Sürekli küsen eşim ...

Aklı başında biriyle tartışmak yormaz. Ama duvar gibi biriyse çok zor. doktora gitmez sanmıyorum.
Evet bana kurguladığı şeyi başka kadın duysa anında evi terkederdi. Çocuğum olmasa çoktan gitmiştim.

Küsüp susan insandan nefret ederim hemde tüm iliklerime kadar...Derdin ne ise doğru düzgün anlat ağzın var işte değil mi?Annemde çok yapardı bunu.Hiç ilgilenmemek ile buldum çözümü.Kendi küsüp kendi barışıyor.Biraz azalttı bu sayede.Geçici bir çözüm bu tabi.

Değil mi çıldırıyorum ben de. İnsanız biz, evliyiz biz, konuşarak aşabiliriz. Gerçi konuşsak da asamiyoruz o da ayrı.
Bide susuyor ya, o esnada kafasında kuruyor. Küstügu şeyi aliyor inanılmaz boyutlara taşıyor.

O kadar ağır yani..
Ya bilemiyorum, acaba psikolojik bir rahatsızlığı mı var? Bana bunu düşündürdü.

İnanın akıl süzgeci diye birşey yok adamda. Oturur anlatırım ya yanlış anlar, ya anlamak istemez .keşke konuşsa keşke.
--peki sizi anlamayan adamin nesini seviyorsunuz?
--üstelik siz ona kiyip birkac saat bile küs kalamazken o baskasina küsüp size cok rahat kiyabiliyorken.
--bir de evlilik hayati paylasmak degil mi; yani adam küsken konusmuyorsunuz eeee hayat da sizin barismanizi beklemeden gecip gidiyor; yani esine onu sevdigini söyleyemeden; ne biliyim dalda acan cicegi gösteremeden, öyle iste....
not: yargilamak icin yazmadim, benim ki de küserdi, bilirim ne menem bir durum oldugunu...

Annem de aynı şeyi söylüyor.
Bir de acaba diyorum beni çıldırtıp boşanmami sağlamaya çalışıyor olabilir mi?
Sevgisini hissedemiyorsan olabilir.
Ama birgün sevip birgün kafasında kurup küsüyorsa psikolojik bir rahatsızlığı vardır gibi geliyor

Çok zor ya.Psikolojik şiddet...Anlatmayınca kendi kafasında kuruyor işte.Psikiyatriste ya da psikoloğa götürmeye calissan? Ne tavsiye versem bilemedim.Allah yardimcin olsun.

Hayır yargılamak gibi anlamadım, aksine iç sesimi okuyor gibi oldum.
Ben de diyorum kendime, hayat kısa. Bugün varız yarın yokuz. Böyle hayatı zehir etmeye değer mi.
Kendimi eleştiriyorum acaba bişey mi yapiyorum bilmeden, yo yok bişey. Aza tamah eden, sadık evinde çocuğunda bir anneyim.
Seviyorum onu. Böyle yapınca nefret ediyorum ama seviyorum. Ayrılmak fikri bile çok koyuyor bana. Ama mecbur kalırsam giderim napim.

Kusmeden bir kaç gün önce sen çok iyi birisin deyip sarmıştı beni :/
Adamın sorunları var gibi ya.
Bence sen kendin git doktora, durumu anlat eşim böyle böyle de.
Doktor en azından ne olduğunu söyler.

Asiri alingan olup kendini naza çeken, küsen insanlardan hic hazzetmem
Kesinlikle ailede öğrenmiştir kusmeyi
Ve bana göre küsen insan, olgunlasamamis çocuktur ve böyle insanlar evlenmemelidir
Mutlaka psikolojik tedavi görmelidir
Evli olsam ve eşim küsse,
1.sinde tam idrak edemezdim sanirim o yüzden alttan alip sorardım neyin var diye
2.sinde bu iki oldu bak der karsima.alip ciddi bir konuşma yapardım ilk ve son konuşmam diye de net davranirdim
Bir daha kusmenin k'sini görürsem küslügün gecene kadar gelme bu eve derdim
Iki kez olursa üçüncüsünde kesin seni bosarim diye tehdit ederdim
Baktim yine yapiyor
3.adım pılını pırtıni kapinin önüne koyup boşanma davasini açardım
Ayrica psikolojik tedaviyi de şart kosardim
Ben sabırlı bir insanim ama naz, trip ve kusluk konusunda tahammulsuzum
Ailesinin yetistirip.olgunlastiramadigi adami ben koca diye istemem
Beni mutlu etmeyen birini de cekemem

Ona dedim bosanalim diye. Boşanmadı. Kapının önüne nasıl koyayım.
Ben de çok sabırliyim ama herkes gibi benim de sınırım var. Ben bu muameleyi haketmiyorum. Ne kadınlar var hayatı kocasına zehir eden (etrafımda da var) onlar daha kıymetli oluyor galiba.
Ne yapsam işte. Şehir dışından gelince ayrılmak istediğimi söylesem mi.

Annem diyor ki o bosanalim diyene kadar sen bosanalim deme. Otur rahatına bak kızına bak. Öyle yapsam yaparım da dayanamıyorum.
Kusunce napiyor biliyor musunuz. Yemeklerimi yemez, benimle zaten muhattap olmaz, ayrı yatar, kendi camasirini kendi yıkar. Aynı evin içinde katlanamiyorum tavırlarına. Duvarlar üzerime geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…