- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
hadi hayirli olsun cnim,nerde tedavi oluyorsun dr.kim opu nezaman???kızlar merhaba tedavi aşamasında olan var mı bu aralar.ben başladım iğnelere pazartesi ilk kontrolüm var...
bk canim yumurta kalitesi yapisaldirpek değişeceğini sanmıyorum.ben çok şey uaptimda bence daha kötü oldu akışına birak inan zaten olacağı varsa olacak inan 2.yapmadığım şey kalmadı uyku düzeni beslenme vitamin takviyeleri arisubalpolen incir kuru soğan kuru off yazarken bile yoruldum bide düşünsene hepsini iki aya sığdırdı sonuç 10yum ve 0dollenme İNŞALLAH seninkiler kaliteli bölünmeler lutfen herşeyi akışına birakbüyük ihtimalle haftasonunda opu var.sizce yumurta kalitesi için ne yapmak gerekir.
çok haklısın.olacağı varsa her türlü olur olmayacaksada olmuyor işte.bk canim yumurta kalitesi yapisaldirpek değişeceğini sanmıyorum.ben çok şey uaptimda bence daha kötü oldu akışına birak inan zaten olacağı varsa olacak inan 2.yapmadığım şey kalmadı uyku düzeni beslenme vitamin takviyeleri arisubalpolen incir kuru soğan kuru off yazarken bile yoruldum bide düşünsene hepsini iki aya sığdırdı sonuç 10yum ve 0dollenme İNŞALLAH seninkiler kaliteli bölünmeler lutfen herşeyi akışına birak
canim bende yakın zamanda aynısını sordum malesef yaptiralamiyorkızlar bişey sorabilir miyim tane cocuğu olan devlette tüp bebek yaptırabiliyor mu yada aşılama
kızlar cok mutluyum bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istiyorum dün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı bugün kan verdim pozitif şükürler olsun ikinci kez hamileyim oğlum abii oluyor YAŞASIN ÇOK ŞÜKÜR ALLAHA VE AMH DEĞERİM 0,06 OLMASINA RAĞMEN doktorlar tüp bebek bile yapsak hamile kalma olasılığın düşük dedikleri halde RABBİM YETİŞTİ ÇOK ŞÜKÜR
Tedavin hayırlı olsun canim yeni gördüm yazini. Kaç yumurta görünüyor ?acıbademde başladım bu tedaviye.diğeri farklı bir yerdeydi.pazartesi günü ilk kontrolüm var . tahminen opu cumartesi falan olur.
Malesef ben buna katılmıyorum.. Kilolu değilim. Değil alkol sigara kullanmiyorum spor yapan bi insanım yediklerime dikkat ederim takviyeleri uzun süre kullandim 6 tedavinin 1 tanesinde bile işe yaramadı.yumurta kalitesi kesinlikle artiyor ne yapsam artmiyor deme hizli hizli hersey ayni anda yapilmaz 4 aya ihtiyacin var birincisi fazla kilon kesinlikle olmayacak ikincisi kafein sigara ve alkolden uzak duracaksin ucuncusu mutlaka takviye alacaksin selenyum d vitamini omega 3 astaksantin ari sutu bunlari donusumlu belirli gun ve saatlerde kullanmali cakistirmamalisin asla asla dememek lazim ben suan bu yazdiklarimin tumunu yapiyorum en onemlisi sabir sabir sabir duzenli kullanilacak bol su icilecek ama kilon varsa mutlaka zayifla
Maşallah canim Allah tamamina erdirsin sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.kızlar cok mutluyum bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istiyorum dün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı bugün kan verdim pozitif şükürler olsun ikinci kez hamileyim oğlum abii oluyor YAŞASIN ÇOK ŞÜKÜR ALLAHA
kızlar bişey sorabilir miyim 1 tane cocuğu olan devlette tüp bebek yaptırabiliyor mu yada aşılama
Şuanda tedavide misin canim sen hangi aşamadasın sorunun ayni sanirimEvet yaptırabiliyor.Ben tedavideyken 2 bayan vardı.
Malesef ben buna katılmıyorum.. Kilolu değilim. Değil alkol sigara kullanmiyorum spor yapan bi insanım yediklerime dikkat ederim takviyeleri uzun süre kullandim 6 tedavinin 1 tanesinde bile işe yaramadı.
Tedavim olumsuz oldu. 3 adet sonra tekrar gideceğimŞuanda tedavide misin canim sen hangi aşamadasın sorunun ayni sanirim
İnanmamakla ne alakasi var ? ben katılmıyorum dedim. Size gaydali olabilir ama ben denedim ve fayda görmedim keşke görseydim ama sonuç ortadasen gercekten inanmadiktan sonra takviyeler ne yapsin o zaman
Transfer mi olumsuz oldu canim çok geçmiş olsun.Tedavim olumsuz oldu. 3 adet sonra tekrar gideceğim
İnşallah cnm benim yumurat bulunamadiTransfer mi olumsuz oldu canim çok geçmiş olsun.
İnşallah bu son olumsuzun olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?