Sürekli kalitesiz çıkan yumurtam

28 yaşındayım cnm bekarlıktan beri fsh ve prolaktin başıma bela haziranda prolaktinden dolayı ilaç kullandım ve adet oldum hemen arkasından hayıt suyu içmeye başladım başka bişey yapmadım o ay hamile kalmışım şükürler olsun

Cok üzüldüm canm benm sabretmek lazım vardır bundadabir hayır bnde 24yasındayım 5 düşügüm var yumurtamın kalitesiz olması sorun bu ay da ader olmayı bekliyorum tek çözüm tüpbebek dediler ama senin yazını okuyunca biraz korktum acıkcası

Ayni yaştaymışız canim sen düşük yaptığına göre hamile kalabiliyorsun o zaman korkma canim benim hibi bir sorunun yok demektir.
Tüp bebek çözümse durma yaptir bana çözüm olmuyor malesef

Toparlanmaya çalışıyorum ama hastaneye girince bile kötü hissediyorum kendimi..
Şuan tatildeyim bir süre tedavi düşünmüyorum Kasım'da belki..
Sen nasilsin neler yapiyorsun ?
iyiyim sağol canim, daha bende pek değişiklik yok ayniyim))))) kocanla tatilinin keyfini çıkar .bosver kendini daha ne kadar uzuceksin.hadi cnim iyi tatiller size

M Matmazela canim bidahiki tedavi ni memorialde yap sana malum senin içinde benim içinde artık doktor pek önemli değil sadece lab. önemli sisli memorial lab. Türkiye 'nin en iyi laborutuvariymis.

M Matmazela canim bidahiki tedavi ni memorialde yap sana malum senin içinde benim içinde artık doktor pek önemli değil sadece lab. önemli sisli memorial lab. Türkiye 'nin en iyi laborutuvariymis.
Valla bilmiyorum Bülent Tıraş içinde çok iyi demişlerdi ama bana çare olmadi..

çok teşekkür ederim.inşallah hayırrlı bir tedavi olmuştur.bugün son kontrolüm vardı.çarşamba sabahı opu yapılacak.inşallah hayırlı haberler yazarı buraya herkese moral olur.
Hadi inşallah arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz güzel güzel embriyolarin olsun

Dun opu oldum 7 yumurta toplandı.simdi embriyoloji aramasını bekliyorum .bana dua edin nolur

Amin canım sağolasın.hepside döllenmiş üstelik bakalım yarına nasıl olacak gelişmeler.dualarini bekliyorum...

Cnm ceyhun nuri diye bi doktor var. O nasil yaptiysa benim amhi yukseltti. Simdi yeni denememiz olacak. Bakalim durum ne olacak. Ha bide kendisi DNA larin onarilmasini sagliyor. Bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…