Sürekli Kavga Eden Karı Koca!

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.408
65.370
598
Selam, yan komşumuz sürekli ağlıyor. Kendilerini tanımıyorum zira çok daireli bir binada oturuyorum.
Neyse kadının sesini tek duyuyoruz eşimle ve şöyle lafları var:
-Ya kilitleme kilitleme psikolojimi bozuyorsun'
-Allahım canımı al Allahım Canımı al ablamın yanına al beni Allahım
-Annem gel kızın ne halde gör, kardeşlerime söyle ablaları ne halde, bana kıyamayan babam gel kızının halini gör
-Telefonum nerde lanet olsun, hep ailen bıktım
-İstemiyorum rahat bırak beni ve bir sürü şey ama bu arada adamın sesini hiç duymuyoruz çok az bir ses tonu bi iki kelime ediyor ama ne diyor bilemiyoruz. Polisi arayacaktık en son korktuk çünkü neyse sonra konuşmaları değişti
Kadın:
-Benzine ayda 600 gidiyor vs gibi alakasız şeyler konuştu normale döndü.
Ve hep bu saatte sesleri geliyor.
Bilemiyorum ne yapsak bi normaller 2 gün böyleler, kadın çalışıyor eğer gerçekten çok zor durumdaysa polise gidebilir iş arasında diye düşünüyorum.
Eğer buraya üyeyse de seslenmek istiyorum polis çağırayım mı?
Mesela az önce sesi geliyordu yine ağlıyordu ama şimdi gelmiyor yine aile ile ilgili bir şey diyordu kocasına. "Git ailenle ne kutlarsan kutla Doğum günü falan filan, bizi aile görememişsin falan gibi şeyler diyordu.
Ve ben burda 3.5 yıldır oturuyorum şu zamana kadar hiçbir ses duymadım . Ama şu son zamanlarda resmen o kadar net geliyor ki sesler gören diyecek ki oturup dinlemişim ama hayır.
Neyse uzun oldu, sizce bu normal bir karı koca tartışması midir?

Ekleme:
Bu konuyu güncellemek istedim :) Ben yöneticiye söyledim fakat çok ilginç bir şekilde “Yeni evliler, gençler , sanki siz ilk evlendiğimizde hiç böyle kavga etmediniz mi” dedi ben şok oldum. Tabiki de etmedim ne münasebet. Neyse dedim ondan bir şey çıkmaz. En iyisi arka odada oturayım artık. Bir gün yeğenim bana geldi gece saat 2 ve uyuduk bir sesleri geldi çocuk odada tek başına, 8 yaşında, bağırdı halaaaaa halaaaaa bu sen misin hala senden mi geldi bu ses diye çok korktu ağladı, Gittim yanına kaldım ama çok sinirlendim bir çocuğu böyle korkutmaya hakları yoktu ve duvara vurdum artık yeter bıktık diye. Sesleri kesildi.
Kesildi ama dururlar mı başka günler yine aynı şeyler.
En son bayram günü bir kavga ettiler ki bina ayağa kalktı. Bir düşme sesi geldi ve kadın bağırarak ağlayarak “ Mehmet kalk ne oldu Mehmet yardım “ diye ağladı . Bir daha da sesleri çıkmadı, korktum ben de adama bir şey oldu diye. Ama dün gördüm gayet iyilerdi. Demekki en son olan kavgadan sonra artık düzelmişler :) umarım artık hep mutlu olurlar :)

Son düzenleme:
Kilitleme kısmı rahatsız edici.
Adam kadını odaya kilitliyor olabilir mi acaba?

Yine de yapacak pek bi şey yok, belki bi gün karşılaşırsanız kahveye falan çağırır tanımaya, durumun iç yüzünü öğrenmeye çalışırsın.

Aynı binada oturuyr olabilir miyiz aynı durum üst katımda oluyor şu an başım ağrıyor ve binayı yıkıyorlar

Kadın çalıştığına göre polise gidebilir evde kilitli değil sonuçta. Tanımıyorsun nasıl bir tepki vereceklerini bilemezsin kadın da dahil olmak üzere. Sizin müdahale edebileceğiniz bişey yok bence. Ha kadının kapısını çalıp konuşabilirsiniz belki yapabileceğiniz tek şey bu.

Ben olsam tam kavga ettikleri sırada bir tabak kek yapar kapıyı çalarım. Bir bahane ile..sonrada zamansız çaldım kapıyı sanırım,herşey yolundami?diye sorarim.Birşey yok ki sormakta..

Kilitleme kısmı rahatsız edici.
Adam kadını odaya kilitliyor olabilir mi acaba?

Yine de yapacak pek bi şey yok, belki bi gün karşılaşırsanız kahveye falan çağırır tanımaya, durumun iç yüzünü öğrenmeye çalışırsın.
Evet o da beni çok rahatsız etti zaten. Artık psikolojimi bozuyorsun dedi bi de öyle bir yerde oturuyorum ki maalesef kahve çay falan ilişkisi yok.

Aynı binada oturuyr olabilir miyiz aynı durum üst katımda oluyor şu an başım ağrıyor ve binayı yıkıyorlar
Istanbuldaysanız olabilir ama şu an sesleri gelmiyor. Bi de sadece kadının sesini duyuyorum.

Valla ilk sözleri beni bile ürpertti.Kilitleme falan acaba kocası kapıyı üstüne falan mı kilitliyor? Ama çalışıyormuşta,evden çıkabilir demektir.Yok abi bizim kadınlarımız da normal değil artık.
Evet ben de buna şaşıyorum mesela bir de şöyle demişti arayacağım annemi babamı diye adam da dediki bu ses tonuyla mı falan sonra kadın sustu aramadı. Bu da tuhaf gelmişti.

Kadın çalıştığına göre polise gidebilir evde kilitli değil sonuçta. Tanımıyorsun nasıl bir tepki vereceklerini bilemezsin kadın da dahil olmak üzere. Sizin müdahale edebileceğiniz bişey yok bence. Ha kadının kapısını çalıp konuşabilirsiniz belki yapabileceğiniz tek şey bu.

Aslında bunu bugün düşündüm fakat eşim işi dolayısıyla belirli günler bu saatlerde evde olabiliyor, eşim yokken kapılarına gitmek istemedim.

Ben olsam tam kavga ettikleri sırada bir tabak kek yapar kapıyı çalarım. Bir bahane ile..sonrada zamansız çaldım kapıyı sanırım,herşey yolundami?diye sorarim.Birşey yok ki sormakta..

İşte öyle bir ilişki yok maalesef. Bir de eşiyle aynı saatte evde oluyorlar eşi varken de gidemem insanlara güvenmeyen bir yapım var.

Ne hayatlar ne dramlar var bizim bilmediğiz

Kesinlikle öyle ama anladığım nokta eşi kadının ailesini istemiyormuş, ve senin hayatın para şu evdeki eşyalara bak artık gözüme çöp görünüyor diyor senden nefret ediyorum gibi şeyler. Ailemi özledim bırak vs duyduğum diğer laflardı.

Kadının yardıma ihtiyacı olduğunu sanmıyorum anlattığınız kadarıyla. 3 senedir ordaymışsın yeni başlamış bu sesler, belli ki sıkıntılı bir dönemden geçiyorlar. Kadın çalışıyormuş polislik bir durum olsa zaten kendisi de arayabilir. Hem çay içmeye gidecek kadar bir samimiyet yoksa kapıya dayanmak çok saçma olur kaldı ki adamın sesi çıkmıyor diyorsun kadın konversiyon geçiriyor kendi kendine demek.. bence karışma. Sesten rahatsız oluyorsan o ayrı ama amacın kadına yardım etmekse ben ortada yardım edilecek bir durum göremedim..

Sorun adamda değil kadında gibi geldi bana.
Kilit de adam banyonun kapısını falan kilitliyordur ya da kendi telefonunu kilitliyordur falan gibi geldi. Kadını kilitlemiyordur.
Biraz psikolojik sıkıntısı var kadının bence.

Eşinin telefonunda ki kilitten dolayı o kilit lafı geçmiş olsun lütfen .

Ama kadının psikolojisi iyi değil .
Polisin patavatsızlık edip sizin aradığınızı söylemeyeceğini bilsem hemen arayın derim .
Bence başka bir komşuyla bu konuyu konuşabilirsiniz .
Belki başkasının bildiği bir şey vardır .

Kadının yardıma ihtiyacı olduğunu sanmıyorum anlattığınız kadarıyla. 3 senedir ordaymışsın yeni başlamış bu sesler, belli ki sıkıntılı bir dönemden geçiyorlar. Kadın çalışıyormuş polislik bir durum olsa zaten kendisi de arayabilir. Hem çay içmeye gidecek kadar bir samimiyet yoksa kapıya dayanmak çok saçma olur kaldı ki adamın sesi çıkmıyor diyorsun kadın konversiyon geçiriyor kendi kendine demek.. bence karışma. Sesten rahatsız oluyorsan o ayrı ama amacın kadına yardım etmekse ben ortada yardım edilecek bir durum göremedim..
Ben 3.5 yıldır burdayım ama bunlar yeni taşındı 3 ay olmuştur. Evet ben de bir şey dememe kararı aldım artık.

Sorun adamda değil kadında gibi geldi bana.
Kilit de adam banyonun kapısını falan kilitliyordur ya da kendi telefonunu kilitliyordur falan gibi geldi. Kadını kilitlemiyordur.
Biraz psikolojik sıkıntısı var kadının bence.
Hayır kapıyı kilitliyordu belliydi, bilemiyorum kadının bir şeyleri takıntı yapmış ihtimali de var tabi.

Eşinin telefonunda ki kilitten dolayı o kilit lafı geçmiş olsun lütfen .

Ama kadının psikolojisi iyi değil .
Polisin patavatsızlık edip sizin aradığınızı söylemeyeceğini bilsem hemen arayın derim .
Bence başka bir komşuyla bu konuyu konuşabilirsiniz .
Belki başkasının bildiği bir şey vardır .
Bir ara yöneticiye söyleyebilirim eğer devam ederse bakalım.

Valla ilk sözleri beni bile ürpertti.Kilitleme falan acaba kocası kapıyı üstüne falan mı kilitliyor? Ama çalışıyormuşta,evden çıkabilir demektir.Yok abi bizim kadınlarımız da normal değil artık.
Merhaba canım seni görmek eski üyecan ne yapıyorsun nasılsın

Back
X