Sürekli Kendini Öven Arkadaş

Artık bıktım sayfalardır derdimi açıklamaya çalışmaktan, ondan olabilir mi? Kendimi övmek çok daha iyi şekillerde yapabilirim emin olun.

Sinirin, bozulduğunda, birileri üstüne geldiğinde , derdini anlatamadığında seviyen düşüyor, ağzın bozuluyorsa işin zor senin.

Konu sahibi aynı temada iki konu açtığı ve eleştirilere katlanamadığı için üstüne gitti herkes bir anda. Acaba bende de problem var mı demek yerine konuya cevap yazanlara sardı.

Saygısızlık yaptıysam özür dilerim fakat gerçekten yanlış anlaşılıyorum. Yaşım küçük diye burda dalga geçmeniz size bir şey katmayacak ki bence bu da saygısızlıktır. Ne olduğunu anlatmaya çalışıyorum yanlış anlaşılmıyım diye yazabildiğimin en iyisini yazdım fakat yine kıskanç oldum.

Bence de çok mantıklı bir öneri.

Ağzımı hiçbir yerde bozmadım farkındaysanız?

Eleştirilere katlanmayan bir yapım olduğunu düşünmüyorum, hoşlanmadığım yorumlara da ''ağzımı bozmadan'' açıklama yaparım, yanlış anlaşıldığımı düşündüğüm için açıklama yapıyorum kaçtır. Bana deseler ki sen abartıyorsun bence arkadaşım gayet normal davranıyor tamam derdim, fakat ay sen kıskançsın kendini övüyorsun diye yorumlar gelince herkese açıklama yapmaya çalıştım, ben yaptıkça dalga geçtiler.

+1'imle katılıyorum.

Kim bilir konu sahibinden kaç yaş büyük insanlarsınız,ama şu attığınız alaycılık kokan mesajlarınıza bir bakın
Yanlış bile yapsa düzgünce yazabilirsiniz hatasını ,cidden çok üzücü

Aynen katılıyorum. ben de konu sahibinin biraz kendini övdüğünü düşündüm ama bu kadar alay etmekte ne oluyor?

ben bile rahatsız oldum abarttıkça abarttılar.

Benim saclarim da kucukken sariymis. Gozlerim de kahverengi ama gunese cikinca mavi oluyor. Bugday tenliyim ama spotlarin altinda beyazlasiyorum. Tüm bu gerçeklere ragmen biricik arkadaşım bana gecen gun esmersin dedi. Bana bana bihterine? O gunden beri disariya vendetta maskesi ile cikiyorum ki yuzum gunes gormesin. Hatta geçenlerde ramazan sapigi deyip tutuklayacaklardi. Polislere "hayir hayir ben beyazim aslinda" deyince tutanak tutmaktan vazgectiler neyse ki.

Yani diyorum ki birilerinin elestirilerini fazla ciddiye almak ozguven eksikliği ve kompleks belirtisidir. Sorun arkadaşında degil sende. Kendine guvendigin sürece kişilerin ne söylediği cok da muhim degil.

arkadaşınızın beyazlığı taktığı kadar siz de arkadaşınızı takmışsınız kafaya..

en yakın arkadaşınız ise o zaman oturup konuşun, onda bu beyazlık konusunun takıntı olduğunu
ve artık komik durduğunu söyleyin.

en yakın arkadaşınız değilse de aranızda ki mesafeyi biraz daha uzaklaştırın ve kafanız rahat etsin..

çok aman amanlık bir durum yok..
ve bakın burada da olduğu gibi günlük hayatta da farkında olmadan siz zor duruma düşersiniz..

ister istemez size sürekli kendini övdüğü için bir gün sizde ee benim de gözlerim renkli muhabbetini yaparsınız, bu bilinçsizce ağzınızdan çıkıverir..
ve herkes dönüp sizi itici bulur.
şu an da olduğu gibi..
farkında olmazsınız yani yaptığınızın siz de ..
şu an da da olamadığınız gibi...

özetle ;
hadi o xxx beyazlıkla kafayı bozmuş da LikeAFrenchSong da onu ciddiye alıp kendini övmeye başladı. durumuna düşmeyin..

kk çıkış yapıldığında unutulur gider ama gerçek yaşantınızda insanlar sizi xxxx kişisini ciddiye alıp da kıskançlık yapıyor, kıyaslara giriyor, diye bilmesin..
umursamayın o xxx kişisini.. bırakın komik olan takıntılı olan o olsun..

zaten çevreniz görüyordur kimin daha beyaz olduğunu.. onlar vermiştir bu konuda kararını

İnanın ki beyaz olmaya takıntılı değilim. Sadece durumu anlatmak için ben daha beyazım dedim. Tespitiniz çok doğru bence, artık onu böyle kabul edeceğime karar verdim en yakın arkadaşım çünkü :) Sorunum beyaz olmak değildi, onun takıntılı olmasıydı ve o takıntıyı sanki ben yapıyormuş gibi tepki vermesiydi. Yorumunuz için teşekkürler

Omoyla yıkanmış kadar beyazsın en beyaz sensin başka beyaz yok de kireç gibisin de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siz bu kişiyle arkadaşlığınızı bitirmezseniz bir süre sonra ondan iyice nefret etmeye başlarsınızz. Onu öyle kabul edemeyeceksiniz bence.

Ahaha yoknaz

Kız kac bundan arkadas falan olmaz koş koş bakma arkana senide paranoyak yapmış maviş.
Benimde gözlerim yeşile calan hareli ela ama hiç söylemem yani ortasında da benekli yeşil hareler var gören cok beğeniyor bende cok beyazımdır acayip yani transparan nerdeyse iç organlarım görünüyor o derece...anam neoli bana kac kac kac....

Ben artık sorunun sen de olduğunu düşünüyorum , bu kadar rahatsız ediyorsa görüşme .
O ne kadar beyaz olduğundan bahsediyorsa sen de bahset.
Sen bence, arkadaşın kendini beyaz ilan edip senin beyaz olmadığını düşündürtmeye çalışmasına kızıyorsun aklınca.
Asıl takıntılı sensin bir önce ki konun da belirtmemiştim ama netleşti artık .

Ne farkeder yahuu ne farkeder , ha esmer ha beyaz geçen biri de ingilizler beyaz asalet güzellik simgesi diyordu . İngiliz kadın görsellerini yığacaktım önüne güzel görmesek inanıcaz.

Bence siz de takıntılısınız. 1 kere "ee yeter bu muhabbetten başka konuşacak konu yok mu ne bu" deseydiniz utanır tekrar etmezdi zaten. Ama dememişsiniz.

Ya ben de onu diyorum işte benim için de farketmiyor esmer olsam da beyaz olsam da. Ama yok anlatamıyorum yahu. Takıntılıyımdır evet ama bu konuda değil. Benim umrumda değil onun beyaz olması benim esmer olmam. Rahatsız olduğum konu sürekli kendini övmesi. Karşımdaki sğrekli ben ne kadar esmerim sen beyazsın diye de övseydi kendini o zaman da rahatsız olurdum. Ya nerden söyledim ki beyaz olduğumu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…