Sürekli küsen eşim ...

Merhaba.
Eşim sürekli benimle küsüyor. Ortada hiç bir sebep yokken hem de. Ben kadın halimle 1 kez bile küsmedim. sorarım noldu diye asla cevaplamaz bide tersler, noldu ki sana öyle geliyor der. Küstügu zaman öyle bir tavır alır ki resmen psikolojik işkence. Küsmesi günler, bazen haftalar sürer. Keşke de bir şey olmuş olsa. Sadece 1 kere anlattı noldugunu onda da şok oldum. Kafasında öyle şeyler kurmuş ki... Resmen kafasında senaryo yaratıp ona inanıyor. Sürekli alttan alıyorum, sabrediyorum. Bazen patladığım da oluyor. Anlatıyorum bak küsmek yerine konuş, anlat. O kadar anlatmama duvar dile gelirdi. Sonra baktım havaya konuşuyorum, küstügunde hiç aldırış etmemeye başladım.
En son niye kustugunu neyse ki biliyorum:)) birine kızıp bana küstü :)))
Şu an şehir dışında. Mesaj yazdım yeter artık diye. Cvp yazmadı.
Bunun dışında iyi biri. Gerçekten iyi. Çocuğuna düşkün, evini ihmal etmez.
Boşanma yi düşünüyorum sırf bana böyle davranıyor diye. Benim de bir gururum var. O sürekli kusecek, ben sürekli alttan Alacam... Psikolojik olarak çok yoruldum. Beynim kaldırmıyor. Haksızlık bu.
Sizce onu böyle kabul mu etsem, yoksa gitsem mi...
Onu çok seviyorum...
Canım yaptığının psikolojik şiddet olduğunu anlamalı. Sonuna kadar haklısın. Liseli aşık değilsiniz ki kaç yıllık evlisiniz. Birlikte yol almanız lazım. Çocuk gibi küs nereye kadar gider

Canım yaptığının psikolojik şiddet olduğunu anlamalı. Sonuna kadar haklısın. Liseli aşık değilsiniz ki kaç yıllık evlisiniz. Birlikte yol almanız lazım. Çocuk gibi küs nereye kadar gider
Anlamıyor canım anlamiyor. Ortada bişey olsa tamam dicem. Napacam bilmiyorum.

Evet bu bir psikolojik şiddet.Tedaviyi kabul etmemekle beraber bir kere benle psikitriste geldi.Doktor psikoloğa yönlendirdi.Tabiki gitmedi.İşi vs bahane etti ama kusurun kendisinde olduğunu anlamasında yardımcı oldu biraz.Ondan sonra zaten az bi miktar toparlanma oldu.Ve kotayı doldurduğunu farketti birazda

Çok iyi biri özünde çok. Hiç söylemedim tedavi ol diye.
Epilepsi başlangıcı tanısı konmuştu, Dr ilac verdi kullanmadı. Epilepsi belirtisi de yok hiç.
O narin bir çocuk elinde (sevdiğini söylediğin için bu tabiri kullaniyorum, yoksa kocalarımızı anaları büyütsün biz değil) onu sevginle yoğur...
Sevginle çek tedavisine.
Hani nefret dolu olsan boşanırsın zaten ama şuan bu sitede olup feveran etmen bile emin ol benim gözümde bi çırpınma sitilidir.
Ben ne dersem hep tekrarlayacağım papağan gibi o yüzden gece gece başını da fazla şişirmek istemiyorum ama seni tanımadığım halde sana yardımcı olmak istiyorum...

Öncelikle, boşanmayı son ana kadar düşünme.
Gayret et.
Baktin tedaviye gelmiyor, halen harala hurala yapıyor, seni yoruyor.
Al karşına yorulduğunu anlat, çabalarını çırpınışlarını konuş, halen kafasına dank etmezse o zaman bişeyleri düşünme vakti gelmiştir zaten

O narin bir çocuk elinde (sevdiğini söylediğin için bu tabiri kullaniyorum, yoksa kocalarımızı anaları büyütsün biz değil) onu sevginle yoğur...
Sevginle çek tedavisine.
Hani nefret dolu olsan boşanırsın zaten ama şuan bu sitede olup feveran etmen bile emin ol benim gözümde bi çırpınma sitilidir.
Ben ne dersem hep tekrarlayacağım papağan gibi o yüzden gece gece başını da fazla şişirmek istemiyorum ama seni tanımadığım halde sana yardımcı olmak istiyorum...

Öncelikle, boşanmayı son ana kadar düşünme.
Gayret et.
Baktin tedaviye gelmiyor, halen harala hurala yapıyor, seni yoruyor.
Al karşına yorulduğunu anlat, çabalarını çırpınışlarını konuş, halen kafasına dank etmezse o zaman bişeyleri düşünme vakti gelmiştir zaten
Ne kafa sisirmesi canım, sağol vakit ayırdigin için.
şimdi o şehir dışında konuşmuyoruz, o gelince hiç birşey olmamış gibi hoş geldin diyeyim. Hala küsse yine normal davranayım. Barismasini bekleyim. Barisinca konuşayım, anlarsa anlar, anlamazsa yine hayata kaldigi yerden devam edeyim. Ne kocalar var sonuçta. Döven, aldatan, ihmal eden... Oturup sukredeyim.
Bosanacam derse de usulca gideyim.

Ne kafa sisirmesi canım, sağol vakit ayırdigin için.
şimdi o şehir dışında konuşmuyoruz, o gelince hiç birşey olmamış gibi hoş geldin diyeyim. Hala küsse yine normal davranayım. Barismasini bekleyim. Barisinca konuşayım, anlarsa anlar, anlamazsa yine hayata kaldigi yerden devam edeyim. Ne kocalar var sonuçta. Döven, aldatan, ihmal eden... Oturup sukredeyim.
Bosanacam derse de usulca gideyim.
Inşallah iyi bir iletişim kurarsınız, inşallah yaptıklarının farkına varır.
Inşallah düzelmek için gayreti olur da düzelir

Anlatmak bir süre için işe yaradı bizde.Kabul ediyor,sonra başka bişiden gene,gene

Ben kadın halimle 1 kez bile küsmedim
Bu şekilde düşünmek yerine her kişi, her ilişki farklıdır, siz de ilişkinizin dinamiklerini nasıl daha uygun bir hale getirebilirsiniz onu düşünmelisiniz. Her insanın sevgi dili farklı oluyor. İnternetten araştırıp beraber açık bir şekilde konuşbilirsiniz eşinizle. Veya istemezse siz araştırıp deneyebilirsiniz. Genelde küsen, trip atan insanlar ilgi bekledikleri için bunu yapıyorlar. Küstüğü zaman belki gidip sarılmanızı veya özel bir şey yapmanızı istiyor/bekliyor olabilir. Ne istediği de sevgi dilleriyle alakalı. Bir insan için hediye vermek çok önemliyken başkası için beraber zaman geçirmek veya fiziksel temas sağlamak daha önemli olabiliyor.
Eşinizin yaptığı doğru demiyorum ama bence bir ilişkideki en önemli şey iletişim. Şu anda iletişim sağlayamıyor gibisiniz. Belki sizin uğraştığınızı görünce iletişime, konuşmaya, düzelmeye çalışmaya daha istekli olur.

Anlatmak bir süre için işe yaradı bizde.Kabul ediyor,sonra başka bişiden gene,gene
Bende de durum yukarıda okuysaniz aynıydı benim sorunum da iletişimdi
Adam karakutu resmen düzeldi. 5 yıllık evliligimde o düzelecek diye inat edip duzelttim.
Ha o duzelirken benim karakterim değişti orası farklı:)
Arada bo ayarları kaçıyor mu kaçıyor..
Yine tamir ediyorum..
Iletisimi oturtun, o oturunca empatide oturuyor saygıda oturuyor kendiliğinden..

Bosarsam donuna kadar alamam ki:) benden önce ev ve dükkan almış.
Bosardim çoktan da çocuk var. Korkuyorum sonrasından.
Daha önce test çektim git boşanma işlemlerini başlat diye. Yapmadı. Sonra yine aynı tas aynı hamam.
O kadar anlamıyor ki artık ona karşı kendimi ne savunmak, ne açıklama yapmak , tek kelime etmek istemiyorum.
Şeytan diyor o yokken al cocugunu evi terk et.
O bosanmaz ki
Konfor alaninda zaten
Onun kahrini ceken, dertlense bile idare eden biri var
Resti cekecek olan sizsiniz
Net olacaksiniz
Bir çocuk gibi düşünün
3 yasindaki cocuk kusse ona nasil davranilir?
Kusmenin kötü oldugu anlatilir, kendini net ifade etmesi söylenir ve kararli davranilir ki, o davranış yerlessin (anne değilim ama cocuklar konusunda hassasim ve araştırıp okurum).
Dolayısıyla eşinize de benzer sekilde yaklasacaksiniz
Ama o bosansin diye beklerseniz ömür boyu kendi kendinizi yiyerek bu adamin kusmelerini cekersiniz benden söylemesi
Kesinlikle bosanmalisiniz demiyorum ama net olun
Gerekirse tedavi olmasi icin sert cikin
Boyle.kusen bir insana net olacak ve kararli bir duruş sergileyeceksiniz ki o da farkina varıp kendini torpuleyecek

Bu şekilde düşünmek yerine her kişi, her ilişki farklıdır, siz de ilişkinizin dinamiklerini nasıl daha uygun bir hale getirebilirsiniz onu düşünmelisiniz. Her insanın sevgi dili farklı oluyor. İnternetten araştırıp beraber açık bir şekilde konuşbilirsiniz eşinizle. Veya istemezse siz araştırıp deneyebilirsiniz. Genelde küsen, trip atan insanlar ilgi bekledikleri için bunu yapıyorlar. Küstüğü zaman belki gidip sarılmanızı veya özel bir şey yapmanızı istiyor/bekliyor olabilir. Ne istediği de sevgi dilleriyle alakalı. Bir insan için hediye vermek çok önemliyken başkası için beraber zaman geçirmek veya fiziksel temas sağlamak daha önemli olabiliyor.
Eşinizin yaptığı doğru demiyorum ama bence bir ilişkideki en önemli şey iletişim. Şu anda iletişim sağlayamıyor gibisiniz. Belki sizin uğraştığınızı görünce iletişime, konuşmaya, düzelmeye çalışmaya daha istekli olur.
İletişim sağlayamadığım kanısına nasıl vardınız? İlgi isteyen insanın küsmesi mi gerekir. ki bu sıradan bir trip de değil. kafasında senaryo üretiyor ve ona inanıyor. Ben ilgi istediğimde açıkça söylüyorum, beni sarmiyorsun opmuyorsun diyorum mesela.
Uğraşmaktan benim psikolojim bozuldu. Gerçekten.

Aslan Burcu mu bu adam

Bir de hanimlar neden hep erkekleri düzeltmeye çalışan kadinlar?
Ayni durumda bir kadin olsa, erkek çeker miydi? Gider aldatirdi ya da bosardi bahanesi de beni bezdirdin kuserek, olurdu
Bosanmak care mi bence de değil duzgun iletisim kurmak varken neden dolayli yollarla biz iletisimi duzeltmek icin omrunuzden verelim kendimizi paralayalim?
Evlilik paylasimdir, kimse bu muesseseyi kahir cekmekle esdeger görmemeli
Evet geçinmeye gönlü olan elinden geleni yapar ama bu elinden geleni yapan tek basina kadin olmamalı
Sahsen ben buradaki gibi biri olsa 1 yil bile katlanamazdim diye düşünüyorum çünkü benim evlilikten beklentim paylaşımdir, o paylasim yerini yalnizliga bırakırsa eee ben simdi de yalniz yasiyorum ne diye ikinci bir kisinin sorunlarini yük edineyim.ki?
Insan mutlu huzurlu yasamak ister, sizi aşağı çeken insanları hayatınızdan cikarin

Benim.abimde sürekli karısına anneme bize kusuyordu. Çay geç gelsin küsüp giderir evden düşünün. Evlendi en çok karısına küsmeye basladi tabi.
Karısıda deli gibi pesine dolaşırdı barış diye
Çocukları vs oldu sonra karısıpeşini bıraktı resmen abimin 🤣
Abim kustuğu zaman* barsinca haber ver * diyordu abime
Sonra sonra küsmemeye başladı

Merhaba.
Eşim sürekli benimle küsüyor. Ortada hiç bir sebep yokken hem de. Ben kadın halimle 1 kez bile küsmedim. sorarım noldu diye asla cevaplamaz bide tersler, noldu ki sana öyle geliyor der. Küstügu zaman öyle bir tavır alır ki resmen psikolojik işkence. Küsmesi günler, bazen haftalar sürer. Keşke de bir şey olmuş olsa. Sadece 1 kere anlattı noldugunu onda da şok oldum. Kafasında öyle şeyler kurmuş ki... Resmen kafasında senaryo yaratıp ona inanıyor. Sürekli alttan alıyorum, sabrediyorum. Bazen patladığım da oluyor. Anlatıyorum bak küsmek yerine konuş, anlat. O kadar anlatmama duvar dile gelirdi. Sonra baktım havaya konuşuyorum, küstügunde hiç aldırış etmemeye başladım.
En son niye kustugunu neyse ki biliyorum:)) birine kızıp bana küstü :)))
Şu an şehir dışında. Mesaj yazdım yeter artık diye. Cvp yazmadı.
Bunun dışında iyi biri. Gerçekten iyi. Çocuğuna düşkün, evini ihmal etmez.
Boşanma yi düşünüyorum sırf bana böyle davranıyor diye. Benim de bir gururum var. O sürekli kusecek, ben sürekli alttan Alacam... Psikolojik olarak çok yoruldum. Beynim kaldırmıyor. Haksızlık bu.
Sizce onu böyle kabul mu etsem, yoksa gitsem mi...
Onu çok seviyorum...
Sanki ben yazmisim gibi mesaji tipkisindan bir tane de bende var maalesef

Back
X