Sürekli Kendini Öven Arkadaş

Evet gerçekten şaşırmam çok ilginç. Esmer birine sarışın demek gibi bir şey, niye şaşırayım ki canım.

Gelip gidip bu konuyu açtığına göre sen takıntılısın. Sayfalarca teninin ondan daha beyaz olduğunu açıklamışsın. Arkadaşın böyle bir insansa sen normal olsan bunu bu kadar kafaya takıp rekabet haline getirmek yerine umursamazdın mesafe koyardın. Arkadaşlığınıza hayran kaldım
Ben beyazım
hayır ben
o zaman benim de gözlerim mavi görünümlü yeşiiillllll

Tamam siz daha beyaz daha güzelsiniz

he he ondan.

Bilemiyorum ki çok ortak ortamımız yok, ama ben ona yeterince iltifat ettiğimi düşünüyorum, mesela saçlarının düzlüğünü beğenmez ben de düz saçı çok severim sürekli söylerim ne güzel saçların var diye

Yürüyen barbie mi

Neyse tekrar söylüyorum ben kendimi övmüyorum diye ama neyse.

Yoo ben size soylemedim siz arkadasinizi anlatinca bu geldi aklima yani biraz benziyo bu huylari:))
ama kabul ediyorum " yürüyen barbie" demek cok yaratici bi fikir olmus

Son düzenleme:
Ya gerçekten anlatamıyorum ya da siz anlamak istemiyorsunuz. Rekabet değil olay, isterse benden 10 kat beyaz olsun umrumda değil ama olmayan bir şeyi öyleymiş gibi göstermesi saçma. Neyse daha fazla açıklamak için uğraşmıycam, anlamıyorsunuz çünkü.

Tamam siz daha beyaz daha güzelsiniz

Al işte bir tane daha.

Bu konudan anladığım kadarıyla, açık tene ve göze sahip olmak bile övünmek için yeterli. Kahverengi gözüm var desem tek kişi yorum yapmaz ama yeşil deyince kk hanımları coştu.

Dert edilecek bir durum göremedim aslında...Şahsen bende aynı durumu yaşıyorum..Benim çok samimi arkadaşımda kendini her fırsatta över...Hakediyo da çok çok güzel bir kızdır, kariyeri de çok iyidir, ortamlarda dikkat çeken bir sexsiliğe de sahiptir ama ben bu durumdan rahatsız olmuyorum çünkü onu öyle tanıdım hiç değişmedi hatta kendini beğenmişliğiyle beraber dalga bile geçeriz...
Bence gerçek arkadaşlar bunu yapar diye düşünüyorum bu bağlamda sizin arkadaşlığınız çok samimi gelmedi bana...Dolayısıyla onunla arkadaşlığınızı bitirmek çok daha hayırlı olur zira sizin içinde aynı şey geçerli yani benim hakkımda böyle düşünen bir arkadaşımın olmasına çok üzülürdüm...

Haklısınız aslında, yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bu durumu görmezden gelmem lazım. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Bu alay bu atar neden ?
Herkes seni mi poh pohlayacak burada ?
"Ve ve ondan " falan ne demek ya hu?
Senden kaç yas büyük insanlarla konuşmana dikkat et.

Arkadaşlar bu kadar konu sahibinin üstüne gitmeye gerek yok ki .Sadece durumunu anlatmak için bazı şeyleri açık açık anlatmış.
Düşününce gerçekten gıcık bir durum yani,düşünsenize en yakın arkadaşınız sürekli alttan alttan tipinizle ilgili size laf sokuyor,çok itici bence.
Konu sahibi üzülmeyin cidden,ben biraz yanlış anlaşıldığınızı düşünüyorum ..
Boşverin,

Bendede vardı öyle arkadaşımsı bi yaratık benim gözlerim yeşil, ben sarışınım vs.. Bende yıllarca katlandım bir gün bir deli tarafıma denk geldi, sarışınsın evet, yeşil gözlüsün doğru güzelde kızsın evet ama burnun ve dişlerin çarpık be güzelim dedim çünkü öyleydi, çünkü sabrımla oynamıştı, sen böyle konuşup aşşalık komplexinimi tatmin ediyorsun be dedim kalakaldı.. Bana değil erkeklere beğendir kendini deyince şoka girdi Bıktım konuşmak istemiyorsan konuşma deyip hayatıman def ettim.. Hiççç pişman değilim, çünkü o tipler en yakın arkadaş kispetinde senin en çok ardından kuyunu kazanlardır.. Çünkü o noktaya geldiğimde baya bi kazığınıda yemiştim..

baska konusucak konunuz yokmu :/ cok övüyorsa bitirin arkadasliginizi, ya da kararlastirin ikiniz de bundan sonra güzellik hakkinda konusmayin. lise de olur bu gibi konusmalar, büyüyünce gecer

İkinizin de fotoğraflarını koy Mune de gelsin KK da bir kurul oluştursun ve yarışma yapalım, kim daha beyazmış seçelim.
Hem siz daha beyaz çıkarsanız benim KK tescilim var dersiniz, cevap veremez.

Allahımm nelerle uğraşıyorsunuz yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…