- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
başkasına gönderdim kusura bakmayınbana gonderebilirmisiniz bahsettiginiz ilaclari roca etsem
Allah hepimize kolaylik versin insallah
Kimseyi evlat konusunda caresiz birakmasin mevlam cok zor
Rabbim bizlerede nasip etsin insallah
Polen ve propolisi nereden tedarik ediyorsunuz acaba
Iyisini ve tazesini bulmak lazim sanirimAmin inşallah Allah sınavımızı kolay eylesin. Bi arkadaşım kendi memleketinden getirecek deneme için istedim henüz başlamadım. Sanırım internette de satışta.
Iyisini ve tazesini bulmak lazim sanirim
Rabbim cok yol baktirmasin bize de nasip eylesin insalllah
Amin amin rabbim bizim de yuzumuzu guldursun insallahEvet internetten alınanlarda öyle bir problem olabilir. Allah yardımcımız olsun inşallah
Amin cnm ben bidaha tedaviye başlamak istemiyorum arkadaşlar ne yapıcağını şaşırdımAmin amin rabbim bizim de yuzumuzu guldursun insallah
Rabbim ol dedikten sonra hic bir sey önůne gecemez canimAmin cnm ben bidaha tedaviye başlamak istemiyorum arkadaşlar ne yapıcağını şaşırdım
Umut olmazsa yasanmaz...Benden 19 yumurta toplandı sadece biri dolu çıktı 2.tedaviden korkuyorum şebek yok dedi doktor
Ne güzel yaazmışsın inşallah hepimizin umudunun gerçekleşmesi dilegiyleRabbim ol dedikten sonra hic bir sey önůne gecemez canim
Bizim butun olmaz diye baktigimiz sorunlarimiz birden kayboluverir yeterki rabbim desin künfe yekün ...
Zamani var belkide sabretmek lazim daha cok sukur etmek lazim belki de daha cok iyilik ve dua etmek lazim yada hayir dua almak lazim
O kapiyi acacak gizli bir anahtar var elbet o anahtar o kapinin deligine girdiginde tık sesi duyuldugunda iste o gun her sey bize de guzel olacak iyi gelecek insallah...
44 yasindayim dokuz aylik evladimi kaybettim dogumuna gunler vardi iki bos gebelik yasadim sonuncu bos gebeligime dr sakatmis dedi...
Umutluyum...
Umudumu hic yitirmedim yavrularimin kardesine kavusacagim ...
Bir gun bu satirlari okurken evladim da kucagimda olabilecek mi... hep olumlu dusunuyorum insallah diyorum...
Bu umudum herkese de gecsin insallah...
Olmuyorsa zamani vardir...
Amiiin insallah canim olmaz diye bir sey yok olumlu dusunmek gerek doktorum cok pozitifsin bu iyi bir sey diyor ...Ne güzel yaazmışsın inşallah hepimizin umudunun gerçekleşmesi dilegiyle
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallahUmut olmazsa yasanmaz...
Umut edersn yuzOpde seksen yol alirsin cunku olumlu dusunmek seni mutlu eder mutlu olunca etrafinda mutlu olur bazi mucizeler beklersin kasarsin gelmez tam biraktigin anda gelir...insallah senin de oyle olsun ....
Amin insallahRabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Dr un verdigi cesitli vitaminlere basladim. icerikleri dhea, d vitamini ,omega3, kompleks bir folic asit takviyesiMerhaba arkadaşlar Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah.
Ben de 3 kez tüp bebek denedik ve olmadı. Yumurta kalitesizligimden kaynaklı. Yumurta kalitesini artırmak için neler yaptınız ya da yapıyorsunuz. Teşekkür ederim şimdiden
Fox i arkadaşımızın yazdıklarının dışında adet başlangıcında her sabah bir tane çig köy yumurtası aç karnına içtim ve bir çay bardağı böğürtlen klorsuz 1 su bardağı ile kaynatıp içmiştimMerhaba arkadaşlar Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah.
Ben de 3 kez tüp bebek denedik ve olmadı. Yumurta kalitesizligimden kaynaklı. Yumurta kalitesini artırmak için neler yaptınız ya da yapıyorsunuz. Teşekkür ederim şimdiden
Ben de böğürtlen icmeye basladim bir kac gundur.Fox i arkadaşımızın yazdıklarının dışında adet başlangıcında her sabah bir tane çig köy yumurtası aç karnına içtim ve bir çay bardağı böğürtlen klorsuz 1 su bardağı ile kaynatıp içmiştim
Dr un verdigi cesitli vitaminlere basladim. icerikleri dhea, d vitamini ,omega3, kompleks bir folic asit takviyesi
Bunlarin disinda da arisutu, polenli bal aklima geldikce gunluk bir tatli kasigi hindistancevizi yagi...
Hazir gida tuketmiyorum. Tek tukettigim hazir gida dondurma
2 aydir bunlari uyguluyorum. Adetim yeni botti. Diğer adetle tedaviye basliycaz bakalim yumurtalar ne duruma gelicek
Insallah hepimizin guzel olur tesekkur ederimInşallah sonuçların güzel olur. Ben de arisutu siparişi verdim bakalım.
merhaba. böğürtlenin kurusunu mu içiyorsunuz tazesimiFox i arkadaşımızın yazdıklarının dışında adet başlangıcında her sabah bir tane çig köy yumurtası aç karnına içtim ve bir çay bardağı böğürtlen klorsuz 1 su bardağı ile kaynatıp içmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?