Doktorlar gerçekten duygularını yitiriyorlar.Hele ki proflar.Aman Allahım.Bu arada doktorum bana yumurtalarını donduralım mı sen pco hastasısın bile demedi.Direkt lab. Aradı ve yumurtaları çöpe atın dedi.Ben hala olayın şokunda olduğum için hiçbir tepki veremedim o an.Allah onu bildiği gibi yapsın.efsuni06 canim aynısını bize de yaptılar.2.denememizde eşim igne almaya giderken doktorumun söylemesi buydu.bu sefer bitane kaliteli embiriyon olursa yirttin demek.yok olmazsa artık sen umudunu kez.dedim ki hocam hani en kolay hasta grubuydum. hani vitaminlerle vs vs bu is olacaktı.dedim ki siz baştan soyleseydiniz iğneleri almicaktim .hatta tedavi olmuyacaktim.en azından çok iyi araştırıp nereye gicegimi arastiracaktim.inan o gun merkezden ağlayarak çıktığımı hiç unutmuyorum.yani artık bekliyoruz.öyle Rabbim hepimiz için çok buyuk. hepimize merhamet etsin inşallah
İnan ki al birini vur ötekine.. Doktorların gözümdeki değeri çok değişti.. Bir prof tanıdığım birine dedi ki ben hamile kalirsam sende hamile kalirsin! Doktorun terbiyesizligine bakin! Ve rahim filmi çekildiği ay hamile kaldi.. Doktorlarin her söyledigine inanmayin bizim psikolojimiz onlarin umurunda bile değil..Doktorlar gerçekten duygularını yitiriyorlar.Hele ki proflar.Aman Allahım.Bu arada doktorum bana yumurtalarını donduralım mı sen pco hastasısın bile demedi.Direkt lab. Aradı ve yumurtaları çöpe atın dedi.Ben hala olayın şokunda olduğum için hiçbir tepki veremedim o an.Allah onu bildiği gibi yapsın.
aynen canim onlara mecburuz iste)canim ülkemizde kanser vs eğer bekarsan erken menepoz gibi durumlarda yumurta dondurma oluyor .malesefDoktorlar gerçekten duygularını yitiriyorlar.Hele ki proflar.Aman Allahım.Bu arada doktorum bana yumurtalarını donduralım mı sen pco hastasısın bile demedi.Direkt lab. Aradı ve yumurtaları çöpe atın dedi.Ben hala olayın şokunda olduğum için hiçbir tepki veremedim o an.Allah onu bildiği gibi yapsın.
Allah bağışlasın canım kızını.Bu çift için sevindim çok ama ben sabırlı değilim o kadar.Eşimin tedavisi için 4 5 sene çabalarız.Olmazsa eğer bırakacağım.Bu süre bile yıpratıcı olacak benim için.Allah razi olsun amin insallah :)evet canım Rabbim 'e sayisizca kere şükürler olsun.biz evlendigimizden beri anladikki içerde dollenme olmuyormuş.inan kizim Rabbimin bana bir hediyesi )canim hep duamda olacaksınız.Allah buyuk)))
sana yaşanmış bir olayı anlatayım.eşimin iş yerinden tanıdığı bi abi diyim.bu adam tam 20yillik evli hiç çocukları olmamış.gezmedikleri dr şehir merkez kalmamış.karisinda problem varmış.bayada varlıklı bir aile yani onlar için para hiç dert değil .en son kadın 45olmus kocasına demis ki sana haksızlık yapmicam.evlen bukadar malın var.bitane veliahtin olsun.geçen yıl adam evlenmeye karar verdiğinde kadının günü geçmiş.tabi yaş gidince bu menepoz sanmış velhasıl adam evlenmiş kadın aşırı mide bulantisiyla hastaneye gittiğinde hamile!çıkıyormuş.daha kac gun geçmeden diğer es de hamile çıkıyor.birinin oğlu birinin kızı oluyor.fotolarini eşimin vatsap
profilinde gordum.yani Allah büyüktür canim
çok uzun oldu kusura bakmayın.
Doktorlar anca birbiriyle sidik yarıştırıyor.İşlemimiz olumsuz sonuçlanması umrunda mı?Kendisi başarızlığa uğradı ya hoşuna gitmedi başından savar gibi konuşup gönderdi.İnan ki al birini vur ötekine.. Doktorların gözümdeki değeri çok değişti.. Bir prof tanıdığım birine dedi ki ben hamile kalirsam sende hamile kalirsin! Doktorun terbiyesizligine bakin! Ve rahim filmi çekildiği ay hamile kaldi.. Doktorlarin her söyledigine inanmayin bizim psikolojimiz onlarin umurunda bile değil..
Aynen öyleAllah bağışlasın canım kızını.Bu çift için sevindim çok ama ben sabırlı değilim o kadar.Eşimin tedavisi için 4 5 sene çabalarız.Olmazsa eğer bırakacağım.Bu süre bile yıpratıcı olacak benim için.
Doktorlar anca birbiriyle sidik yarıştırıyor.İşlemimiz olumsuz sonuçlanması umrunda mı?Kendisi başarızlığa uğradı ya hoşuna gitmedi başından savar gibi konuşup gönderdi.
Kasim yada Aralik gibi düşünüyorum tedaviyi. Denerim canim sağol. İmpryl ilk kez duyuyorum druma sorayim inşallah bizlere de faydasi olur@matmazel_G
Bal tarçın cörek otu adetin 2. Gunu basla hergun ac karnina ye yumurta toplamaya kadar taze olarak yap allahin izniyle kalitesiz yumurtaya bire bir benimde yumurtam kalitesizdi faydasini gördüm birde doktorum impryl diye bir takviye verdi faydasi cok oldu
nasıl yaptıysa yükseltti ne demek anlamadım? muhakkak bi iğne bi iaç kullandınız ki yükseldi. Kendi kendine yükselmedi sanırım. Ne kullanmıştınız?Cnm ceyhun nuri diye bi doktor var. O nasil yaptiysa benim amhi yukseltti. Simdi yeni denememiz olacak. Bakalim durum ne olacak. Ha bide kendisi DNA larin onarilmasini sagliyor. Bilgin olsun.
amh ınızın neden düşük olduğunu araştırdınızmı ?Herkese şimdiden hayırlı bayramlar arkadaşlar arefe gecesi yapilan dualar çok makbul Rabbim en hayirli zamanda yüzümüzü güldürsün. Daha büyük imtihanlar vermesin olan imtihanimizi da kolaylaştirsin.. Arakan'daki vahşeti, zulmü yapanları kahhar ismiyle kahretsin..
Bayramimiz mübarek olsun
Tiroid icin bitkiler vermisti kapsul seklinde icinde zencefil zerdecal kekik deve dikeni kibritotu karahindiba uzerlik gibi devisik cesitli bitkiler vardi. Birde corekotu yagi kantoron surubu onega3 vit d verdi yaninda. Birde 3 gunluk acliklar yapmami istedi.bu ay tedaviye baslicam.nasıl yaptıysa yükseltti ne demek anlamadım? muhakkak bi iğne bi iaç kullandınız ki yükseldi. Kendi kendine yükselmedi sanırım. Ne kullanmıştınız?
Merhaab canin ne güzel bi haber hayirli uğurlu olsun biraz bahseder misin kendinden birkisel takviye kullandin mi doktorun kim ? Bende 7.tedaviye baslayacagim ve bende ilk kez klomenle tedavi deneyeceğimKızlar herkese merhaba sizlere umut olmak için yazmak istedim 6.tüp bebek tedavimde hamile kaldım 7.haftamızdayız Rabbime şükürler olsun
Amh 0.89/1 civarı idi yumurta olmasına rağmen en fazla bir tane kaliteli embriyom oluşuyordu her tedavide diğerleri orta kalite idi hiç gebelik oluşmadı ancak doktorumun klomenle yaptığı son tedavinimde hamile kaldım illa kaliteli bir yumurta çıkıyor sakın paniğe kapılmayın denemeye devam edin kızlar
Merhaba Maymazel ,Merhaab canin ne güzel bi haber hayirli uğurlu olsun biraz bahseder misin kendinden birkisel takviye kullandin mi doktorun kim ? Bende 7.tedaviye baslayacagim ve bende ilk kez klomenle tedavi deneyeceğim
Sevincini tahmin edebiliyorum canim allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinMerhaba Maymazel ,
Cnm çok teşekkür ederim inan ayaklarım yere basmıyor çok uğraştım çok emek ettim çok ağladım ama asla pes etmedim
Doktorlardan neler duydum bi bilsen hiç çocuğum olmayacak hiç hamile kalamayacam ben dedim
Çok kür denedim çok vitamin kullandım ben hepsinin faydası olduğuna inanıyorum kesinlikle..
Q enzimi yaklaşık 2 sene bıyunca ara ara kullandım
Omega 3 aynı şekilde 2 yıla yakın
Bal tarçın çörekotu karışımı
Çörekotu kapsülü
L arginine
İncir kürü
Biesteron
Ve bunlara ek olarak 10 seans akapunktur aldım.Ayriyetten doğal beslenmeye çalıştım özellikle yumurta süt köyden geldi hep..
Doktorum Aret beyi son tedavimde buldum ve bana dedi ki sana hep iğne tedavisi uygulanmış şimdiye kadar görünen o ki iğneler senin yumurta kaliteni bozuyor..sana ilaçsız tedavi uyguloycam dedi ve sadece klomenle ben hamile kaldım
Umudumun tükendiği yerde son denememde ben hamile kaldım
Rabbim size de nasip etsin inşallah yavrunuzu bu denemede gönderir size sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle
Amin cnm amin Rabbim emek eden herkesin emeklerinin karşılığını versin kimsenin karnını kucağını boş bırakmasın her gün dua ediyorumSevincini tahmin edebiliyorum canim allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Ayni sorunu yaşayıp hamile kalanlar biz çok büyük umut gerçekten çoktan sevindimTavsiyelerini dikkate alicam teşekkürler.
Bana da hiç hamile kalamiycam çocuğum olmayacak gibi geliyor ama denemekten başka çaremiz yok. Çok teşekkür ederim inşallah bu son tedavim olur Allah razi olsun dualarin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?