Allah tez zamanda yüzünü güldürsün canım.Saol canim Allah razi olsun..
Kilo fazlam yok paket gida tüketmemeye özen gösteririm pko yok aksine rezervim az yumurtam az..
Amin hepimizin inşallahAllah tez zamanda yüzünü güldürsün canım.
Benim de 3. ve 4.denemem de aynısı oldu ne yediysem ne içtiysem değişmedi bişeyyumurtanın kalitesiz olduğunu neye bakarak söylüyorlar anlamış değilim.2 tüp denememde de az da olsa 5,6 yumurta toplandı döllendi 3.günden sonra ilerleme kaydedilmedi. Doktor yumurta kalitesi kötü dedi neye dayanarak söylüyorlar anlamadım. Her denemede aynısı mı olacak acaba kafamda deli sorular
Canim cok zor bir surec bizde 5 seneye yakin cabaliyoruz.esinle birbirinize destek olun yasin daha kucuk tedavi sansin var.biz esimle uzuluyoruz ama hicbir zaman birbirimizi kirmadik cocuk konusunda sabir gerek dua gerek geceleri kalk mumkunse esinle dua et.biz buara surekli yapamasakta geceleri kalkmaya calisiyoruz en kotu donasyon dusunursun.ben onuda arastirdim ama yasin kucuk yumurtan var bekle dedi herkes.Merhaba herkese..
Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz.
Yaşadığımız durum yeterince zorken etrafin baskısı, eşimle kavgalarimiz ‘bundan daha kötüsünü yaşayamam dediklerimin üzerine daha kötüsünü yaşatıyor.
Yıkıldım sanarken kaldırıp daha derin yıkıyor..
Hayatımın en zor zamanlarından geçiyorum yada geçemiyorum.. Ne çocuktan geçebiliyorum ne evliliğimden.. Ama çocuk olmayinca evlilikler çatırdıyor.. Hayatimin her alanını mahvediyor...
Bu psikolojiden nasıl çıkacağım hiç bilmiyorum..
Çocuk yokken bu evlilik nereye kadar devam edicek, eşimin hiçbir sorunu yokken bana ve yaşanan kavgalara daha ne kadar dayanacak, benim daha kaç yıl çocuğum olmayacak bilmiyorum.. Bu sorular cevap bulmadıkça hayatta hiçbirşeyin benim olduğundan emin değilim kocamın bile..
İkimizinde sabri tükendi.. Benim için kimse umut vaadetmiyor 8 deneme ve sıfır kaliteli yumurta..
Söz bitti..
Ben çalışırken onu farketmiştim ne zaman birşeyden şikayet etsem hep daha beteri oldu. Bir işten şikayet ettiğimde üstüne bir tane daha geldi.Merhaba herkese..
Yaşadığımız durum yeterince zorken etrafin baskısı, eşimle kavgalarimiz ‘bundan daha kötüsünü yaşayamam dediklerimin üzerine daha kötüsünü yaşatıyor.
Hayatımın en zor zamanlarından geçiyorum yada geçemiyorum.. Ne çocuktan geçebiliyorum ne evliliğimden.. Ama çocuk olmayinca evlilikler çatırdıyor.. Hayatimin her alanını mahvediyor...
Çocuk yokken bu evlilik nereye kadar devam edicek, eşimin hiçbir sorunu yokken bana ve yaşanan kavgalara daha ne kadar dayanacak, benim daha kaç yıl çocuğum olmayacak bilmiyorum.. Bu sorular cevap bulmadıkça hayatta hiçbirşeyin benim olduğundan emin değilim kocamın bile..
İkimizinde sabri tükendi.. Benim için kimse umut vaadetmiyor 8 deneme ve sıfır kaliteli yumurta..
Söz bitti..
MERHABA. BENDEDE AYNI SORUN VAR MALESEF. 5 KEZ DENEDİM HİÇBİRİNDE SAĞLIKLI YUMURTAM ÇIKMADI. ULTRASONDA FOLEKÜL SAYIM EN AZ 6-7 TANE OLUYOR İLACI YÜKSEK DOZDA VERİRLERSE SAYI DAHA FAZLA OLUYOR AMA TOPLAMA İŞLEMİ GELDİMİ HİÇ BİRİNİN İÇİNDEN YUMURTA ÇIKMIYORMerhaba herkese..
Söz bitti..
Nasılsınız son durum nedir? İyi misiniz? eşinizle durum nasıl ?Merhaba herkese..
Söz bitti..
Merhaba.. hala tedavi oluyorum hala hiç yumurtam çıkmıyor.. iyi değilim..Nasılsınız son durum nedir? İyi misiniz? eşinizle durum nasıl ?
Kuzum Rabbim ol desin olsun insallah. Dua etmekten baska bir sey gelmiyor elimden. Olmasa da canin sagolsun.Merhaba.. hala tedavi oluyorum hala hiç yumurtam çıkmıyor.. iyi değilim..
Bana gönderebilirmişim cnm bendede varkızlar merhaba elimde yaklaşık 80 tabletliK Solgar L arginin ve Natrol Dhea 25 mg (yaklaşık içinde 250 200 tablet vardır) var, 7 8 tane sperm için proxeed plus var. kim isterse ona ücretsiz göndereceğim. yumurta kalitesi için kullanıyordum.
Canım senden önce isteyen oldu ona gönderiyorum kusura bakma lütfen. Allah yardımcın olsun.Bana gönderebilirmişim cnm bendede var
Sen kaç yıldır uğraşıyosun biraz süreçten bahsedermisin hangi yolları denedin cnmCanım senden önce isteyen oldu ona gönderiyorum kusura bakma lütfen. Allah yardımcın olsun.
Ben tam tamına 2,5 yıldan beri uğraştım. Sen daha yeni mi başlaçıyorsunSen kaç yıldır uğraşıyosun biraz süreçten bahsedermisin hangi yolları denedin cnm
evet benim 8 opu ve 6 transfer sonrası oldu bu bebek. tüp bebek yani. merkez bahçeci fulya.Hayır bende 3 yıldır uğraşıyorum 2 tup bebek başarısız sizin tuo bebeklemi oldu hangi merkez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?