Sürekli kalitesiz çıkan yumurtam

Saol canim benim vazgecmicem icimde bir his olcagini siyluyo oyuzden vazgecmiyirum
Ben hep Allaha şöyle dua ettim Allahım neolur vermeyeceksen al içimdeki evlat isteğini azalt neolur diye yalvardım zerre azalmadı aksine arttı
Oyüzden devam ettim pes etmedim sende eğer içindeki his olacak diyosa devam et cnm

Tavsiyeni uygulayacagim arkadasim
Duanin bile isteme sekli onemli cunku

Bende sizin gibi düşünüyorum bu tüp bebek olmazsa donasyon diyerek kendimi üzmemeye çalışıyorum siz yaptırdınız mı yada nereyi düşünüyorsunuz

kızlar yarın sabah gidip kan testi yaptıracağım.transferin 10.günü olacak. inşallah pozitifi görürüm bu defa.dualarınızı bekliyorum.

kızlar yarın sabah gidip kan testi yaptıracağım.transferin 10.günü olacak. inşallah pozitifi görürüm bu defa.dualarınızı bekliyorum.
Hadi inşallah canım bütün dualarımız seninle burayada yaz olur mu

Donasyon düşündü mü hiç bilmiyorum karşımısın da

mcan84 ah canım ya çok üzüldüm
iki embriyo mu trasfer edilmişti biraz hatırlatır mısın ?
tüp bebeğin en zor grubuyuz canım hepimiz çok yorulduk ne desem teselli etmeyecek şimdi... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..... Gerçekten çok üzüldüm yaa

dondurulmuş embriyon var mı canım varsa o insanı teselli ediyor birtek.. Bu ilk negatifin mi ? Allah yardımcın olsun
4 tane dondurulmus var cok sukur.ilk tup maceram dollenme olmadigindan yarim kalmisti.bu da ilk transfer negatifi.zaten asilmalardan aliskindim 0.1 e.gene ayni sonla bitti bu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…