- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
bir de şunu merak ettim siz mimarlık mı okuyorsunuz endüstri mühendisliği mi? ikisini de mi yoksa ?
Ben hiçbir zaman ona ben senden daha beyazım gözlerim de renkli diye bir şey söylemedim. Burda anlatmamın sebebi ise sizden koyu tenli birinin size sürekli sen benden daha koyusun dediğini düşünün, rahatsız edici değil mi? Ayrıca neden açık renk saça ve tene sahip olmayı övünme olarak algıladınız? Benim arkadaşım bana ben beyaz tenliyim dese gelip burda konu açmaycaaktım heralde. Ama ben beyaz tenliyim komşunun bilmemnesi kaymak gibisin dedi, misafir çok güzelsin dedi diye günde 10 kere duyarsanız beni anlarsınız
O turkuaza birinin takılacağına biliyordum zaten. Aman arkadaşlar renkli gözlüyseniz hiçbir yerde söylemeyin sakın.
Ben hiçbir zaman ona ben senden daha beyazım gözlerim de renkli diye bir şey söylemedim. Burda anlatmamın sebebi ise sizden koyu tenli birinin size sürekli sen benden daha koyusun dediğini düşünün, rahatsız edici değil mi? Ayrıca neden açık renk saça ve tene sahip olmayı övünme olarak algıladınız? Benim arkadaşım bana ben beyaz tenliyim dese gelip burda konu açmaycaaktım heralde. Ama ben beyaz tenliyim komşunun bilmemnesi kaymak gibisin dedi, misafir çok güzelsin dedi diye günde 10 kere duyarsanız beni anlarsınız
O turkuaza birinin takılacağına biliyordum zaten. Aman arkadaşlar renkli gözlüyseniz hiçbir yerde söylemeyin sakın.
siz anlatıyorsunuz herkes de beni beğeniyor demeye getiriyorsunuz ki. rahatsızsan arkadaşlığını bitirirsin ama kendinle kıyaslayaıp dersen kendini de övmüş olursun
Kiyamam sana ya çok mu içine oturdu arkadasinin kaymak gibi güzelligi
Benim arkadasimda derdi dersane de bizim sinifta bi kiz var sarisin mavi gozlu diye surekli diyo ki ben yuruyen barbie yim. Bazilari da boyle malesef insanin sinirini bozar tabi ama yapacak bisey de yok malesef
Evet canım ya ne kadar kıskanıyorum anlatamam. Kıyama bana tamam mı? Senin gibi beynim kıskanma üzerine çalışmıyor allahtan
Bak itiraf edince rahatladin demi ama kuzum nerden çıkardın benim beynimin kıskanması üzerine çalıştığıni ben sadece sana itiraf ettirip rahatlamani sagladimbence teşekkür bile etmelisin
Yo yanlış anlamışsınız, beğenilen biri de değilim aksine. Herkes bakımsız olduğumu söylüyor. Kendimle kıyaslamıyorum anlatamadığım için tam olarak herkes beni yanlış anlıyor.
Evet eğlence çıktı daha 19 yaşındasin geçer güzelim beyaz tenli turkuaz gözlü güzelim
Onun taktığı kadar sizde takmışsınız bu konuyu sizde onla rekabete girmişsiniz.Tamam sen daha beyazsın bir daha bu konuyu açma diyebilirdiniz ama konuyu yokuşa sürmüşsünüz.Ve sürekli ne kadar güzel olduğunuzu yazmışsınız ne dememizi bekliyorsun anlamadım arkadaşına gidip ''hayır bu kız daha beyaz kıskanma'' falan mı diyelim?
Çok teşekkür ederim anladığınız için, evet sürekli duyduğum için açtım konuyu zaten.Ben anliyorum seni arkadasim. Oyle bi arkadasim yok ama ne kadar sinir bozucu oldugunu tahmin edebiliyorum ayni seyi surekli duymak biktirici oluyodur kesin
Aynen öyle, nasıl oluyormuş kıskanç demek anlarsın belkiSimdi de biz kiskanc olduk iyi mi ?
Beyaz olduğumu neden söylediğimi açıklayayım. Şimdi sizden daha koyu tenli birini düşünün, çok takıntılı ama size diyor ki ben daha beyazım bu yönde imalarda bulunuyor. Ben de tam tersi kıskandığım düşünülmesin diye o konu beyaz olduğumu açıklamıştım. Çünkü esmer olsam aa sen beyaz teni kıskanıyorsun diyecekler. Güzel olduğumu mu yazmışım? Güzel olduğumu düşünmüyorum ben kaldı ki yazayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?