur.bu topikte hamilelik akımı başlatıp hepinize bulaştırırım inşallah...Duamız bu uğurda savaşan tüm anne aday adayları için
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayirli olsun canim,darisi bizlerin başına İNŞALLAH ))))çok şükür dün transferim yapıldı.doktor çok güzel oldu diyor.inşallah sonucumda çok güzel olur.bu topikte hamilelik akımı başlatıp hepinize bulaştırırım inşallah...
Hayirli olsun canim,darisi bizlerin başına İNŞALLAH ))))çok şükür dün transferim yapıldı.doktor çok güzel oldu diyor.inşallah sonucumda çok güzel olur.bu topikte hamilelik akımı başlatıp hepinize bulaştırırım inşallah...
amin canım inşallah sonucum pozitif diyede yazmak nasip olur.dedimya akımı başlatıp herkes hamile kalana kadar devam edeceğiz takibe...Hayirli olsun canim,darisi bizlerin başına İNŞALLAH ))))
Slm hibele klomeni gunde kactane verdi aret bey birde kac gun kullandinMerhaba Maymazel ,
Cnm çok teşekkür ederim inan ayaklarım yere basmıyor çok uğraştım çok emek ettim çok ağladım ama asla pes etmedim
Doktorlardan neler duydum bi bilsen hiç çocuğum olmayacak hiç hamile kalamayacam ben dedim
Çok kür denedim çok vitamin kullandım ben hepsinin faydası olduğuna inanıyorum kesinlikle..
Q enzimi yaklaşık 2 sene bıyunca ara ara kullandım
Omega 3 aynı şekilde 2 yıla yakın
Bal tarçın çörekotu karışımı
Çörekotu kapsülü
L arginine
İncir kürü
Biesteron
Ve bunlara ek olarak 10 seans akapunktur aldım.Ayriyetten doğal beslenmeye çalıştım özellikle yumurta süt köyden geldi hep..
Doktorum Aret beyi son tedavimde buldum ve bana dedi ki sana hep iğne tedavisi uygulanmış şimdiye kadar görünen o ki iğneler senin yumurta kaliteni bozuyor..sana ilaçsız tedavi uyguloycam dedi ve sadece klomenle ben hamile kaldım
Umudumun tükendiği yerde son denememde ben hamile kaldım
Rabbim size de nasip etsin inşallah yavrunuzu bu denemede gönderir size sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle
Bir tane verdi bir kutu tam bitti cnmSlm hibele klomeni gunde kactane verdi aret bey birde kac gun kullandin
Ne guzelBir tane verdi bir kutu tam bitti cnm
Cok sevindm rabbim kucaginizada almayi nasip etsin inssNe guzel
ilacsiz masrafsizadetin ikinci gunumu basladiniz onuda merak ettimt
Adetin 4.gününe denk geldi yoğundu anca randevu alabildimNe guzel
ilacsiz masrafsizadetin ikinci gunumu basladiniz onuda merak ettimt
Aminnn Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahCok sevindm rabbim kucaginizada almayi nasip etsin inss
Aminn inss canim bu sefer olurda bende bitti derim artikAminnn Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Pes etmeyin mücadeleye devam edin neolurAminn inss canim bu sefer olurda bende bitti derim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?