Sürekli kalitesiz çıkan yumurtam

Hayırlı olsun arkadasım artık dua etme sırası sen de hamilelerin duası kabul olur söylediğin şeyleri hep yapmaya çalışıyorum çok sıkı beslenmeye çalışıyorum ama vücudun ürettiği yumurta sayısı ile ilgili bir şey yapamıyoruz sanırım senin klomenle kaç yumurtan toplandı genetiğe falan yollandı mı biraz anlatır mısın

Canım sayı değil kalite önemli sayıya pek bişey yapılamıyor ama bence kalite arttırılıyor
Doktorların çoğu kaliteye bişey yapamazsınız dese de ben inanmıyorum nasıl ki kötü etkiler kaliteyi bozuyorsa sigara kötü beslenme vs iyi yönde de etkileme şansımız olduğuna inanıyorum
Genetğe yollanmadı cnm 4 yumurta topladı Aret bey 2 si işlem görecek olgunlukta çıktı ve çok iyi kalitede 2 tane embriyom oldu 4.güne kadar iyi kalite devam ettiler ve ikiisde transfer edildi birtanesi benimle kaldı
Dua ediyorum etmemi hepinize hergün dua gönderiyorum cnm inanın düşmanıma bile dua ediyorum Rabbim kimseyi evlatsız bırakma düşmanımı bile diye
İnşallah size de Rabbim bi mucize gönderirde kendiliğinden hamile kalırsınız

kızlar epeydir resmen terk etmiştim siteyi.iki gündür giriyorum.ben transfer için hazırlığa başladım geçen cumartesiden beri.bugünde kontrolüm vardı.eğer bir terslik olmazsa 9 ekimde transfer olacak.ne olur çok dua edin bana.

Ne mutlu sana canim
Allah hayirli güzel sonuçlar almak nasip etsin bizi de haberdar et

Selam kızlar . Zor zamanlar yaşıyorum 3 senedir istiyoruz ve sonunda adam isyan etti istemiyorum demeye başladı. Bende delice vitaminler kullanıp duruyorum bırakmadım ama yeni bir tedavi istiyordum napıcam bilmiyorum. Bu adamdan çocuğum olacak diye öyle bir inandırmışımki kendimi , belkide boşadır herşey . Eski bankacıyım iş de bulamıyorum. Sadece Allah'a sığındım Ne yazarsa razıyım

Merhaba canim
Hepimiz çok zor zamanlar geciriyoruz yanlız değilsin canim birbirimize destek olmak için burdayiz.
Benimde üç seneyi geçti tedavi geçmişim.
Ne kadar zor olsada pes edemeyiz, eşlerimiz bile biryere kadar anliyor bazi şeyleri. Tedaviye devem etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Duamız bu uğurda savaşan tüm anne aday adayları için
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
çok şükür dün transferim yapıldı.doktor çok güzel oldu diyor.inşallah sonucumda çok güzel olur.bu topikte hamilelik akımı başlatıp hepinize bulaştırırım inşallah...

çok şükür dün transferim yapıldı.doktor çok güzel oldu diyor.inşallah sonucumda çok güzel olur.bu topikte hamilelik akımı başlatıp hepinize bulaştırırım inşallah...
Hayirli olsun canim,darisi bizlerin başına İNŞALLAH ))))

Hayirli olsun canim,darisi bizlerin başına İNŞALLAH ))))

Slm hibele klomeni gunde kactane verdi aret bey birde kac gun kullandin

Ne guzel
ilacsiz masrafsizadetin ikinci gunumu basladiniz onuda merak ettimt
Adetin 4.gününe denk geldi yoğundu anca randevu alabildim
Evet son tedavimde ilaçsız denedi yumurta kalitesini arttırmak için önceki 5 tedavim ilaçla olmuştu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…