Oo maşallah canım4 tane dondurulmus var cok sukur.ilk tup maceram dollenme olmadigindan yarim kalmisti.bu da ilk transfer negatifi.zaten asilmalardan aliskindim 0.1 e.gene ayni sonla bitti bu da
Canim cok geçmiş olsun.benimde iki denemem iptal oldu.yumurtalarim metafaz olmuş demissin yani ne anlama geliyor.Benimde 10yumurtamdan hicbiri dollenmedi. 1.dememde ise kalitesiz dendi.galiba seninkilerde kalitesizdi yoksa 2.transfer etmezlerdi demi?Kızlar kendimi tam da bu topiğin içinde buldum malesef. Öncelikle kendini çocuk sahibi olmaya adamış herkesin rabbim kucağını doldursun.
İlk tüp bebek denememde 7 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi 2 tane emriyo 2. Günde transfer edildi buna rağmen tuttu ama 10.haftada kaybettim bebeğimi
2.denememde merkez değiştirdim. 10 yumurtam toplandı. Fakat bütün yumurtalar metafaz 2ye geçemediği için döllenme olmadı ve malesef tedavim iptal oldu. Daha opu ağrılarım geçmeden opunun ertesi günü bu kötü haberi aldım. Tam anlamıyla yıkıldım.
1 hafta olmadı daha hala acısını yaşıyorum. Ama hemen spora başladım bu arada kilolu değilim ama spor önemliymiş diye okudum. Saraçoğlunu aradım önerdikleri ürünleri sipariş ettim. İnşallah faydasını görürüm. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Allah yardımcın olsun canım.Çok üzüldüm Rabbim tez zamanda seni bebeğine kavuştursunÇok yoruldum ve kendimi çok yanlız hissediyorum..
Canım benim rabbim tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize..Merhaba canım çok geçmiş olsun hiçbir sorun olmadığı halde Hiç çocuk sahibi olamayan insanlar var umudunu hiç kesme Rabbim ol dediği gün bizlerinde olacak inşallah 7 yıldır sabırla bekliyorum Selam ve dua ile
canım metafaz 1 den metafaz 2 ye gelince döllenme oluyormuş geçemediği için hiç bir işlem yapamamışlar bile. Yani yumurtanız kalitesizmişin kibarcası sanırım doktor tarafından söylenen. Sana da çok geçmiş olsun inşallah herşey güzel olsun bizim içinCanim cok geçmiş olsun.benimde iki denemem iptal oldu.yumurtalarim metafaz olmuş demissin yani ne anlama geliyor.Benimde 10yumurtamdan hicbiri dollenmedi. 1.dememde ise kalitesiz dendi.galiba seninkilerde kalitesizdi yoksa 2.transfer etmezlerdi demi?
Canım benim rabbim tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize..
canım metafaz 1 den metafaz 2 ye gelince döllenme oluyormuş geçemediği için hiç bir işlem yapamamışlar bile. Yani yumurtanız kalitesizmişin kibarcası sanırım doktor tarafından söylenen. Sana da çok geçmiş olsun inşallah herşey güzel olsun bizim için
Çok teşekkür ederim cnim.ya ben yine anlamadim.yani boş mu sekilindemi problem var??bizim hiç bi açıklama yapılmadı.eşim Kaan aydosla pzt muaneye gidiyor. sperm dna hasar testi yapicak.eğer spermde hasar varsa da dollenme olmaz.kusura bkma cok soru sordum.Canım benim rabbim tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize..
canım metafaz 1 den metafaz 2 ye gelince döllenme oluyormuş geçemediği için hiç bir işlem yapamamışlar bile. Yani yumurtanız kalitesizmişin kibarcası sanırım doktor tarafından söylenen. Sana da çok geçmiş olsun inşallah herşey güzel olsun bizim için
Adetle beraber başlamalısın CNm onikinci gününe kadar kullanabilirsinBal tarcin corekotu karisimina istedigimiz zaman baslayabilirmiyiz bir zamanimi var adetle berabermi baslaniyor
Canim adetin 3.gununden sonra kullanmaya bsla 40 gun dvm et.bende kullanacağım.Banada yardimci olsaydiniz keske canlarim
Canım doktor aradı beni bilgi vermek için haberler kötü diye başlayınca konuşmaya o konuşmayı nasıl dinlediğimi bir ben biliyorum bir de Allah. Bana söylediği döllenme olabilmesi için yumurtaların birinci aşamadan ikinci aşamaya geçmesi gerekiyormuş benim yumurtalarım ikinci evreye geçemediği için spermleri kullanamamışlar bile. Fakat bu Pazartesi değil bir sonraki Pazartesi gidicem yüzyüze konuşmaya söylediklerini yazarım yine burdan. Ya da bir önerisi vs olursa inşallahÇok teşekkür ederim cnim.ya ben yine anlamadim.yani boş mu sekilindemi problem var??bizim hiç bi açıklama yapılmadı.eşim Kaan aydosla pzt muaneye gidiyor. sperm dna hasar testi yapicak.eğer spermde hasar varsa da dollenme olmaz.kusura bkma cok soru sordum.
him cnim anladım.Yani yumurtaların iyice olgunlaşmamış.Kendi sorunundan kimseyle pek karşılaşmadım.benimkilerde dolu ama dollenme olmuyor.Hayirlisi inşaCanım doktor aradı beni bilgi vermek için haberler kötü diye başlayınca konuşmaya o konuşmayı nasıl dinlediğimi bir ben biliyorum bir de Allah. Bana söylediği döllenme olabilmesi için yumurtaların birinci aşamadan ikinci aşamaya geçmesi gerekiyormuş benim yumurtalarım ikinci evreye geçemediği için spermleri kullanamamışlar bile. Fakat bu Pazartesi değil bir sonraki Pazartesi gidicem yüzyüze konuşmaya söylediklerini yazarım yine burdan. Ya da bir önerisi vs olursa inşallah
Rabbim yardımcın olsun canım. Süreç çok zor. Muhtemelen yapmışssındır ama bilgi paylaşmak adına yazıyorum. Kilo fazlalığın var mı ? Sağlıklı besleniyormusun ? İnsülin direnci içiin glukofen türevi ilaç kullanıyormusun? Antioksidan beslen demişti doktorum bana, kefir içebilirsin , kemik suyu içebilirsin, pko varmıydı ? İnofolic combi de pko için baya iyiymiş sanırım.Herkese merhaba kizlar
Ben de geçen hafta 8. tedavimi oldum iki tane topladılar ikiside boş çıktı..
Artık söyleyecek bir söz bulamıyorum..
Doktor tek çare olarak her ay olan yumurtayı toplayalım dedi. Hangi ay kaliteli yumurta çıkacağını bilemeyiz bu şekilde şansı artırırız dedi..
Canım geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni ne kadar zor hayallerinin yerle bir olması. Ama birşekilde umut devam ediyor inşallah bir tane olsun kaliteli olsun. Rabbim yardımcımız olsunHerkese merhaba kizlar
Ben de geçen hafta 8. tedavimi oldum iki tane topladılar ikiside boş çıktı..
Artık söyleyecek bir söz bulamıyorum..
Doktor tek çare olarak her ay olan yumurtayı toplayalım dedi. Hangi ay kaliteli yumurta çıkacağını bilemeyiz bu şekilde şansı artırırız dedi..
Saol canim Allah razi olsun..Rabbim yardımcın olsun canım. Süreç çok zor. Muhtemelen yapmışssındır ama bilgi paylaşmak adına yazıyorum. Kilo fazlalığın var mı ? Sağlıklı besleniyormusun ? İnsülin direnci içiin glukofen türevi ilaç kullanıyormusun? Antioksidan beslen demişti doktorum bana, kefir içebilirsin , kemik suyu içebilirsin, pko varmıydı ? İnofolic combi de pko için baya iyiymiş sanırım.
Evet defalarca hayallerinin yerle bir olmasi gerçekten çok zor.. Artik olacağına insncim kalmadi kendimi 40 yaşında hissediyorum..Canım geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni ne kadar zor hayallerinin yerle bir olması. Ama birşekilde umut devam ediyor inşallah bir tane olsun kaliteli olsun. Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?