Sürekli kalitesiz çıkan yumurtam

33.5 yaşındayım.. Tam 1.5 yıl oldu tüp bebek maceramın başlayalı.. 1.5 yılda 5 tüp bebek ve 6.sının da tek yumurta olarak yarın toplanacak olması hem de % 1 falan ihtimal için.. Hep okudum burda yazılanları nerdeyse ezberledim hangi başlıkta ne yazıldığını kimin yazdığını.. dün gece itibariyle üye oldum en yakın hissettiğim matmazelin yazdıklarını okuduktan sonra.. hayata devam etmekle edememek arasındaki gel gitlerini hissettim benimde içimde aynıları olan.. malesef bedenen ve ruhen çok güçlü olmanın şart olduğu bi durum bizimkisi.. umarım bizimde yüzümüz güler bir gün.. biZe benzer hikayelerinde mutlu sona ulaşanları okuyup bize umut olması dileğiyle sevgiyle kalın...

Son düzenleme:
yumurtanın kalitesiz olduğunu neye bakarak söylüyorlar anlamış değilim.2 tüp denememde de az da olsa 5,6 yumurta toplandı döllendi 3.günden sonra ilerleme kaydedilmedi. Doktor yumurta kalitesi kötü dedi neye dayanarak söylüyorlar anlamadım. Her denemede aynısı mı olacak acaba kafamda deli sorular

Benim de 3. ve 4.denemem de aynısı oldu ne yediysem ne içtiysem değişmedi bişey

Merhaba herkese..
Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz.
Yaşadığımız durum yeterince zorken etrafin baskısı, eşimle kavgalarimiz ‘bundan daha kötüsünü yaşayamam dediklerimin üzerine daha kötüsünü yaşatıyor.
Yıkıldım sanarken kaldırıp daha derin yıkıyor..
Hayatımın en zor zamanlarından geçiyorum yada geçemiyorum.. Ne çocuktan geçebiliyorum ne evliliğimden.. Ama çocuk olmayinca evlilikler çatırdıyor.. Hayatimin her alanını mahvediyor...
Bu psikolojiden nasıl çıkacağım hiç bilmiyorum..
Çocuk yokken bu evlilik nereye kadar devam edicek, eşimin hiçbir sorunu yokken bana ve yaşanan kavgalara daha ne kadar dayanacak, benim daha kaç yıl çocuğum olmayacak bilmiyorum.. Bu sorular cevap bulmadıkça hayatta hiçbirşeyin benim olduğundan emin değilim kocamın bile..
İkimizinde sabri tükendi.. Benim için kimse umut vaadetmiyor 8 deneme ve sıfır kaliteli yumurta..
Söz bitti..

Canim cok zor bir surec bizde 5 seneye yakin cabaliyoruz.esinle birbirinize destek olun yasin daha kucuk tedavi sansin var.biz esimle uzuluyoruz ama hicbir zaman birbirimizi kirmadik cocuk konusunda sabir gerek dua gerek geceleri kalk mumkunse esinle dua et.biz buara surekli yapamasakta geceleri kalkmaya calisiyoruz en kotu donasyon dusunursun.ben onuda arastirdim ama yasin kucuk yumurtan var bekle dedi herkes.

Ben çalışırken onu farketmiştim ne zaman birşeyden şikayet etsem hep daha beteri oldu. Bir işten şikayet ettiğimde üstüne bir tane daha geldi.
Bazen diyorum sınav da hep bize mi ?
Rabbim sabır versin.

Belki de aşırı bebek istegidir sizi yolunuzdan eyleyen tipki benim ve bizler gibi nice daha anneleri...
Ben cok yoruldum artik yorgun kirgin ve bitkinim kendimce...
Bebek istiyorum ama vermeyince mabud ne yapsin mahmut...
Kader denilen bir imtihani var herkesin olmamasi ölmesinden belki de daha hayirlidir...
Rabbimden sadece isteyebiliriz verirse yuceligidir vermezse bize takdir ettigi imtihandir...
Bir cennet kuşu annesiyim iki tane bos gebelik yasadim en son bos gebeligimde o kadar bebek isterken kurtaj oldum ...
Bir seyi cok istersen olmaz derler dogruymus cok isteyip cok sevmemek lazimmis birebir yasadim
Bir gun bir karın altindan bir cicek acar bunu yapabilen ne kardır ne de toprak iste allah bir gun ol der ve sizin sorununuz ne olursa olsun o yuce yaradanin ol demesi yeterlidir olması icin ...
Yasıniz sorunlariniz farketmez ol demesi yeterlidir yuce mevlanin
Rabbim ol dedigi kullardan eylesin insallah kardeslerim...

MERHABA. BENDEDE AYNI SORUN VAR MALESEF. 5 KEZ DENEDİM HİÇBİRİNDE SAĞLIKLI YUMURTAM ÇIKMADI. ULTRASONDA FOLEKÜL SAYIM EN AZ 6-7 TANE OLUYOR İLACI YÜKSEK DOZDA VERİRLERSE SAYI DAHA FAZLA OLUYOR AMA TOPLAMA İŞLEMİ GELDİMİ HİÇ BİRİNİN İÇİNDEN YUMURTA ÇIKMIYOR . DEVLET HAKKIMIZI BİTİRELİM DİYE BEKLEDİK AMA DEVLETTE UYGULANANLAR KLASİK TEDAVİ.. ANCAK BİZE FARKLI İŞLEMLER YADA İLAÇLAR LAZIM ARTIK..NERDE İKAMET EDİYORSUNUZ BİLMEM AMA İSTANBUL EN İYİSİ DİYORLAR.. BEN BU HAFTA İSTANBULA GİTTİM VE 2 MERKEZLE KONUŞABİLDİM BAHÇECİ BÜYÜME HORMONU DİYE BİŞEYDEN BAHSETTİ 2 TANE ÖRNEK GÖSTERDİ SAĞLIKLI EMBRİYOLARI OLUŞMUŞ TRANSFER YAPACAKLARMIŞ.ONU ARAŞTIRACAĞIM ... GÖZTEPE MEDİKALDE DÜŞÜK DOZ İLAÇLA YUMURTALARI YAVAŞ YAVAŞ UYARALIM DEDİ.OMEPA-Q10 VE İMPRYL DİYE İLAÇLARDAN BAHSETTİ SÖZDE YUMURTA KALİTESİNİ ARTTIRIYORMUŞ.ARAŞTIRACAĞIM.. YANİ DOKTORLAR DAHA DENENCEK YÖNTEMLER VAR HEMEN YUMURTA DONASYONUNA GİTMEYİN DİYORLAR .ALLAH TAN HAYIRLISI SİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM HER YOLU DENİCEZ ALLAH İMKAN VERDİKÇE

Nasılsınız son durum nedir? İyi misiniz? eşinizle durum nasıl ?

kızlar merhaba elimde yaklaşık 80 tabletliK Solgar L arginin ve Natrol Dhea 25 mg (yaklaşık içinde 250 200 tablet vardır) var, 7 8 tane sperm için proxeed plus var. kim isterse ona ücretsiz göndereceğim. yumurta kalitesi için kullanıyordum.

Bana gönderebilirmişim cnm bendede var

Hayır bende 3 yıldır uğraşıyorum 2 tup bebek başarısız sizin tuo bebeklemi oldu hangi merkez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…