Sürekli Kendini Öven Arkadaş

siz anlatıyorsunuz herkes de beni beğeniyor demeye getiriyorsunuz ki. rahatsızsan arkadaşlığını bitirirsin ama kendinle kıyaslayaıp dersen kendini de övmüş olursun

Kiyamam sana ya çok mu içine oturdu arkadasinin kaymak gibi güzelligi

siz anlatıyorsunuz herkes de beni beğeniyor demeye getiriyorsunuz ki. rahatsızsan arkadaşlığını bitirirsin ama kendinle kıyaslayaıp dersen kendini de övmüş olursun

Yo yanlış anlamışsınız, beğenilen biri de değilim aksine. Herkes bakımsız olduğumu söylüyor. Kendimle kıyaslamıyorum anlatamadığım için tam olarak herkes beni yanlış anlıyor.

Benim arkadasimda derdi dersane de bizim sinifta bi kiz var sarisin mavi gozlu diye surekli diyo ki ben yuruyen barbie yim. Bazilari da boyle malesef insanin sinirini bozar tabi ama yapacak bisey de yok malesef

Benim arkadasimda derdi dersane de bizim sinifta bi kiz var sarisin mavi gozlu diye surekli diyo ki ben yuruyen barbie yim. Bazilari da boyle malesef insanin sinirini bozar tabi ama yapacak bisey de yok malesef

Yürüyen barbie mi

Neyse tekrar söylüyorum ben kendimi övmüyorum diye ama neyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet canım ya ne kadar kıskanıyorum anlatamam. Kıyama bana tamam mı? Senin gibi beynim kıskanma üzerine çalışmıyor allahtan

Bak itiraf edince rahatladin demi ama kuzum nerden çıkardın benim beynimin kıskanması üzerine çalıştığıni ben sadece sana itiraf ettirip rahatlamani sagladim bence teşekkür bile etmelisin

Onun taktığı kadar sizde takmışsınız bu konuyu sizde onla rekabete girmişsiniz.Tamam sen daha beyazsın bir daha bu konuyu açma diyebilirdiniz ama konuyu yokuşa sürmüşsünüz.Ve sürekli ne kadar güzel olduğunuzu yazmışsınız ne dememizi bekliyorsun anlamadım arkadaşına gidip ''hayır bu kız daha beyaz kıskanma'' falan mı diyelim?

Yo yanlış anlamışsınız, beğenilen biri de değilim aksine. Herkes bakımsız olduğumu söylüyor. Kendimle kıyaslamıyorum anlatamadığım için tam olarak herkes beni yanlış anlıyor.

Ben anliyorum seni arkadasim. Oyle bi arkadasim yok ama ne kadar sinir bozucu oldugunu tahmin edebiliyorum ayni seyi surekli duymak biktirici oluyodur kesin

Beyaz olduğumu neden söylediğimi açıklayayım. Şimdi sizden daha koyu tenli birini düşünün, çok takıntılı ama size diyor ki ben daha beyazım bu yönde imalarda bulunuyor. Ben de tam tersi kıskandığım düşünülmesin diye o konu beyaz olduğumu açıklamıştım. Çünkü esmer olsam aa sen beyaz teni kıskanıyorsun diyecekler. Güzel olduğumu mu yazmışım? Güzel olduğumu düşünmüyorum ben kaldı ki yazayım.

Yahu hem maviye yakın yeşil gözlerim var diyorsun sonra dönüp esmere sarışın demekle bir tutuyorsun. Senin devreler yandı sanırım. Hoşuna gitmeyen yorumlara sarman da enteresan. Kusura bakma bu konuya bu kadar takılıyorsan ya ergensin, ya kıskanıyorsun, ya bedeninle ilgili takıntıların var ya da övülme ihtiyacı duyorsun. Yorumların çoğu bu yönde gelince de kızıyorsun. Otur bi düşün, bi kendi derinine in bakalım bilinç altından ne çıkacak.

Şaka yollu sizde ayy bu kadar beyaz olmak hiç güzel değil falan desenize hep övündüğü durumu yerilince ne diyecek acaba :)

Şaka bir yana bende çok beyaz tenliyim . Pancar gibi kızarıyorum sürekli . hiç hoş değil .

Arkadaşınız etrafından çok iltifat almayan biri mi ?

Ben anliyorum seni arkadasim. Oyle bi arkadasim yok ama ne kadar sinir bozucu oldugunu tahmin edebiliyorum ayni seyi surekli duymak biktirici oluyodur kesin
Çok teşekkür ederim anladığınız için, evet sürekli duyduğum için açtım konuyu zaten.

Simdi de biz kiskanc olduk iyi mi ?
Aynen öyle, nasıl oluyormuş kıskanç demek anlarsın belki

Benim gözlerim yeşildir turkuaz gibi maviş yazmış şok oldum vs
bu kadar açık yazmasaydın belki kıskandığını düşünmezdik

Sen bu arkadaşın tarafından sürekli böyle kıyaslanmaya razı mısın?
Madem seni kıskandığını düşünüyorsun, uzaklaşman en hayırlısı olur.
Niye kafanı böyle saçma şeylerle meşgul edesin ki

Desin.
İsterse bana zencisin desin nolacak.
Beyaz ten takinti olmuş sende.
Git bi psikologa görün .
Bu ne canim çocuk gibi ben beyazim sen beyazsin falan.
Her yorumda bile belirtiyorsun hala ben daha beyazim diye.
Tövbe ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…