O da bunun çokça farkında demek ki.Sürekli alttan alıyorum, sabrediyorum.
Ben ona kıyamıyorum ama o bana kiyabiliyor. O kusunce ben de konuşmuyorum onla, normale dönene kadar. Sonra hiç birşey olmamış gibi devam..O da bunun çokça farkında demek ki.
Biliyor ki nazını çekeceksiniz.
Yok yere siz yapsanız çıldırır değil mi?
Tribi de elimizden alacaklar
Ben ona kıyamıyorum ama o bana kiyabiliyor. O kusunce ben de konuşmuyorum onla, normale dönene kadar. Sonra hiç birşey olmamış gibi devam..O da bunun çokça farkında demek ki.
Biliyor ki nazını çekeceksiniz.
Yok yere siz yapsanız çıldırır değil mi?
Tribi de elimizden alacaklar
Merhaba.
Eşim sürekli benimle küsüyor. Ortada hiç bir sebep yokken hem de. Ben kadın halimle 1 kez bile küsmedim. sorarım noldu diye asla cevaplamaz bide tersler, noldu ki sana öyle geliyor der. Küstügu zaman öyle bir tavır alır ki resmen psikolojik işkence. Küsmesi günler, bazen haftalar sürer. Keşke de bir şey olmuş olsa. Sadece 1 kere anlattı noldugunu onda da şok oldum. Kafasında öyle şeyler kurmuş ki... Resmen kafasında senaryo yaratıp ona inanıyor. Sürekli alttan alıyorum, sabrediyorum. Bazen patladığım da oluyor. Anlatıyorum bak küsmek yerine konuş, anlat. O kadar anlatmama duvar dile gelirdi. Sonra baktım havaya konuşuyorum, küstügunde hiç aldırış etmemeye başladım.
En son niye kustugunu neyse ki biliyorum:)) birine kızıp bana küstü :)))
Şu an şehir dışında. Mesaj yazdım yeter artık diye. Cvp yazmadı.
Bunun dışında iyi biri. Gerçekten iyi. Çocuğuna düşkün, evini ihmal etmez.
Boşanma yi düşünüyorum sırf bana böyle davranıyor diye. Benim de bir gururum var. O sürekli kusecek, ben sürekli alttan Alacam... Psikolojik olarak çok yoruldum. Beynim kaldırmıyor. Haksızlık bu.
Sizce onu böyle kabul mu etsem, yoksa gitsem mi...
Onu çok seviyorum...
Merhaba.
Eşim sürekli benimle küsüyor. Ortada hiç bir sebep yokken hem de. Ben kadın halimle 1 kez bile küsmedim. sorarım noldu diye asla cevaplamaz bide tersler, noldu ki sana öyle geliyor der. Küstügu zaman öyle bir tavır alır ki resmen psikolojik işkence. Küsmesi günler, bazen haftalar sürer. Keşke de bir şey olmuş olsa. Sadece 1 kere anlattı noldugunu onda da şok oldum. Kafasında öyle şeyler kurmuş ki... Resmen kafasında senaryo yaratıp ona inanıyor. Sürekli alttan alıyorum, sabrediyorum. Bazen patladığım da oluyor. Anlatıyorum bak küsmek yerine konuş, anlat. O kadar anlatmama duvar dile gelirdi. Sonra baktım havaya konuşuyorum, küstügunde hiç aldırış etmemeye başladım.
En son niye kustugunu neyse ki biliyorum:)) birine kızıp bana küstü :)))
Şu an şehir dışında. Mesaj yazdım yeter artık diye. Cvp yazmadı.
Bunun dışında iyi biri. Gerçekten iyi. Çocuğuna düşkün, evini ihmal etmez.
Boşanma yi düşünüyorum sırf bana böyle davranıyor diye. Benim de bir gururum var. O sürekli kusecek, ben sürekli alttan Alacam... Psikolojik olarak çok yoruldum. Beynim kaldırmıyor. Haksızlık bu.
Sizce onu böyle kabul mu etsem, yoksa gitsem mi...
Onu çok seviyorum...
Ailemle de küstü bu kez:))) (ilk değil ailemle küsmesi) inanın ortada hiç birşey yok. O barissin da, ben bu muameleyi kaldıramıyorum artikNeye küstü
Madem biliyorsunuz konuyu x e kızıp bana küstüysen x i affedince barışırız yazar geçerim
Neden alttan alayım ki
Küstü ise ve benimle ilgili değilse o barışsın ya da gelsin derdini anlatsın
O küserse ben de susarım yok olurum bir süre
Beceremiyorum kusmeyi. Bide hiç kızgın kalamıyorum ki. Kızsam bir kaç saat en fazla. Evlilik bunu gerektirmez mi?Küsünce konusmaya calismayin, siz de caninizi sıktı mı küsün. Nasil bisey oldugunu anlasin
Ayy aynı eşimi anlattınız. Mantık sıfır. Anlatırım insan bi "aaa hakikaten ya" demez mi, durup bi düşünmez mi..Yazmadan geçemedim çünkü eşimin evlendigimiz ilk yıllarda ki halini anlatmışsıniz o kadar aynı ki anlatamam. Sinir krizi gecirirdim,mantıklı usturuplu anlatırdım herşeyi hiç bişey kâr etmezdi. Noldu diye sorunca kıyamet kopardı. Odanın bı köşesinde suratı beş karış saatlerce oturabilirdi yani anlatırken darlandim. Şimdi beş senelik evliyiz Allah'a şükür eski hali pek kalmadı.
Beceremiyorum kusmeyi. Bide hiç kızgın kalamıyorum ki. Kızsam bir kaç saat en fazla. Evlilik bunu gerektirmez mi?
Ay havadan mi sudan mi bu ara benimki de öyle..Eşim sürekli benimle küsüyor.
AynenKeşke de bir şey olmuş olsa.
En güzeli keşke böyle devam etseydin.küstügunde hiç aldırış etmemeye başladım.
E çok güzel maşallah dilini ısıriyi biri. Gerçekten iyi. Çocuğuna düşkün, evini ihmal etmez.
Bu yüzden bosanilir mi be.. ???Boşanma yi düşünüyorum
Haklisin amenna bende aynı durumdayım bir yandan da bebeler es isi kafam kaldirmiyor ama reis biz evlenirken söz vermedik mi hastalıkta sağlıkta diye..Psikolojik olarak çok yoruldum.
Seviyorsan öyle yukarıda ki alıntıladığım gibi şeyler ne soyle ne de düşün reis..Onu çok seviyorum...
Bunu neden yapıyordu?Yazmadan geçemedim çünkü eşimin evlendigimiz ilk yıllarda ki halini anlatmışsıniz o kadar aynı ki anlatamam. Sinir krizi gecirirdim,mantıklı usturuplu anlatırdım herşeyi hiç bişey kâr etmezdi. Noldu diye sorunca kıyamet kopardı. Odanın bı köşesinde suratı beş karış saatlerce oturabilirdi yani anlatırken darlandim. Şimdi beş senelik evliyiz Allah'a şükür eski hali pek kalmadı.
İnanın akıl süzgeci diye birşey yok adamda. Oturur anlatırım ya yanlış anlar, ya anlamak istemez .keşke konuşsa keşke.Kuserek değil de sakince konuşarak daha çok çözüm üretebileceğinizi söyleseniz...
Sırf gururumdan gitmek istiyorum. Yoksa ne içki ne kumar ne kadın ne ihmallik ne başka olumsuz hiç birşeyi yok.Ay havadan mi sudan mi bu ara benimki de öyle..
Aynen
.
En güzeli keşke böyle devam etseydin.
E çok güzel maşallah dilini ısır
Bu yüzden bosanilir mi be.. ???
Haklisin amenna bende aynı durumdayım bir yandan da bebeler es isi kafam kaldirmiyor ama reis biz evlenirken söz vermedik mi hastalıkta sağlıkta diye..
Belki bunun böyle olmasına bi durum vesile oldu?
Yahut anası babası böyle yetiştirdi?
Ana sebebi bulup tamir et O senin sevdiceğin bir anda oof ben çekemem deyip gitme.
Ha baktin ana sebep tamir olmuyor ciddi ciddi konuş
O zaman bosanicam boşanırım bosol bosol de :)
Seviyorsan öyle yukarıda ki alıntıladığım gibi şeyler ne soyle ne de düşün reis..
Bunu neden yapıyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?