- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Evet gerçekten şaşırmam çok ilginç. Esmer birine sarışın demek gibi bir şey, niye şaşırayım ki canım.
Beyaz olduğumu neden söylediğimi açıklayayım. Şimdi sizden daha koyu tenli birini düşünün, çok takıntılı ama size diyor ki ben daha beyazım bu yönde imalarda bulunuyor. Ben de tam tersi kıskandığım düşünülmesin diye o konu beyaz olduğumu açıklamıştım. Çünkü esmer olsam aa sen beyaz teni kıskanıyorsun diyecekler. Güzel olduğumu mu yazmışım? Güzel olduğumu düşünmüyorum ben kaldı ki yazayım.
Yahu hem maviye yakın yeşil gözlerim var diyorsun sonra dönüp esmere sarışın demekle bir tutuyorsun. Senin devreler yandı sanırım. Hoşuna gitmeyen yorumlara sarman da enteresan. Kusura bakma bu konuya bu kadar takılıyorsan ya ergensin, ya kıskanıyorsun, ya bedeninle ilgili takıntıların var ya da övülme ihtiyacı duyorsun. Yorumların çoğu bu yönde gelince de kızıyorsun. Otur bi düşün, bi kendi derinine in bakalım bilinç altından ne çıkacak.
Şaka yollu sizde ayy bu kadar beyaz olmak hiç güzel değil falan desenize hep övündüğü durumu yerilince ne diyecek acaba :)
Şaka bir yana bende çok beyaz tenliyim . Pancar gibi kızarıyorum sürekli . hiç hoş değil .
Arkadaşınız etrafından çok iltifat almayan biri mi ?
Çok teşekkür ederim anladığınız için, evet sürekli duyduğum için açtım konuyu zaten.
Aynen öyle, nasıl oluyormuş kıskanç demek anlarsın belki
Yürüyen barbie mi
Neyse tekrar söylüyorum ben kendimi övmüyorum diye ama neyse.
Ya gerçekten anlatamıyorum ya da siz anlamak istemiyorsunuz. Rekabet değil olay, isterse benden 10 kat beyaz olsun umrumda değil ama olmayan bir şeyi öyleymiş gibi göstermesi saçma. Neyse daha fazla açıklamak için uğraşmıycam, anlamıyorsunuz çünkü.Gelip gidip bu konuyu açtığına göre sen takıntılısın. Sayfalarca teninin ondan daha beyaz olduğunu açıklamışsın. Arkadaşın böyle bir insansa sen normal olsan bunu bu kadar kafaya takıp rekabet haline getirmek yerine umursamazdın mesafe koyardın. Arkadaşlığınıza hayran kaldım
Ben beyazım
hayır ben
o zaman benim de gözlerim mavi görünümlü yeşiiillllll
Tamam siz daha beyaz daha güzelsiniz
he he ondan.
Bilemiyorum ki çok ortak ortamımız yok, ama ben ona yeterince iltifat ettiğimi düşünüyorum, mesela saçlarının düzlüğünü beğenmez ben de düz saçı çok severim sürekli söylerim ne güzel saçların var diye
Dert edilecek bir durum göremedim aslında...Şahsen bende aynı durumu yaşıyorum..Benim çok samimi arkadaşımda kendini her fırsatta över...Hakediyo da çok çok güzel bir kızdır, kariyeri de çok iyidir, ortamlarda dikkat çeken bir sexsiliğe de sahiptir ama ben bu durumdan rahatsız olmuyorum çünkü onu öyle tanıdım hiç değişmedi hatta kendini beğenmişliğiyle beraber dalga bile geçeriz...
Bence gerçek arkadaşlar bunu yapar diye düşünüyorum bu bağlamda sizin arkadaşlığınız çok samimi gelmedi bana...Dolayısıyla onunla arkadaşlığınızı bitirmek çok daha hayırlı olur zira sizin içinde aynı şey geçerli yani benim hakkımda böyle düşünen bir arkadaşımın olmasına çok üzülürdüm...
he he ondan.
Bilemiyorum ki çok ortak ortamımız yok, ama ben ona yeterince iltifat ettiğimi düşünüyorum, mesela saçlarının düzlüğünü beğenmez ben de düz saçı çok severim sürekli söylerim ne güzel saçların var diye
Verdiğin cevaplar ne kadar avam farkında mısın?
Bu alay bu atar neden ?
Herkes seni mi poh pohlayacak burada ?
"Ve ve ondan " falan ne demek ya hu?
Senden kaç yas büyük insanlarla konuşmana dikkat et.
Herkes burda benle alay edince sorun olmuyor da benim verdiğim basit bir cevap mı sizi sinirlendiriyor?
Bana mı dediniz ego tavan diye? İnanın kendine özgüveni 0 olan bir insanım, gerçi insanların bu lonuda beni yanlış anlayacağını biliyordum.
Günde 15-20 kere bu durumla karşılaşınca, bir de karşımdaki sevdiğim bir insan olunca kafaya taktım ister istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?