- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
İlk konunuzu da okumustum.
Ne kadar bedeninizle ilgileniyorsunuz.
Baska muhabbetiniz yok mu?
Yani gozlerinizi mavi sanip mavis diye kaydeden arkadasiniza sok olmak tuhaf geldi bana.
Bence arkadasiniz kadar siz de takintilisiniz.
oldum bittim alttan alttan laf anlatanlara sinir olurum kendi demezde falanca komşu, akraba, arkadaş diyerek başkalarının ağzından konuşarak laf almaya çalışır kardeşim açıkça de madem beyaz tenliyim çok güzelim diye
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Evet size dedim. Kendini oven arkadas diye konu acmissiniz. Siz de kendinizi konularinizda ovup duruyorsunuz. Cok ironik.
İkinizde de problem var bence, birbirinizi kıskanıyorsunuz. Arkadaşım yani niye kıskanayım demişsin de biraz saçma olmuş sanki. İnsanlar arkadaşlarını da kıskanabilirler. Aynı olaylar hakkında iki konu üstüste açtığına göre rahatsızsın durumdan. Uzaklaş, araya mesafe koy olsun bitsin. Takıntılarınız had safhada çünkü ikinizin de, fiziksel özelliklere takmış durumdasınız. Yakın zamanda kavga eder küsersiniz zaten.
Hala bu kızla arkadaşlığına neden devam ediyorsun? Ben de bi ara bunun gibi bi tiple arkadaştım dayanamadım daha fazla.
canım yanlış anlama ama buradan bakınca sen de kendini övüyormuşsun gibi duruyor.
ha belki sen 1 övüyorsundur o 3 övüyordur.
çok abartılı gelmedi bana:44:.
Neyse arkadaşlar ben kendimi tam ifade edemedim. Boşverin. Arkadaşım kendini övüyor ona üzülüyorum ne yapmalıyım diye konu açan egoistin tekiyim, hep Ergenim zaten ben hep dalga geçilen gelişim evresi. Kendimi de övmek için konu açtım arkadaşımı çok kıskanıyorum. Hepiniz haklısınız.
hadi yine iyisin eğlence çıktı sana da.Sadece gülüyorum
İkinci defa onuyu açma sebebim bana ''ay sen ne kadar takıntılısın'' demesi kendisi çok daha fazla takıntılı olduğu halde. Yanlış mı anlıyorum acaba bunlar normal şeyler de ben mi yanlış düşünüyorum diye konu açtım. Sonucunda kendini öven kıskanç biri çıktım. Kendimi övmeme sebep olan şey de önceki konumda beyaz tenli burda da renkli gözlü olduğumu söylemem. Bunlar hep üstün şeylermiş gibi algılandığı için normal şeilde bile söylesem '' ayy sen kendini övüyorsu ergen'' oluyorkiskandigini sanmıyorum ama 2 kere bu içerikte konu açılacak kadar önemli bısey mi bu üzülme o halinden memnun baksana, ya he de geç ya da hayatından çıkar çünkü kızın huyu bu
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Arkadaşın bence seni fena halde kıskanıyor,üzgünüm ama öyle.
Bir de beyaz teni çok seviyor galiba,takıntı yapmış,kendisi beyaz tenli değil sanırım ,Allah Allah sanki sonradan beyaz olunuyor da
Ben olsam görüşmezdim,hep diyorum dostluklarda 2 şey olmamalı ; 1.)Yalancılık 2.)Kıskançlık
İlk konunuzu da okumustum.
Ne kadar bedeninizle ilgileniyorsunuz.
Baska muhabbetiniz yok mu?
Yani gozlerinizi mavi sanip mavis diye kaydeden arkadasiniza sok olmak tuhaf geldi bana.
Bence arkadasiniz kadar siz de takintilisiniz.
Bunu nerden çıkardınız? Buna dair herhangi ibr şey yazmadım zaten öyle bir durum da yok.şu var sizde sürekli size denilen iltifatları ona söylüyorsunuz o da size söylüyor arkadaşlık ilişkiniz bence iki taraflı övmeler üzerine. ikinizde kabul edin çok güzeliz detin konu kapansın
Beyaz ten sevmiyormuş öyle diyor ama sürekli o bana şunu dedi kaymak gibisin dedi diye anlatıyor.Bir daha beyaz tenine atıf yaparsa "Canım beyaz tenli olmak o kadar da kötü bir şey değil." de...
Muhtemelen bu durumdan memnun olduğunu söyleyecek, o zamanda "Ya, ben şikayetçi olduğunu sanmıştım. Sürekli bu durumdan bahsediyorsun da!" de.
Bakalım ne yapacak, uyuz...
Evet gerçekten şaşırmam çok ilginç. Esmer birine sarışın demek gibi bir şey, niye şaşırayım ki canım.Bu yoruma da katılıyorum ayrıca
Bunu nerden çıkardınız? Buna dair herhangi ibr şey yazmadım zaten öyle bir durum da yok.
Beyaz ten sevmiyormuş öyle diyor ama sürekli o bana şunu dedi kaymak gibisin dedi diye anlatıyor.
Evet gerçekten şaşırmam çok ilginç. Esmer birine sarışın demek gibi bir şey, niye şaşırayım ki canım.
hadi yine iyisin eğlence çıktı sana da.
İkinci defa onuyu açma sebebim bana ''ay sen ne kadar takıntılısın'' demesi kendisi çok daha fazla takıntılı olduğu halde. Yanlış mı anlıyorum acaba bunlar normal şeyler de ben mi yanlış düşünüyorum diye konu açtım. Sonucunda kendini öven kıskanç biri çıktım. Kendimi övmeme sebep olan şey de önceki konumda beyaz tenli burda da renkli gözlü olduğumu söylemem. Bunlar hep üstün şeylermiş gibi algılandığı için normal şeilde bile söylesem '' ayy sen kendini övüyorsu ergen'' oluyor
Kıskandığını sanmıyorum bence sadece takıntılı olabilir. Önceki yorumunuzu görmedim kusura bakmayın, gerçekten üzüldüm burda bana yapılan muameleye. Gerçekten üzüldüm yani. İnanın ki ne kendimi övme niyetim var ne de arkadaşımı kıskanıyorum. Genciz sonuçta (pardon ergeniz) kaynanam beni sevmiyor diye konu açmam abes olurdu heralde
Ben hiçbir zaman ona ben senden daha beyazım gözlerim de renkli diye bir şey söylemedim. Burda anlatmamın sebebi ise sizden koyu tenli birinin size sürekli sen benden daha koyusun dediğini düşünün, rahatsız edici değil mi? Ayrıca neden açık renk saça ve tene sahip olmayı övünme olarak algıladınız? Benim arkadaşım bana ben beyaz tenliyim dese gelip burda konu açmaycaaktım heralde. Ama ben beyaz tenliyim komşunun bilmemnesi kaymak gibisin dedi, misafir çok güzelsin dedi diye günde 10 kere duyarsanız beni anlarsınızo kendiyle ilgili beyazlığını ve açık renk saçlarını anlatıyor sizde renkli gözlü olduğunuzu ve ondan daha beyaz olduğunuzu anlatıyorsunuz. onun anlattıkları kendini övme oluyorsa sizin anlattıklarınızd kendini övmedir.
Evet eğlence çıktı daha 19 yaşındasin geçer güzelim beyaz tenli turkuaz gözlü güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?