Sürekli kalitesiz çıkan yumurtam

Bende hiç unutmuyorum 5. Tedavimde daha anestezinin etkisindeyim doktorun transfer dediğini duydum nasil duyduysam. Gözüm bi açılıyo bi kapaniyo hemşirelere soruyorum dr transfer mi dedi doğru mu anladim diye.. O güne kadar hiç kaliteli yumurtam çıkmamıştı odaya geldim eşime soyledim sarıldık nasil ağlıyoruz anlatamam.. Sözün bittiği yerdi.. İki gün sonra haber vericez dediler ama ben uçuyorum sanki. Transfer ilaçları kullaniyorum dikkat ediyorum vs. Ertesi gün aradi dr dedi ki değil bölünme döllenmemiş bile.. Tam anlamıyla yıkıldık.. Önce iyi olup sonradan kötü olmasi çok daha zormuş.. Sonrada donör dendi işte gerisi malum..

M Matmazela canim inan ALLAH 'a sen söyleyince hatırladım.2.denememdi herhalde dr.öyle söylemişti bilinç altima yerleşmişti.anesteziden ciktim.daha bayginim aynı senin gibi rüya görüyordum.transfer oldu mu oldu mu diye bagiriyordum. eşim bagirmalarim3.kata gelmiş düşünsene hemşire elimi tutmuştu .bktimki ismimi anarak beni uyandırdı .sadece hayal mayal hatırlıyorum.eşim beni öyle görünce çok kötü oldu.
çok şükür benim bitane var.inan kendimden çok artik olmayanlar için istiyorum.tekrar tedaviye gitmekten korkuyorum.tekrar aynı şeyleri yaşamaktan...

Ah ah ne desem anlatamam hissettiklerimi..
Bir tane olsa razıyım hiç olmamasi çok daha zor. Bir süre sonra yetmiyordur ama en azından bir tane varmış çok şükür Allah uzun ömürler versin.

Doktorlar gerçekten duygularını yitiriyorlar.Hele ki proflar.Aman Allahım.Bu arada doktorum bana yumurtalarını donduralım mı sen pco hastasısın bile demedi.Direkt lab. Aradı ve yumurtaları çöpe atın dedi.Ben hala olayın şokunda olduğum için hiçbir tepki veremedim o an.Allah onu bildiği gibi yapsın.

İnan ki al birini vur ötekine.. Doktorların gözümdeki değeri çok değişti.. Bir prof tanıdığım birine dedi ki ben hamile kalirsam sende hamile kalirsin! Doktorun terbiyesizligine bakin! Ve rahim filmi çekildiği ay hamile kaldi.. Doktorlarin her söyledigine inanmayin bizim psikolojimiz onlarin umurunda bile değil..

Allah razi olsun amin insallah :)evet canım Rabbim 'e sayisizca kere şükürler olsun.biz evlendigimizden beri anladikki içerde dollenme olmuyormuş.inan kizim Rabbimin bana bir hediyesi )canim hep duamda olacaksınız.Allah buyuk)))

sana yaşanmış bir olayı anlatayım.eşimin iş yerinden tanıdığı bi abi diyim.bu adam tam 20yillik evli hiç çocukları olmamış.gezmedikleri dr şehir merkez kalmamış.karisinda problem varmış.bayada varlıklı bir aile yani onlar için para hiç dert değil .en son kadın 45olmus kocasına demis ki sana haksızlık yapmicam.evlen bukadar malın var.bitane veliahtin olsun.geçen yıl adam evlenmeye karar verdiğinde kadının günü geçmiş.tabi yaş gidince bu menepoz sanmış velhasıl adam evlenmiş kadın aşırı mide bulantisiyla hastaneye gittiğinde hamile!çıkıyormuş.daha kac gun geçmeden diğer es de hamile çıkıyor.birinin oğlu birinin kızı oluyor.fotolarini eşimin vatsap
profilinde gordum.yani Allah büyüktür canim
çok uzun oldu kusura bakmayın.

aynen canim onlara mecburuz iste)canim ülkemizde kanser vs eğer bekarsan erken menepoz gibi durumlarda yumurta dondurma oluyor .malesef

Allah bağışlasın canım kızını.Bu çift için sevindim çok ama ben sabırlı değilim o kadar.Eşimin tedavisi için 4 5 sene çabalarız.Olmazsa eğer bırakacağım.Bu süre bile yıpratıcı olacak benim için.
Doktorlar anca birbiriyle sidik yarıştırıyor.İşlemimiz olumsuz sonuçlanması umrunda mı?Kendisi başarızlığa uğradı ya hoşuna gitmedi başından savar gibi konuşup gönderdi.

Aynen öyle

@matmazel_G
Bal tarçın cörek otu adetin 2. Gunu basla hergun ac karnina ye yumurta toplamaya kadar taze olarak yap allahin izniyle kalitesiz yumurtaya bire bir benimde yumurtam kalitesizdi faydasini gördüm birde doktorum impryl diye bir takviye verdi faydasi cok oldu

Son düzenleme:
Kasim yada Aralik gibi düşünüyorum tedaviyi. Denerim canim sağol. İmpryl ilk kez duyuyorum druma sorayim inşallah bizlere de faydasi olur

Herkese şimdiden hayırlı bayramlar arkadaşlar arefe gecesi yapilan dualar çok makbul Rabbim en hayirli zamanda yüzümüzü güldürsün. Daha büyük imtihanlar vermesin olan imtihanimizi da kolaylaştirsin.. Arakan'daki vahşeti, zulmü yapanları kahhar ismiyle kahretsin..
Bayramimiz mübarek olsun

Kızlar herkese merhaba sizlere umut olmak için yazmak istedim 6.tüp bebek tedavimde hamile kaldım 7.haftamızdayız Rabbime şükürler olsun
Amh 0.89/1 civarı idi yumurta olmasına rağmen en fazla bir tane kaliteli embriyom oluşuyordu her tedavide diğerleri orta kalite idi hiç gebelik oluşmadı ancak doktorumun klomenle yaptığı son tedavinimde hamile kaldım illa kaliteli bir yumurta çıkıyor sakın paniğe kapılmayın denemeye devam edin kızlar

Cnm ceyhun nuri diye bi doktor var. O nasil yaptiysa benim amhi yukseltti. Simdi yeni denememiz olacak. Bakalim durum ne olacak. Ha bide kendisi DNA larin onarilmasini sagliyor. Bilgin olsun.
nasıl yaptıysa yükseltti ne demek anlamadım? muhakkak bi iğne bi iaç kullandınız ki yükseldi. Kendi kendine yükselmedi sanırım. Ne kullanmıştınız?

amh ınızın neden düşük olduğunu araştırdınızmı ?
kalitesiz yumurta için maalesef yapılabilecekler sınırlı , çünkü vücut üretimi ..

sabahları aç karnına zeytinyağ için
co q10 kapsül ve omega3 kapsül kullanın
çiğ badem fındık incir günlük ara öğün yapın kendinize ben öyle yapıyorum 1 barçak çok açık çay ile yiyorum güzel gidiyor :) ve protein ağırlıklı beslenin ..
faydasını göreceksiniz allahın izni ile .. ama düzenli olarak bu sekilde beslenin ..

benimde amh düşük yaşım 29 ve 26 yaşımda öğrendim bende
genetik bir rahatsızlıktan ötürü amh ım düşük
5. toplamam için gün sayıyorum her defasında en fazla 3-4 yum çıkıyor veya 2 embriyo oluşuyr

o oluşanlara da genetik test yapılacak bakalım inşallah sağlıklı olan çıkar

nasıl yaptıysa yükseltti ne demek anlamadım? muhakkak bi iğne bi iaç kullandınız ki yükseldi. Kendi kendine yükselmedi sanırım. Ne kullanmıştınız?
Tiroid icin bitkiler vermisti kapsul seklinde icinde zencefil zerdecal kekik deve dikeni kibritotu karahindiba uzerlik gibi devisik cesitli bitkiler vardi. Birde corekotu yagi kantoron surubu onega3 vit d verdi yaninda. Birde 3 gunluk acliklar yapmami istedi.bu ay tedaviye baslicam.

Merhaab canin ne güzel bi haber hayirli uğurlu olsun biraz bahseder misin kendinden birkisel takviye kullandin mi doktorun kim ? Bende 7.tedaviye baslayacagim ve bende ilk kez klomenle tedavi deneyeceğim

Merhaab canin ne güzel bi haber hayirli uğurlu olsun biraz bahseder misin kendinden birkisel takviye kullandin mi doktorun kim ? Bende 7.tedaviye baslayacagim ve bende ilk kez klomenle tedavi deneyeceğim
Merhaba Maymazel ,
Cnm çok teşekkür ederim inan ayaklarım yere basmıyor çok uğraştım çok emek ettim çok ağladım ama asla pes etmedim
Doktorlardan neler duydum bi bilsen hiç çocuğum olmayacak hiç hamile kalamayacam ben dedim
Çok kür denedim çok vitamin kullandım ben hepsinin faydası olduğuna inanıyorum kesinlikle..
Q enzimi yaklaşık 2 sene bıyunca ara ara kullandım
Omega 3 aynı şekilde 2 yıla yakın
Bal tarçın çörekotu karışımı
Çörekotu kapsülü
L arginine
İncir kürü
Biesteron
Ve bunlara ek olarak 10 seans akapunktur aldım.Ayriyetten doğal beslenmeye çalıştım özellikle yumurta süt köyden geldi hep..
Doktorum Aret beyi son tedavimde buldum ve bana dedi ki sana hep iğne tedavisi uygulanmış şimdiye kadar görünen o ki iğneler senin yumurta kaliteni bozuyor..sana ilaçsız tedavi uyguloycam dedi ve sadece klomenle ben hamile kaldım
Umudumun tükendiği yerde son denememde ben hamile kaldım
Rabbim size de nasip etsin inşallah yavrunuzu bu denemede gönderir size sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle

Sevincini tahmin edebiliyorum canim allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Ayni sorunu yaşayıp hamile kalanlar biz çok büyük umut gerçekten çoktan sevindim Tavsiyelerini dikkate alicam teşekkürler.
Bana da hiç hamile kalamiycam çocuğum olmayacak gibi geliyor ama denemekten başka çaremiz yok. Çok teşekkür ederim inşallah bu son tedavim olur Allah razi olsun dualarin için

Amin cnm amin Rabbim emek eden herkesin emeklerinin karşılığını versin kimsenin karnını kucağını boş bırakmasın her gün dua ediyorum
Sende sakın unutsuzluğa kapılma inan bana pes etmeyip mücadele eden herkes mükafatını alıyor şans seninle olsun inşallah güzel haberlerini alırız cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…