- 19 Mayıs 2020
- 47.334
- 212.640
- 598
Lütfen tedaviye devam etmesini sağlayın. Epilepsi yabana atılacak bir hastalık değil.Çok iyi biri özünde çok. Hiç söylemedim tedavi ol diye.
Epilepsi başlangıcı tanısı konmuştu, Dr ilac verdi kullanmadı. Epilepsi belirtisi de yok hiç.
Ben de tam diyecektim ki burcu boğa mı diye çünkü benim eşimde küser tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali. Ve burcu boğa. Bana küsmüş haberim yok tavrı değişik kaç gündür başka sebeplere yormuştum 4-5 gündür meğer adam bana küsmüş :) Aaaa neden küstün dedim, trip yaptı bilmiyormusun diye söylemezsen nerden bileceğim dedim birde uzak dur benden hareketi yaptı. Sinir krizi geçirecektim o an ama boş verdim dur bakalım.Yok burcu boğa yükselen aslan.
Küstüğünde takma.Ona de ki aynı evde surat asan biriyle olmak çok zor surat asmazsan sevinirim.Ya yetişkin gibi konuş ya da surat asma de.Yoo sana mı surat asıyorum yorgunum falan derse peki o zaman diyip devam et.Sen de surat asma hiçbir şey olmamış gibi konuşman gereken yerde konuş.Hiç neyin var diye ilgilenme.Ona küsmenin çocuklara ait bir davranış olduğunu ona yakıştıramadığını yetişkin gibi davranması gerektiğini anlat.Merhaba.
Eşim sürekli benimle küsüyor. Ortada hiç bir sebep yokken hem de. Ben kadın halimle 1 kez bile küsmedim. sorarım noldu diye asla cevaplamaz bide tersler, noldu ki sana öyle geliyor der. Küstügu zaman öyle bir tavır alır ki resmen psikolojik işkence. Küsmesi günler, bazen haftalar sürer. Keşke de bir şey olmuş olsa. Sadece 1 kere anlattı noldugunu onda da şok oldum. Kafasında öyle şeyler kurmuş ki... Resmen kafasında senaryo yaratıp ona inanıyor. Sürekli alttan alıyorum, sabrediyorum. Bazen patladığım da oluyor. Anlatıyorum bak küsmek yerine konuş, anlat. O kadar anlatmama duvar dile gelirdi. Sonra baktım havaya konuşuyorum, küstügunde hiç aldırış etmemeye başladım.
En son niye kustugunu neyse ki biliyorum:)) birine kızıp bana küstü :)))
Şu an şehir dışında. Mesaj yazdım yeter artık diye. Cvp yazmadı.
Bunun dışında iyi biri. Gerçekten iyi. Çocuğuna düşkün, evini ihmal etmez.
Boşanma yi düşünüyorum sırf bana böyle davranıyor diye. Benim de bir gururum var. O sürekli kusecek, ben sürekli alttan Alacam... Psikolojik olarak çok yoruldum. Beynim kaldırmıyor. Haksızlık bu.
Sizce onu böyle kabul mu etsem, yoksa gitsem mi...
Onu çok seviyorum...
Benim eşimde aynı kuserdi günlerce tavır yapardı çocuk gibi ilk zamanlar yaptığım yemeği bile yemezdi sofraya oturup inanki seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun sabır versinMerhaba.
Eşim sürekli benimle küsüyor. Ortada hiç bir sebep yokken hem de. Ben kadın halimle 1 kez bile küsmedim. sorarım noldu diye asla cevaplamaz bide tersler, noldu ki sana öyle geliyor der. Küstügu zaman öyle bir tavır alır ki resmen psikolojik işkence. Küsmesi günler, bazen haftalar sürer. Keşke de bir şey olmuş olsa. Sadece 1 kere anlattı noldugunu onda da şok oldum. Kafasında öyle şeyler kurmuş ki... Resmen kafasında senaryo yaratıp ona inanıyor. Sürekli alttan alıyorum, sabrediyorum. Bazen patladığım da oluyor. Anlatıyorum bak küsmek yerine konuş, anlat. O kadar anlatmama duvar dile gelirdi. Sonra baktım havaya konuşuyorum, küstügunde hiç aldırış etmemeye başladım.
En son niye kustugunu neyse ki biliyorum:)) birine kızıp bana küstü :)))
Şu an şehir dışında. Mesaj yazdım yeter artık diye. Cvp yazmadı.
Bunun dışında iyi biri. Gerçekten iyi. Çocuğuna düşkün, evini ihmal etmez.
Boşanma yi düşünüyorum sırf bana böyle davranıyor diye. Benim de bir gururum var. O sürekli kusecek, ben sürekli alttan Alacam... Psikolojik olarak çok yoruldum. Beynim kaldırmıyor. Haksızlık bu.
Sizce onu böyle kabul mu etsem, yoksa gitsem mi...
Onu çok seviyorum...
Evet kulağa iğrenç geliyor biliyorum.Şöyle adamcıklara da iyi demiyor musunuz....Olmadık şeye kızıp, kafasından uydurup bana surat yapacak, Ahmete Hasana kızsa bile faturayı bana kesecek...evimde sürekli bir negatif enerji üretecek, bedenen 25+ , huy olarak 2 yaş sendorumda bir adam olacak da ben de onun totosunda gezicem ne olur konuş, kürfet istersen sesin çıksın yeterki diye... Düşüncesi bile acayip rahatsız edici.
Boşamayacaksanız bir taraflarını kaldırmayı bırakın bari... o sizi muhatap almadığında ne hali varsa gör diyin içinizden. Kendiniz yiyin için, orada bile yokmuş gibi takılın evinizde.
Ben hiç küsmedim. Aslında keşke en başından ben de küsen bir tip olsaydım. Öyleleri daha kıymetli oluyor.sen küssen ne yapıyor peki?
Hayır kimse doldurmuyor.Size karşı dolduran biri vardır...(kv, kp, görümce)
Eğer yoksa bipolar olma ihtimali bile var
Beterin beteri var da gururum inciniyor, bu muameleyi haketmiyorum diyorum. Bi yandan da seviyorum. Bir yanım bosver sal gitsin diyor. Öyle şeyler..Sürekli küsmesi seninle değil kendisiyle ilgil bir problem. O kendini
süreki küsmesi seninle değil onunla alakalı bir problem. O kendini değiştiremiyorsa sen değiştiremezsin. Senin kabullenmen lazım durumu. Küsmesi dışında sorun yoksa boşanmaya değmez. Millet ne sorunlarla uğraşıyor.
ay Allah'ım ya. İlginç tipler gerçekten. Yetenek böyle davranmak vallahi bak:))Ben de tam diyecektim ki burcu boğa mı diye çünkü benim eşimde küser tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali. Ve burcu boğa. Bana küsmüş haberim yok tavrı değişik kaç gündür başka sebeplere yormuştum 4-5 gündür meğer adam bana küsmüş :) Aaaa neden küstün dedim, trip yaptı bilmiyormusun diye söylemezsen nerden bileceğim dedim birde uzak dur benden hareketi yaptı. Sinir krizi geçirecektim o an ama boş verdim dur bakalım.
ay Allah'ım ya. İlginç tipler gerçekten. Yetenek böyle davranmak vallahi bak:))Ben de tam diyecektim ki burcu boğa mı diye çünkü benim eşimde küser tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali. Ve burcu boğa. Bana küsmüş haberim yok tavrı değişik kaç gündür başka sebeplere yormuştum 4-5 gündür meğer adam bana küsmüş :) Aaaa neden küstün dedim, trip yaptı bilmiyormusun diye söylemezsen nerden bileceğim dedim birde uzak dur benden hareketi yaptı. Sinir krizi geçirecektim o an ama boş verdim dur bakalım.
Teşekkürler aminBenim eşimde aynı kuserdi günlerce tavır yapardı çocuk gibi ilk zamanlar yaptığım yemeği bile yemezdi sofraya oturup inanki seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun sabır versin
ay Allah'ım ya. İlginç tipler gerçekten. Yetenek böyle davranmak vallahi bak:))
Ama arkadaşım iyi dayanıyorsun bu kadar olsaydı benimki ben cinnet geçirirdim direk hastanede bulurdum kendimi. Başkasına kızıp sana küsmek nedir. Yok bu kadarı fazla. Ya terapi görecek yada sonuçlarına katlanacak.şehir dışından gelince bakalım nasıl davranacak.
[QUOTE="Sadelikherseydir, post: 64792206, member: 826973Yazmadan geçemedim çünkü eşimin evlendigimiz ilk yıllarda ki halini anlatmışsıniz o kadar aynı ki anlatamam. Sinir krizi gecirirdim,mantıklı usturuplu anlatırdım herşeyi hiç bişey kâr etmezdi. Noldu diye sorunca kıyamet kopardı. Odanın bı köşesinde suratı beş karış saatlerce oturabilirdi yani anlatırken darlandim. Şimdi beş senelik evliyiz Allah'a şükür eski hali pek kalmadı.
[QUOTE="Sadelikherseydir, post: 64792206, member: 826973
Aynı sorun bizde de var. Eşimi çok seviyorum iyiyken her şey harika. Ama anlık bu küsme, uzaklaşma tavır alma surat asma bunlar beni çok yoruyor sürekli peşindeyim ve noldu noldu diye durumu öğrenmeye çalışıyorum bazen söylüyor bazen söylemeyip olay büyüyor sorduğum için ve maalesef kafasında kuruyor bazen..
İnsallah düzelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?