Sürekli kalitesiz çıkan yumurtam

transferim iptal oldu ama en azından 6 tane embriyo oldu.artık kendimi böyle teselli edeceğim ...

bana sormadin. ama bildiğimden cvplamak istedim.rahimde sıvı varmış.sen nasilsin tatil nasil gecti
Öyle mii ne yapicaklarmis peki ameliyat filan mı acaba ? geçmiş olsun mcan84 canim geç olsun güç olmasın..

Bende dün gece döndüm güzel dolu dolu bir tatil geçirdim herşey güzeldi canim sen nasilsin neler yapiyorsun ?

sağol canim iyiyim çok şükür,suan diyete girdim bununla kafamı dagitiyorum. yani daha pek değişik bişey yok.ohh canim iyi yaptin hep böyle güzel ve dolu dolu geçer günlerin tmm canim belki çocuksuz çok zor ama hani olmazsada dünyayı kendinize zehir edecek haliniz yok ya yani dünya cocuktan ibaret değil .

İyi yapmışsın ver bakalim kiloları:)
Sağol canim inşallah hep güzel geçer günlerimiz hepimizin. Tabi çocuk olsa bu kadar rahat gezemezdik onun yeri ayri gezemenin yeri ayri. Olmasi için elimizden ne geliyorsa yapiyoruz ama olmuyor bu durumu kendimize zehir etmemeye çalışıyoruz. Zaman zaman başaramasakta..
Ne diyelim herşeyin hayirlisi. Tatilde bi çocuk gördüm babasi denize girdirmişti down sendromlu küçücük daha.. Beynimden vurulmuşa döndüm Allah yardim etsin. Dedim ki Allahim böyle olacaksa hiç olmasin. Sen herşeyin hayırlısını sağlıklısını nasip et. Böyle bir kaç örnek beni rahatlatti daha iyiyim.
Allah sağlıksiz veripte ömür boyu çektirmesin daha büyük derler vermesin. Elimiz ayağımız sağlam çok şükür yiyoruz geziyoruz. Cok şükür halimize..

Kizlar merhaba bende25 yasindayim fsh en son 85 cikti bugun adetin 21. Gunu progesteron bakildi o da 0.1 amh da 0.10 bilmiyorum nolacak

Aramiza hoşgeldin canim öncelikle geçmiş olsun yaşı bana en yakin olan sensin.
Ne zaman basliyorsun tedaviye ?

Çok geçmiş olsun canım.Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.Benim eşim azosperm.Hiç spermi yok vucut üretmiyormuş.Üstelik varikosel de var.Denemediğimiz bitkisel takviye,ilaç kalmadı.Cumartesi micro tese oldu.Hiç sperm bulunamadı.Benim toplanan yumurtalarım çöpe gitti ve doktor hayatınız boyunca çocuğunuz olmaz dedi.2. Bir micro tese de işe yaramazmış.Allahtan ümidini kesme canım.

Merhaba

Bende de yumurta azlığı ve kalitesizliği problemi var.Ayrica sağ tüpüm tıkalı. Sol yumurtaligimda yumurta oluşmuyor. Iki kez tup bebek denedik ikiside olmadı. Birincisinde 4 yumurta toplandı. Sadece biri işlem gördü o da dollenmedi. Ben bunu duyduğumda çok yıkıldım.dr um vitamin falan verdi. 4 ay sonra gel dedi. Ikinciyi de bu ay denedik. Yine 4 yumurta toplandı. Ikisi işlem gördü. Biri döllenmişti çok şükür o kadar sevindimki anlatamam. Sevinçten ağladım. 4. Gün embriyosu olarak transfer edildi. Ancak negatif olarak sonuçlandı.
Insan çok üzülüyor. Biz tedbirimizi alıyoruz takdir Allah in. O yumurtayla o sperme demek ki yazılmamış deyip avutuyorum kendimi. Cuma öğrendim negatif olduğunu. Dr 'la görüşmedim henüz yarın gideceğim inşallah. Ne diyecek bakalım. 3. Ye başlar miyiz ara mi veririz bilemiyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Allah ım tez ve hayırlı zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah.

ALLAH sabir versin canim)))mevlam ne eylerse guzel eyler malesef elimizden birsey gelmiyor.bazen cok umudum kirildiginda kendi kendime diyorumki burasi imtihan dünyası Rabbim bizi siniyor.insallh hepimiz bu imtihani sabir ile geceriz.

kuzeniminde 6yildir çocuğu olmuyor.onunda eşi azo keza arkadasimda öyle 15yildir evli Rabbim hepinize güzel mucizeler nasip etsin inşallah
Kizlar merhaba bende25 yasindayim fsh en son 85 cikti bugun adetin 21. Gunu progesteron bakildi o da 0.1 amh da 0.10 bilmiyorum nolacak
canim arkadaşa dediklerim senin içinde geçerli İNŞALLAH tez vakitte hepinize nasip etsin inşallah
olmasa da evlatlık edinebilirsiniz

Allah bu konuda acı çeken gözyaşı döken tüm kadınların kucağınıntez zamanda doldursun canım.Çok zor bir sınav, eşimle hiç korunmadık.En başından beri bebek istiyoruz.Bazen diyorum ki keşke sorun bende olsaydı.Erkeklerin gururuna çok dokunuyor çok etkiliyor.Konuşurken kelimeleri seçerek konuşmama rağmen alınıyor.Belki de nasibimizde yoktur evlat sahibi olmak.Arkadaşımın oğlu ilk geceden oldu yıllardır kan kanseriyle mücadele ediyorlardı.Tedaviler, kemoterapiler çocuk dayanamadı vefat etti.Bazen biz hakkımızda hayırlı olanı bilemiyoruz.Hakkımızda en hayırlısını Allah biliyor.Bize kanullenmek çok güç gelse de.

Sağol canim Allah razi olsun sizede geçmiş olsun..
Çok üzüldüm benim durumumun erkek versiyonu demekki.
Ah canim Allah ol derse herşey bahane biliyoruz o ümidimiz de olmasa yaşayamayız zaten. Canim seni çok iyi anliyorum Allah yardımcınız olsun..

İnşallah Allah en kısa zamanda bizimde bizim gibi evlat hasreti çekenlerin de kucağını doldurur.Ümit edip dua etmekten başka çaremiz yok.

Tamda onu diycektim canim erkekte sorun olunca onlarin bu durumu kabullenmeleri daha zor oluyor erkeklik gururu diye birşey var.
Ben çok kötü olduğumda en azindan eşim beni teselli ediyor ama sorun onda olsa erkeği teselli etmek çok daha zor.. Herşeyi sinire vurur.
Benim etrafımda da benzer örnekler var çocuğuyla imtihan olan. Neyin hakkimizda hayırlı olduğunu bilemeyiz. Allah daha büyük imtihanlar vermesin..

aynen canim hayirlisi diyelim.çok şükür benim yıllar sonra bir evladım oldu.Darisi sana matmazel arkadaşa ve isteyen herkese olsun.İNŞALLAH kardeş için tedaviye gittiğimizde kesinlikle tupbebekle hamile kalmayı cebinizde bilin dedi.doktorum bir sürü görünüşleri sağlam yum ve sperme rağmen tek bitane embiriyomuz oluşmadı.ya dollenme olmadı. yada bölünme

yani demek o ki Allah istemedikten sonra yumurta da olsa spermle olsa hatta hamile bile kalsam nasibin yoksa yapacak birşey yok.malesef

doktorumun demesi :nekadar yapsanizda sonuç değişmez size ve paranızı yazık dedi.

Aynen öyle canim doktorlarin demesiyle değil Allah'ın ol demesiyle herşey.. olacakları oldurmayan da, olmayacakları olduran da yalnız Allah'tır.. Bizi ancak tevekkül rahatlatıyor

Haklısın canım nasip herşey.Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız.Elimizden geleni yapıp sonra herşeyi Allaha bırakmamız lazım.Kalabalık ailede büyüdüm ben bir de en az üç çocuk istiyordum.Allah vermeyince olmuyor ama Allahın da hikmetinden sual olmaz.Bir de sen dokturun her söylediğine inanma canım.Tüp bebek doktorları umut vermeli bence hastalarına.Öyle demek yerine tıp her geçen gün daha da ilerliyor.Her gün sayısız gelişme yaşanıyor.Umudunuzu kaybetmeyin diyebilir.Ben doktorumun yanına opu sonrası reçete yazdırmaya gittim.Tedavi boyunca hiç inancımı yitirmedim olumlu düşündüm.O ne yaptı peki?Bizim neler yaşadığımızı bildiği halde alıştıra alıştıra söylemek varken pat diye herşeyi söyledi.Şaka yaptığını sandım ama çok ciddiydi.Sperm bulunsaydı yarın transferim olacaktı.Nasip değilmiş.Belki de tutmayacaktı,düşük yapacaktım ya da.Nasip işte.Bunları söylemek bile çok zordu benim için cumartesiden beri hayat durdu sanki...Yavaş yavaş toparlanmaya başladım işte.

efsuni06 canim aynısını bize de yaptılar.2.denememizde eşim igne almaya giderken doktorumun söylemesi buydu.bu sefer bitane kaliteli embiriyon olursa yirttin demek.yok olmazsa artık sen umudunu kez.dedim ki hocam hani en kolay hasta grubuydum. hani vitaminlerle vs vs bu is olacaktı.dedim ki siz baştan soyleseydiniz iğneleri almicaktim .hatta tedavi olmuyacaktim.en azından çok iyi araştırıp nereye gicegimi arastiracaktim.inan o gun merkezden ağlayarak çıktığımı hiç unutmuyorum.yani artık bekliyoruz.öyle Rabbim hepimiz için çok buyuk. hepimize merhamet etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…