Sürekli kalitesiz çıkan yumurtam

Herkese merhaba, umut olmsk için yazıyorum.. burda hep az olan ve üstrlik kalitesiz olan yumurtalarım için dolandım okudum yazdım ve şubat ayında 6.denememde TEK yumurtam toplandı döllendi 3.gün transfer oldu ve hamileyim hep bişeymi olcak diye diye inanamama durımu yaşadık doktor hemşirelet bayram etti ve 5 ayı bitirdik o kadar hayal kırıklığından sonra anca algılayabildik. Darısı hepinize isteyrn herkese olsun. Kalitesi için ondan önceki 5 denemeden farklı olarak biraz spor yaptım su içtim az içiyodum düzenli uyudum ve bol bol dua ettim. Gerisini zaten hepimiz biliyoruz yok vitaminler yok bal çörek otu yine de sorusu olan olursa seve seve cevaplarım. Hepinizin Allah yardımcınız olsun inancınızın ne olursa olsun tükenmesine izin vermeyin

Doktorunuz kimdi hayırlı olsun inşallah

Kalitesiz yumurtaya sebep kilo da olabilir arkadaslar ben 103 kiloyum yeni 44 e girdim bu verilerle ancak belki babaanne olabilirim herhalde yine basa dondum her seyde yine spor... yine kilo vermeye ugrasmalar of offf

Merhaba konu başlığını yeni gördüm

bende 2 tüp bebek denmesi oldu ve ikiside olumsuz ve söylenen tek sey kalitesiz yumurtaların dendi ama bunun için hiçbir tedavi veerilmedi

şimdi başka bir doktora gidiyorum buda ilk başta sana tüp bebege gerek yok neden yıprattın bukadar kendini dedi ilaçlı tedaviler rahim filmleri testler vs. geçtiğimiz aylarda kesin gebelik olacak dedi ama yine olmadı

hiçbir sorun gözükmüyor diyor bu doktor olmazsa tüp bebek yaparız demeye başladı

dün muayenem vardı gittim bana histeroskopi çekelim bide böyle bakalım dedi bakalım bu ay eger hasta olursam bu işlem yapılacak inş. hasta olmam gebe olurum da hiçbirşeye gerek kalmaz

4 yıldır çokça tedavi çokça doktor ilaçlar muayeneler çok yıprandım maddi manevi çöküş bu Rabbim inş. emeğimizi boşa çıkarmaz

Amin inşallah. Merkeziniz neresi acaba.

Son düzenleme:
MERHABA . BU İLAÇLARI KULLANINCA YUMURTA KALİTENİZ ARTTI MI YANİ. İÇERİKLERİ NEDİR BENDE ŞUAN DOKTOR TAVSİYESİ ÜZERİNE VİTAMİN İLAÇLARI KULLANIYORUM.. BOŞ FOLEKÜL SENDROMUM VAR.BAHÇECİ UMUT LA GÖRÜŞTÜM BENDE BÜYÜME HORMONU DİYE BİŞEYDEN BAHSETTİ YUMURTA KALİTESİNİ ARTTIRABİLİR DİYE TABİ Bİ İHTİMAL.,BAHÇECİ FULYA İLE AYNI YER DEĞİL SANIRIM İSTANBULA YABANCIYIM.

Kalitesiz yumurta ve bos gebelikler homosistein denilen bir hormondan kaynaklaniyormus ve metionin diyetini onerdi bana doktorum isterseniz arastirin arkadaslar ve kalitesiz yumurtaya kilo nedenmis bende hepsi var ...

Ben 50 kiloyum 30 yasindayim benimkide kalitesiz. Dusuk over rezervi ve yuksek fsh yumurtayi kalitesizlestiriyormus. Sontedavimde normal gorunen embriyo cok guzel bolinuyordu ama birden 3.gunde drdu ve bolunmedi zaten 1 tane yumurta cikti. Boyle bir sorunla karsilasan var mi

Ben
Iki kez bos gebelik yasadim
Ilk baslarda her sey guzel gidiyor sekiz ve onbirinci haftada kaybediyorum
Dr yasim kilom ve kan pihtilasma sorunlarimdan kaynakli oldugunu soyluyor

Kalitesiz cikan yumurta icin incir kuru vs diyorlar denediniz mi acaba

Kalitesiz cikan yumurta icin incir kuru vs diyorlar denediniz mi acaba
aslında bölnmenin birden durmasının çok nedeni olabilir dedi hoca. çok yumurta olsa ya da embriyo karşılaştırabilicez ama olmuyor maalesef. yeni bir tedaviye başlıycaz polen propolis tüketmeye başladım umarım faydası olur.

Allah hepimize kolaylik versin insallah
Kimseyi evlat konusunda caresiz birakmasin mevlam cok zor
Rabbim bizlerede nasip etsin insallah
Polen ve propolisi nereden tedarik ediyorsunuz acaba

bana gonderebilirmisiniz bahsettiginiz ilaclari roca etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…