- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
canim var mi bu haber?güzel haberlerini bekliyoruz.bu arada hayirli cumalarYaklaşık 5 saat sonra falan embriyolog arar gene.insallah bugün de iyi haberler verir.
Neden iptal oldu canim ne güzel 6 embriyon olmuştransferim iptal oldu ama en azından 6 tane embriyo oldu.artık kendimi böyle teselli edeceğim ...
bana sormadin. ama bildiğimden cvplamak istedim.rahimde sıvı varmış.sen nasilsin tatil nasil gectiNeden iptal oldu canim ne güzel 6 embriyon olmuş
Öyle mii ne yapicaklarmis peki ameliyat filan mı acaba ? geçmiş olsunbana sormadin. ama bildiğimden cvplamak istedim.rahimde sıvı varmış.sen nasilsin tatil nasil gecti
sağol canim iyiyim çok şükür,suan diyete girdim bununla kafamı dagitiyorum. yani daha pek değişik bişey yok.ohh canim iyi yaptin hep böyle güzel ve dolu dolu geçer günlerin tmm canim belki çocuksuz çok zor ama hani olmazsada dünyayı kendinize zehir edecek haliniz yok ya yani dünya cocuktan ibaret değil .Öyle mii ne yapicaklarmis peki ameliyat filan mı acaba ? geçmiş olsunmcan84 canim geç olsun güç olmasın..
Bende dün gece döndüm güzel dolu dolu bir tatil geçirdim herşey güzeldi canim sen nasilsin neler yapiyorsun ?
İyi yapmışsın ver bakalim kiloları:)sağol canim iyiyim çok şükür,suan diyete girdim bununla kafamı dagitiyorum. yani daha pek değişik bişey yok.ohh canim iyi yaptin hep böyle güzel ve dolu dolu geçer günlerin tmm canim belki çocuksuz çok zor ama hani olmazsada dünyayı kendinize zehir edecek haliniz yok ya yani dünya cocuktan ibaret değil .
Çok geçmiş olsun canım.Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.Benim eşim azosperm.Hiç spermi yok vucut üretmiyormuş.Üstelik varikosel de var.Denemediğimiz bitkisel takviye,ilaç kalmadı.Cumartesi micro tese oldu.Hiç sperm bulunamadı.Benim toplanan yumurtalarım çöpe gitti ve doktor hayatınız boyunca çocuğunuz olmaz dedi.2. Bir micro tese de işe yaramazmış.Allahtan ümidini kesme canım.Herkese merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım erken yumurta yetmezliği problemim var
fsh; 9
amh; 0.9
aslinda cok kötü değil ama 3 senede 6 kez tüp bebek tedavimde hep boş yada kalitesiz çıktı hiç embriyo oluşturamadık..
Doktorlar bile anlam veremiyor hep 3-4 yumurta gelişiyor ama sonuç sıfır
Artık ne yapacağımı bilmiyorum sabrımız kalmadı tükendik maddi manevi
Benim gibi olan var mı ? Erken yaşta böyle sürekli kalitesiz yumurtası olan ve benim gibi 6 kez çabalayıp boşa düşen..
ALLAH sabir versin canim)))mevlam ne eylerse guzel eyler malesef elimizden birsey gelmiyor.bazen cok umudum kirildiginda kendi kendime diyorumki burasi imtihan dünyası Rabbim bizi siniyor.insallh hepimiz bu imtihani sabir ile geceriz.Çok geçmiş olsun canım.Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.Benim eşim azosperm.Hiç spermi yok vucut üretmiyormuş.Üstelik varikosel de var.Denemediğimiz bitkisel takviye,ilaç kalmadı.Cumartesi micro tese oldu.Hiç sperm bulunamadı.Benim toplanan yumurtalarım çöpe gitti ve doktor hayatınız boyunca çocuğunuz olmaz dedi.2. Bir micro tese de işe yaramazmış.Allahtan ümidini kesme canım.
canim arkadaşa dediklerim senin içinde geçerli İNŞALLAH tez vakitte hepinize nasip etsin inşallahKizlar merhaba bende25 yasindayim fsh en son 85 cikti bugun adetin 21. Gunu progesteron bakildi o da 0.1 amh da 0.10 bilmiyorum nolacak
Allah bu konuda acı çeken gözyaşı döken tüm kadınların kucağınıntez zamanda doldursun canım.Çok zor bir sınav, eşimle hiç korunmadık.En başından beri bebek istiyoruz.Bazen diyorum ki keşke sorun bende olsaydı.Erkeklerin gururuna çok dokunuyor çok etkiliyor.Konuşurken kelimeleri seçerek konuşmama rağmen alınıyor.Belki de nasibimizde yoktur evlat sahibi olmak.Arkadaşımın oğlu ilk geceden oldu yıllardır kan kanseriyle mücadele ediyorlardı.Tedaviler, kemoterapiler çocuk dayanamadı vefat etti.Bazen biz hakkımızda hayırlı olanı bilemiyoruz.Hakkımızda en hayırlısını Allah biliyor.Bize kanullenmek çok güç gelse de.ALLAH sabir versin canim)))mevlam ne eylerse guzel eyler malesef elimizden birsey gelmiyor.bazen cok umudum kirildiginda kendi kendime diyorumki burasi imtihan dünyası Rabbim bizi siniyor.insallh hepimiz bu imtihani sabir ile geceriz.
kuzeniminde 6yildir çocuğu olmuyor.onunda eşi azo keza arkadasimda öyle 15yildir evli Rabbim hepinize güzel mucizeler nasip etsin inşallah
canim arkadaşa dediklerim senin içinde geçerli İNŞALLAH tez vakitte hepinize nasip etsin inşallah
olmasa da evlatlık edinebilirsiniz
Sağol canim Allah razi olsun sizede geçmiş olsun..Çok geçmiş olsun canım.Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.Benim eşim azosperm.Hiç spermi yok vucut üretmiyormuş.Üstelik varikosel de var.Denemediğimiz bitkisel takviye,ilaç kalmadı.Cumartesi micro tese oldu.Hiç sperm bulunamadı.Benim toplanan yumurtalarım çöpe gitti ve doktor hayatınız boyunca çocuğunuz olmaz dedi.2. Bir micro tese de işe yaramazmış.Allahtan ümidini kesme canım.
İnşallah Allah en kısa zamanda bizimde bizim gibi evlat hasreti çekenlerin de kucağını doldurur.Ümit edip dua etmekten başka çaremiz yok.Sağol canim Allah razi olsun sizede geçmiş olsun..
Çok üzüldüm benim durumumun erkek versiyonu demekki.
Ah canim Allah ol derse herşey bahane biliyoruz o ümidimiz de olmasa yaşayamayız zaten. Canim seni çok iyi anliyorum Allah yardımcınız olsun..
Tamda onu diycektim canim erkekte sorun olunca onlarin bu durumu kabullenmeleri daha zor oluyor erkeklik gururu diye birşey var.Allah bu konuda acı çeken gözyaşı döken tüm kadınların kucağınıntez zamanda doldursun canım.Çok zor bir sınav, eşimle hiç korunmadık.En başından beri bebek istiyoruz.Bazen diyorum ki keşke sorun bende olsaydı.Erkeklerin gururuna çok dokunuyor çok etkiliyor.Konuşurken kelimeleri seçerek konuşmama rağmen alınıyor.Belki de nasibimizde yoktur evlat sahibi olmak.Arkadaşımın oğlu ilk geceden oldu yıllardır kan kanseriyle mücadele ediyorlardı.Tedaviler, kemoterapiler çocuk dayanamadı vefat etti.Bazen biz hakkımızda hayırlı olanı bilemiyoruz.Hakkımızda en hayırlısını Allah biliyor.Bize kanullenmek çok güç gelse de.
aynen canim hayirlisi diyelim.çok şükür benim yıllar sonra bir evladım oldu.Darisi sana matmazel arkadaşa ve isteyen herkese olsun.İNŞALLAH kardeş için tedaviye gittiğimizde kesinlikle tupbebekle hamile kalmayı cebinizde bilin dedi.doktorum bir sürü görünüşleri sağlam yum ve sperme rağmen tek bitane embiriyomuz oluşmadı.ya dollenme olmadı. yada bölünmeAllah bu konuda acı çeken gözyaşı döken tüm kadınların kucağınıntez zamanda doldursun canım.Çok zor bir sınav, eşimle hiç korunmadık.En başından beri bebek istiyoruz.Bazen diyorum ki keşke sorun bende olsaydı.Erkeklerin gururuna çok dokunuyor çok etkiliyor.Konuşurken kelimeleri seçerek konuşmama rağmen alınıyor.Belki de nasibimizde yoktur evlat sahibi olmak.Arkadaşımın oğlu ilk geceden oldu yıllardır kan kanseriyle mücadele ediyorlardı.Tedaviler, kemoterapiler çocuk dayanamadı vefat etti.Bazen biz hakkımızda hayırlı olanı bilemiyoruz.Hakkımızda en hayırlısını Allah biliyor.Bize kanullenmek çok güç gelse de.
Aynen öyle canim doktorlarin demesiyle değil Allah'ın ol demesiyle herşey.. olacakları oldurmayan da, olmayacakları olduran da yalnız Allah'tır.. Bizi ancak tevekkül rahatlatıyoraynen canim hayirlisi diyelim.çok şükür benim yıllar sonra bir evladım oldu.Darisi sana matmazel arkadaşa ve isteyen herkese olsun.İNŞALLAH kardeş için tedaviye gittiğimizde kesinlikle tupbebekle hamile kalmayı cebinizde bilin dedi.doktorum bir sürü görünüşleri sağlam yum ve sperme rağmen tek bitane embiriyomuz oluşmadı.ya dollenme olmadı. yada bölünme
yani demek o ki Allah istemedikten sonra yumurta da olsa spermle olsa hatta hamile bile kalsam nasibin yoksa yapacak birşey yok.malesef
doktorumun demesi :nekadar yapsanizda sonuç değişmez size ve paranızı yazık dedi.
Haklısın canım nasip herşey.Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız.Elimizden geleni yapıp sonra herşeyi Allaha bırakmamız lazım.Kalabalık ailede büyüdüm ben bir de en az üç çocuk istiyordum.Allah vermeyince olmuyor ama Allahın da hikmetinden sual olmaz.Bir de sen dokturun her söylediğine inanma canım.Tüp bebek doktorları umut vermeli bence hastalarına.Öyle demek yerine tıp her geçen gün daha da ilerliyor.Her gün sayısız gelişme yaşanıyor.Umudunuzu kaybetmeyin diyebilir.Ben doktorumun yanına opu sonrası reçete yazdırmaya gittim.Tedavi boyunca hiç inancımı yitirmedim olumlu düşündüm.O ne yaptı peki?Bizim neler yaşadığımızı bildiği halde alıştıra alıştıra söylemek varken pat diye herşeyi söyledi.Şaka yaptığını sandım ama çok ciddiydi.Sperm bulunsaydı yarın transferim olacaktı.Nasip değilmiş.Belki de tutmayacaktı,düşük yapacaktım ya da.Nasip işte.Bunları söylemek bile çok zordu benim için cumartesiden beri hayat durdu sanki...Yavaş yavaş toparlanmaya başladım işte.aynen canim hayirlisi diyelim.çok şükür benim yıllar sonra bir evladım oldu.Darisi sana matmazel arkadaşa ve isteyen herkese olsun.İNŞALLAH kardeş için tedaviye gittiğimizde kesinlikle tupbebekle hamile kalmayı cebinizde bilin dedi.doktorum bir sürü görünüşleri sağlam yum ve sperme rağmen tek bitane embiriyomuz oluşmadı.ya dollenme olmadı. yada bölünme
yani demek o ki Allah istemedikten sonra yumurta da olsa spermle olsa hatta hamile bile kalsam nasibin yoksa yapacak birşey yok.malesef
doktorumun demesi :nekadar yapsanizda sonuç değişmez size ve paranızı yazık dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?