Sürekli Kendini Öven Arkadaş

İlk konunuzu da okumustum.
Ne kadar bedeninizle ilgileniyorsunuz.
Baska muhabbetiniz yok mu?
Yani gozlerinizi mavi sanip mavis diye kaydeden arkadasiniza sok olmak tuhaf geldi bana.
Bence arkadasiniz kadar siz de takintilisiniz.

Ben zaten takıntılıyım, ama benim takıntılarım bu yönde değil. Kendimi övüyormuş gibi görünebileceğini biliyorum ama inanın öyle değil. Yani bu tür insanlarla çok karşılaştım, ay ben çok zayıfım sen hiç değilsin diye alenen bile övünen oldu. Niye tuhaf gelsin ki? Siz kahverengi gözlü olsanız biri sizi yeşil gözlü diye kaydetse şaşırmaz mısınız?

Evet size dedim. Kendini oven arkadas diye konu acmissiniz. Siz de kendinizi konularinizda ovup duruyorsunuz. Cok ironik.

Ben onu kıskanmıyorum bunu da yazmıştım zaten, en yakın arkadaşımı kıskanmak gibi bir olayım yok bir insanı seviyorsam kıskanmam karakterim böyle. Konumda gördüğünüz gibi benim fiziksel özelliklerimle ilgili bir durum da yok. Ayrıca kendimi övmek istesem neden kimseyi tanımadığım bir foruma konu açayım üstelik kimse beni görmezken? Benim kendimi övdüğümü size düşündüren nedir acaba? Benim fiziksel takıntılarım olduğu doğru ama onun tarzında değil. Gerçekten yanlış anladığınızı düşünüyorum.

Hala bu kızla arkadaşlığına neden devam ediyorsun? Ben de bi ara bunun gibi bi tiple arkadaştım dayanamadım daha fazla.

Daha fazla devam ederse ben de öyle yapıcam artık.

canım yanlış anlama ama buradan bakınca sen de kendini övüyormuşsun gibi duruyor.

ha belki sen 1 övüyorsundur o 3 övüyordur.

çok abartılı gelmedi bana:44:.

Yok yanlış anlamadım öyle anlayanlar çıkabiliyor. Fiziksel özelliklerimle hiçbir zaman övünmedim çok şükür. Ama böyle alttan alttan kendini öven insanlarla tanışanlar beni anlıyor, gerçekten öyle insanlar var :)

diğer konunda bununla ilgili ne dertmis arkadaş tamam o beyaz sende beyazsin ayrıca sen bıde yeşil gözlüsün

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Arkadasinizdan ziyade siz ovuyorsunuz kendinizi.
Ergenlikten boylesiniz atlatirsiniz diye düşünüyorum.
Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim buraya övgü almak için acmissiniz bence konuyu.
Yeşil gözlü beyaz tenli sarisin ha vaaayyy falan

Son düzenleme:
Neyse arkadaşlar ben kendimi tam ifade edemedim. Boşverin. Arkadaşım kendini övüyor ona üzülüyorum ne yapmalıyım diye konu açan egoistin tekiyim, hep Ergenim zaten ben hep dalga geçilen gelişim evresi. Kendimi de övmek için konu açtım arkadaşımı çok kıskanıyorum. Hepiniz haklısınız.

kiskandigini sanmıyorum ama 2 kere bu içerikte konu açılacak kadar önemli bısey mi bu üzülme o halinden memnun baksana, ya he de geç ya da hayatından çıkar çünkü kızın huyu bu

Arkadaşın bence seni fena halde kıskanıyor,üzgünüm ama öyle.
Bir de beyaz teni çok seviyor galiba,takıntı yapmış,kendisi beyaz tenli değil sanırım ,Allah Allah sanki sonradan beyaz olunuyor da
Ben olsam görüşmezdim,hep diyorum dostluklarda 2 şey olmamalı ; 1.)Yalancılık 2.)Kıskançlık

Yavaş yavaş uzaklaşmaya çalışın. Siz onun sürekli kendini beğenmesini çekiyorsunuz da o sizin bir sözünüzü çekemiyor. Uzaklaşın. Çünkü bir süre sonra ister istemez birbirinize benzemeye başlarsınız huy olarak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sayfaların hepsini okumadım ama eminim seni yanlış anlamışlardır.Üzülme ,yazdım ama bir daha yazayım ben olsam o malum kişiyle pek görüşmezdim .Dostluklarda kıskançlıklar olmamalı

Son düzenleme:
Sadece gülüyorum
hadi yine iyisin eğlence çıktı sana da.

İkinci defa onuyu açma sebebim bana ''ay sen ne kadar takıntılısın'' demesi kendisi çok daha fazla takıntılı olduğu halde. Yanlış mı anlıyorum acaba bunlar normal şeyler de ben mi yanlış düşünüyorum diye konu açtım. Sonucunda kendini öven kıskanç biri çıktım. Kendimi övmeme sebep olan şey de önceki konumda beyaz tenli burda da renkli gözlü olduğumu söylemem. Bunlar hep üstün şeylermiş gibi algılandığı için normal şeilde bile söylesem '' ayy sen kendini övüyorsu ergen'' oluyor

Kıskandığını sanmıyorum bence sadece takıntılı olabilir. Önceki yorumunuzu görmedim kusura bakmayın, gerçekten üzüldüm burda bana yapılan muameleye. Gerçekten üzüldüm yani. İnanın ki ne kendimi övme niyetim var ne de arkadaşımı kıskanıyorum. Genciz sonuçta (pardon ergeniz) kaynanam beni sevmiyor diye konu açmam abes olurdu heralde

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben böyle birisine en iyi arkadaşım falan demem. Kenarda köşede duran bir insan olur benim için. Kafayı yemiş yollayın onu İskandinav ülkelerine görsün kim daha beyaz

şu var sizde sürekli size denilen iltifatları ona söylüyorsunuz o da size söylüyor arkadaşlık ilişkiniz bence iki taraflı övmeler üzerine. ikinizde kabul edin çok güzeliz detin konu kapansın

Bir daha beyaz tenine atıf yaparsa "Canım beyaz tenli olmak o kadar da kötü bir şey değil." de ...

Muhtemelen bu durumdan memnun olduğunu söyleyecek, o zamanda "Ya, ben şikayetçi olduğunu sanmıştım. Sürekli bu durumdan bahsediyorsun da!" de .

Bakalım ne yapacak, uyuz...

Son düzenleme:
obiviyante receteni vermiş bak imzami atıyorum çok akıllıca

şu var sizde sürekli size denilen iltifatları ona söylüyorsunuz o da size söylüyor arkadaşlık ilişkiniz bence iki taraflı övmeler üzerine. ikinizde kabul edin çok güzeliz detin konu kapansın
Bunu nerden çıkardınız? Buna dair herhangi ibr şey yazmadım zaten öyle bir durum da yok.

Beyaz ten sevmiyormuş öyle diyor ama sürekli o bana şunu dedi kaymak gibisin dedi diye anlatıyor.

Bu yoruma da katılıyorum ayrıca
Evet gerçekten şaşırmam çok ilginç. Esmer birine sarışın demek gibi bir şey, niye şaşırayım ki canım.

o kendiyle ilgili beyazlığını ve açık renk saçlarını anlatıyor sizde renkli gözlü olduğunuzu ve ondan daha beyaz olduğunuzu anlatıyorsunuz. onun anlattıkları kendini övme oluyorsa sizin anlattıklarınızd kendini övmedir.

Evet eğlence çıktı daha 19 yaşındasin geçer güzelim beyaz tenli turkuaz gözlü güzelim

bir de şunu merak ettim siz mimarlık mı okuyorsunuz endüstri mühendisliği mi? ikisini de mi yoksa ?

Ben hiçbir zaman ona ben senden daha beyazım gözlerim de renkli diye bir şey söylemedim. Burda anlatmamın sebebi ise sizden koyu tenli birinin size sürekli sen benden daha koyusun dediğini düşünün, rahatsız edici değil mi? Ayrıca neden açık renk saça ve tene sahip olmayı övünme olarak algıladınız? Benim arkadaşım bana ben beyaz tenliyim dese gelip burda konu açmaycaaktım heralde. Ama ben beyaz tenliyim komşunun bilmemnesi kaymak gibisin dedi, misafir çok güzelsin dedi diye günde 10 kere duyarsanız beni anlarsınız

Evet eğlence çıktı daha 19 yaşındasin geçer güzelim beyaz tenli turkuaz gözlü güzelim

O turkuaza birinin takılacağına biliyordum zaten. Aman arkadaşlar renkli gözlüyseniz hiçbir yerde söylemeyin sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…