Allah rast getirsin canim hayirli olsun tedavinben şuan adet için ilaç kullanıyorum adetle beraber başlayacağım inşallah.
Merhaba arkadaşım açik ameliyat olmuşsun geçmiş olsun öncelikle. Ameliyatin rezervi azalttığını söylemişlerdi sende birşey farketti mi?
Amh değerinin çok düşük olmasına rağmen güzel yumurtaların olmuş maşallahh
Bu opudan da güzel yumurtalrin olurde transfere geçersin inşallah.
Takviye kullandın mı ?
Bu arada azmine hayran kaldım
Benimde genetik değil ameliyatta olmadim sigarada içmiyorum kilolu da değilim ama sebebi bilinmiyor
nerdeyse kullanmadığın şey kalmamış ama gene olmadıysa benim tümden içim kararıyor.Allah yardımcımız olsun.hem bir an önce başlamak istiyorum hem de gene aynı şey olursa diye korkuyorum...Dhea, quenzim10, minamix, aceplus selenyum,B12 melatonin ari sütü incir kürü kullandim bende. Ama olmadi
Bende senle ayni durumdayım canim hem hemen baslamak istiyorum hemde korkuyorum..nerdeyse kullanmadığın şey kalmamış ama gene olmadıysa benim tümden içim kararıyor.Allah yardımcımız olsun.hem bir an önce başlamak istiyorum hem de gene aynı şey olursa diye korkuyorum...
İçini ferah tut canım, böyle streslenirsenn tedavin etkilenir... üzülme arkadaşım bak yeni tedaviye başlayacak imkanın var çok şükürBense 7. Tedaviye başliycam daha elimde bir tane embriyo yok.. Benle birlikte başlayanların çocuğu doğdu..
büyük ihtimalle sorun yumurtaların kalitesiz olması arı sütünü bende düşünüyorum ama çok mu geç kaldım bilmiyorum yani ağustosun ortalarında başlayacağım bi terslik olmazsa o zamana kadar etki eder mi bi fikrim yok.en kısa sürede nasıl artar kalite bilmiyorum.düşünmek bitiriyor insanı...Benim gerçekten yapmadığım şey kalmadı..
Ama olmayinca olmuyo işte bazen düşünüyorum acaba ben hiç sağlıklı yumurta üretemiyor muyum diyorum kromozom analizi temiz çıktı ama ne biliym aklima başka birşey gelmiyor. Çünkü benim doğal yolla bile hamile kalmam gerekti bu değerlerle bazi doktorlarda öyle diyo
Allahim yardimcin olsun canim insallahh1 en kisa zamanda anne olursun benimde 2negatif 1de kurtajla biten gebeligim var insallahh Allahbizede nasip ederHerkese merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım erken yumurta yetmezliği problemim var
fsh; 9
amh; 0.9
aslinda cok kötü değil ama 3 senede 6 kez tüp bebek tedavimde hep boş yada kalitesiz çıktı hiç embriyo oluşturamadık..
Doktorlar bile anlam veremiyor hep 3-4 yumurta gelişiyor ama sonuç sıfır
Artık ne yapacağımı bilmiyorum sabrımız kalmadı tükendik maddi manevi
Benim gibi olan var mı ? Erken yaşta böyle sürekli kalitesiz yumurtası olan ve benim gibi 6 kez çabalayıp boşa düşen..
Amin canim Allah razi olsun Rabbim bu uğurda savaşan bütün anne adaylarına yardim etsin tez zamanda yüzümüzü güldürsün..Allahim yardimcin olsun canim insallahh1 en kisa zamanda anne olursun benimde 2negatif 1de kurtajla biten gebeligim var insallahh Allahbizede nasip eder
Aminnnnn 41gun meryem suresi oku Rabbi hebli mines salihin de bol bol okuAmin canim Allah razi olsun Rabbim bu uğurda savaşan bütün anne adaylarına yardim etsin tez zamanda yüzümüzü güldürsün..
Baştan sona okudum yazmak istedim. Allah tez zamanda bi evlat nasip etsin. Amin. Rabbim yüzünüzü güldürsünAmin canim Allah razi olsun Rabbim bu uğurda savaşan bütün anne adaylarına yardim etsin tez zamanda yüzümüzü güldürsün..
Canim Allah razi olsun cümlemize inşallah..Baştan sona okudum yazmak istedim. Allah tez zamanda bi evlat nasip etsin. Amin. Rabbim yüzünüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?