Benimde hep öyle oluyor kaç yaşındasın amh kaçİnşallah cnm benim yumurat bulunamadi
28 yaşındayım cnm bekarlıktan beri fsh ve prolaktin başıma bela haziranda prolaktinden dolayı ilaç kullandım ve adet oldum hemen arkasından hayıt suyu içmeye başladım başka bişey yapmadım o ay hamile kalmışım şükürler olsunMaşallah canim Allah tamamina erdirsin sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.
Biraz yazdiklarina baktim da Amh 0.06 yazmışsın inanamadim hemde normal yollarla. Maşallah. Neler yaptığından bahseder misin biraz kaç yaşındasın ?
Ayni yaştaymışız canim sen düşük yaptığına göre hamile kalabiliyorsun o zaman korkma canim benim hibi bir sorunun yok demektir.Cok üzüldüm canm benm sabretmek lazım vardır bundadabir hayır bnde 24yasındayım 5 düşügüm var yumurtamın kalitesiz olması sorun bu ay da ader olmayı bekliyorum tek çözüm tüpbebek dediler ama senin yazını okuyunca biraz korktum acıkcası
canim nasılsın, toparlandinmi hicAyni yaştaymışız canim sen düşük yaptığına göre hamile kalabiliyorsun o zaman korkma canim benim hibi bir sorunun yok demektir.
Tüp bebek çözümse durma yaptir bana çözüm olmuyor malesef
Toparlanmaya çalışıyorum ama hastaneye girince bile kötü hissediyorum kendimi..canim nasılsın, toparlandinmi hic
iyiyim sağol canim, daha bende pek değişiklik yok ayniyim))))) kocanla tatilinin keyfini çıkar .bosver kendini daha ne kadar uzuceksin.hadi cnim iyi tatiller sizeToparlanmaya çalışıyorum ama hastaneye girince bile kötü hissediyorum kendimi..
Şuan tatildeyim bir süre tedavi düşünmüyorum Kasım'da belki..
Sen nasilsin neler yapiyorsun ?
Senin amh kaç cnmBense 7. Tedaviye başliycam daha elimde bir tane embriyo yok.. Benle birlikte başlayanların çocuğu doğdu..
çok teşekkür ederim.inşallah hayırrlı bir tedavi olmuştur.bugün son kontrolüm vardı.çarşamba sabahı opu yapılacak.inşallah hayırlı haberler yazarı buraya herkese moral olur.Tedavin hayırlı olsun canim yeni gördüm yazini. Kaç yumurta görünüyor ?
Teşekkürler canimiyiyim sağol canim, daha bende pek değişiklik yok ayniyim))))) kocanla tatilinin keyfini çıkar .bosver kendini daha ne kadar uzuceksin.hadi cnim iyi tatiller size
Benim en son 1.0 di ama bir seneden fazla oldu baktiralim benim sayisal değerlerimi iyi canim doktorlarda başta hep iyi diyor sonra boş. onlarda neden olmadığını anlamiyorSenin amh kaç cnm
Hadi inşallah arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz güzel güzel embriyolarin olsunçok teşekkür ederim.inşallah hayırrlı bir tedavi olmuştur.bugün son kontrolüm vardı.çarşamba sabahı opu yapılacak.inşallah hayırlı haberler yazarı buraya herkese moral olur.
çok teşekkür ederim.inşallah her şey olumlu olur bu defaHadi inşallah arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz güzel güzel embriyolarin olsun
Oo maşallaahDun opu oldum 7 yumurta toplandı.simdi embriyoloji aramasını bekliyorum .bana dua edin nolur
Cnm ceyhun nuri diye bi doktor var. O nasil yaptiysa benim amhi yukseltti. Simdi yeni denememiz olacak. Bakalim durum ne olacak. Ha bide kendisi DNA larin onarilmasini sagliyor. Bilgin olsun.Herkese merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım erken yumurta yetmezliği problemim var
fsh; 9
amh; 0.9
aslinda cok kötü değil ama 3 senede 6 kez tüp bebek tedavimde hep boş yada kalitesiz çıktı hiç embriyo oluşturamadık..
Doktorlar bile anlam veremiyor hep 3-4 yumurta gelişiyor ama sonuç sıfır
Artık ne yapacağımı bilmiyorum sabrımız kalmadı tükendik maddi manevi
Benim gibi olan var mı ? Erken yaşta böyle sürekli kalitesiz yumurtası olan ve benim gibi 6 kez çabalayıp boşa düşen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?