Hayatim hep mucadeleyle gecti yinede pes etmiyorum rabbimin izin verdigi surece insPes etmeyin mücadeleye devam edin neolur
Benimde öyle canım sakın vazgeçme Allah yardımcın olsunHayatim hep mucadeleyle gecti yinede pes etmiyorum rabbimin izin verdigi surece ins
Saol canim benim vazgecmicem icimde bir his olcagini siyluyo oyuzden vazgecmiyirumBenimde öyle canım sakın vazgeçme Allah yardımcın olsun
Ben hep Allaha şöyle dua ettim Allahım neolur vermeyeceksen al içimdeki evlat isteğini azalt neolur diye yalvardım zerre azalmadı aksine arttıSaol canim benim vazgecmicem icimde bir his olcagini siyluyo oyuzden vazgecmiyirum
Tavsiyeni uygulayacagim arkadasimBen hep Allaha şöyle dua ettim Allahım neolur vermeyeceksen al içimdeki evlat isteğini azalt neolur diye yalvardım zerre azalmadı aksine arttı
Oyüzden devam ettim pes etmedim sende eğer içindeki his olacak diyosa devam et cnm
Bende sizin gibi düşünüyorum bu tüp bebek olmazsa donasyon diyerek kendimi üzmemeye çalışıyorum siz yaptırdınız mı yada nereyi düşünüyorsunuzCanım Rabbim sana sabır versin. Doktorların ne diyorlar? Donasyon yapılabiliyor biliyorsundur. İster misin yapabilir misin bilmem ama donasyonu alternatif olarak düşünmek insanınrahatlatıyor. Beni çok rahatlattı. Böyle cocuğum olmazsa donasyon yaptırırım deyip kendimi rahatlatıyorum. Belki karşısındır ama yine de söyleyeyim belki seni rahatlatırım dedim
Hadi inşallah canım bütün dualarımız seninle burayada yaz olur mukızlar yarın sabah gidip kan testi yaptıracağım.transferin 10.günü olacak. inşallah pozitifi görürüm bu defa.dualarınızı bekliyorum.
mutlaka yazarım sonucumu ama önemli olan pozitif yazabilmek.dualarınızı bekliyorumHadi inşallah canım bütün dualarımız seninle burayada yaz olur mu
Üzülme diyemeyeceğim çok iyi anlıyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun0.1 kan sonucum.diyecek yazacak yapacak hicbir sey yok.
çok üzüldüm ya, hakkında hayirlisi cnim.şükür ki donmuslarin var.bir daha ki denemende inşallah olur.kaliteleri nasıldı cnim?0.1 kan sonucum.diyecek yazacak yapacak hicbir sey yok.
1.kalite3.Gun 8 hucreli cift embriyoydu. Ama olmadi isteçok üzüldüm ya, hakkında hayirlisi cnim.şükür ki donmuslarin var.bir daha ki denemende inşallah olur.kaliteleri nasıldı cnim?
Üzülme diyemeyeceğim çok iyi anlıyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun[/QUOTE
Amin canim ama bugun ben tum umutlarimi tukettim.kabullenmek lazim bazen bazi gercekleri...
Yok dusunnedim dusunmuyorumda canim. Olmuyorsa olmuyodur zaten hamile kalmakta yatmez canli dogumla bitmedikten sonra hic anlami yok.Donasyon düşündü mü hiç bilmiyorum karşımısın da
Anladım canım hayırlısı olsunYok dusunnedim dusunmuyorumda canim. Olmuyorsa olmuyodur zaten hamile kalmakta yatmez canli dogumla bitmedikten sonra hic anlami yok.
4 tane dondurulmus var cok sukur.ilk tup maceram dollenme olmadigindan yarim kalmisti.bu da ilk transfer negatifi.zaten asilmalardan aliskindim 0.1 e.gene ayni sonla bitti bu dadondurulmuş embriyon var mı canım varsa o insanı teselli ediyor birtek.. Bu ilk negatifin mi ? Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?