Sürekli kalitesiz çıkan yumurtam

evetttt merhaba arkadaşlar.
şimdilik grupta sanırım son on ayı bu kadar hareketli geçiren bi ben varım. Başlıyorum yazmaya.
hepimizin tedavisi hayırlı olsun öncelikle.
yaşım 32
bende düşük amh var. 0,14 degerim var

2015 yılında açık myom ameliyatı oldum, sonrasında 2 aşılama denemdim olmadı.
2016 ekim ayında tup bebek ile hamile kaldım 3. gün embriyosu ve yaklasık sekiz haftalıkken kalbı durdu kürtaj oldum aralıkta.
2 ay dinlendim mart ayında tekrar tedaviye başladım ve yine beş adet yumurtam toplandı ancak yumurtaların döllenmesi gerceklesmedi kimiside gelişimi durdu.
pes etmedim mayısta bir daha tedavıye başladım ancak onda da iğneler yumurtaların duzensız buyumesine sebep oldu ve tedavıyı ben kandırılmamak için yarım bıraktım kontrole gıtmedım cunku bir onceki tedavımde yıne duzensız buyuklukte yumurtalar toplanmıstı ve sonuc husrandı o yuzden paramı heba etmek istemedim. az cok ultrason goruntelerınden anlar olduk öyle degıl mı? ilk üç deneme aynı doktorda oldu bu arada ama artık mutfagı ve ahçıyı degıstırmek gerektiğine inandım

ve dördüncü tedavim en heyecanlısı en degısığı :)
temmuz basında tedavıme başladım başka bir doktorla. ilk kontrolumde 6 adet yumurtam gelişti, ikinci kontrolde sadece 2 tane gozukuyordu diğer dort tane sondu. ücüncü kontrolde 3 tane daha geriden geldiğini farketti doktor. ve ben gectıgımız hafta 2 tanesi için opu oldum. ertesi gun doktor beni tekrar cagırdı ve hemen besıncı tedavı adı altında ardısık tedavıye basladım. gerıden gelen 3 yumurta için tekrar aynı doz ilaç tedavısıne başladım 3 tane buyuyor suan ama ne kadar saglıklılar opuda belli olucak. kısmetse ıkı gun sonra onlarıda toplayacaklar. ve her toplanan yumurta 5. gün embriyosu olur ise genetiğe gonderilecek. bu arada son tedavım için iki kere tup bebek ücreti ödedim peş peşe işlem bile olsa tekrar ödeme yapmanız gerekıyor dediler. genetiğe giden her yumurtam 400 usd

bu arada ilk opudan suan beşinci gün 1 tane embriyom var fakat dün gelişimi biraz yavaşlamıs normalde dün biyopsi yapılacaktı genetik için ancak yapamadılar altıncı gune yanı bugune bıraktılar.

sormak istediğniz bişey olursa yardımcı olabılırım bende

sevgiler

Merhaba arkadaşım açik ameliyat olmuşsun geçmiş olsun öncelikle. Ameliyatin rezervi azalttığını söylemişlerdi sende birşey farketti mi?
Amh değerinin çok düşük olmasına rağmen güzel yumurtaların olmuş maşallahh
Bu opudan da güzel yumurtalrin olurde transfere geçersin inşallah.
Takviye kullandın mı ?
Bu arada azmine hayran kaldım

merhaba güzel arkadaşım.
açık amelıyatın buna sebep olmuş olabılecegını maalesef amelıyatımı yapan doktordan ve uc tup bebek denememı yapan doktordan öğrenmedim. onlar bunu genetık olabılecegını söyledi.

ancak suan başladığım ve bır ayda ıkıncı tedaviye başladığım doktorum ıle ılk görüşmemde doktor soledı evet genetık olabılır veya sen bu genetıgı başlatmış olabılırsınde dedı aılede erken menepoz yok ıse. ve tabıkı acık amelıyat da buna sebep olmuş olabılır dedı.
bu arada benım rahmımde t
hitereskopi her doktor onerdi ancak aile doktorumuz bunun cok anlamsız bır emlıyat olduğunu
kazıdıkları ve duzelttıklerı dokunun rahım dokusu olup olmadığına yarar bısey olduğunu savunmuyorlarmış. yapışıklık için tabıkı yararlı ama t rahım için mantıklı bır hareket degılmış.

gel gelelim ek takviyelerime
ilk uc denememde dhea kullandım bıosteron, balık yağı, folık aşıt, qenzım 10, çinko
dördüncü tedavimde de aklıma gelirse folık aşıt balık yağı içtim

Benimde genetik değil ameliyatta olmadim sigarada içmiyorum kilolu da değilim ama sebebi bilinmiyor

dediğim gibi arkadaşım aile kokenınde bu sorun yoksa ameliyatta olmadıysan artık bu genetiği sen başlatmış oluyorsun. yeni nesil kuşaklarda bu sorun cok fazla genetik başlatabılıyormusuz. yaşam koşulları stres hazır veya gdo lu yıyecekler vs .

Dhea, quenzim10, minamix, aceplus selenyum,B12 melatonin ari sütü incir kürü kullandim bende. Ama olmadi
nerdeyse kullanmadığın şey kalmamış ama gene olmadıysa benim tümden içim kararıyor.Allah yardımcımız olsun.hem bir an önce başlamak istiyorum hem de gene aynı şey olursa diye korkuyorum...

nerdeyse kullanmadığın şey kalmamış ama gene olmadıysa benim tümden içim kararıyor.Allah yardımcımız olsun.hem bir an önce başlamak istiyorum hem de gene aynı şey olursa diye korkuyorum...
Bende senle ayni durumdayım canim hem hemen baslamak istiyorum hemde korkuyorum..
için kararmasin bende farkli bi sorun var gibi geliyo bana 40 yaş topiği var bakiyorum onlari ari sütü kullaniyo bir tane de olda her opuda yumurtalri cikiyo (maşallah) halbuki benim amh değerim daha yüksek güya yaşımda avantaj ama olmayinca olmuyor olacağın önünde de durulmuyor..

Benim gerçekten yapmadığım şey kalmadı..
Ama olmayinca olmuyo işte bazen düşünüyorum acaba ben hiç sağlıklı yumurta üretemiyor muyum diyorum kromozom analizi temiz çıktı ama ne biliym aklima başka birşey gelmiyor. Çünkü benim doğal yolla bile hamile kalmam gerekti bu değerlerle bazi doktorlarda öyle diyo

Saol canim desteğin için.. Toparlayamiyorum kendimi yine ayni sonuçla karşılaşicam diye korkuyorum pozitif düsünemiyorum.. o yüzden birsüre ara verdim. Maddiyatta kalmadi da sınırları zorluyoruz...

büyük ihtimalle sorun yumurtaların kalitesiz olması arı sütünü bende düşünüyorum ama çok mu geç kaldım bilmiyorum yani ağustosun ortalarında başlayacağım bi terslik olmazsa o zamana kadar etki eder mi bi fikrim yok.en kısa sürede nasıl artar kalite bilmiyorum.düşünmek bitiriyor insanı...

Allahim yardimcin olsun canim insallahh1 en kisa zamanda anne olursun benimde 2negatif 1de kurtajla biten gebeligim var insallahh Allahbizede nasip eder

Allahim yardimcin olsun canim insallahh1 en kisa zamanda anne olursun benimde 2negatif 1de kurtajla biten gebeligim var insallahh Allahbizede nasip eder
Amin canim Allah razi olsun Rabbim bu uğurda savaşan bütün anne adaylarına yardim etsin tez zamanda yüzümüzü güldürsün..

kızlar merhaba tedavi aşamasında olan var mı bu aralar.ben başladım iğnelere pazartesi ilk kontrolüm var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…