Sürekli küsen eşim ...

O bosanmaz ki
Konfor alaninda zaten
Onun kahrini ceken, dertlense bile idare eden biri var
Resti cekecek olan sizsiniz
Net olacaksiniz
Bir çocuk gibi düşünün
3 yasindaki cocuk kusse ona nasil davranilir?
Kusmenin kötü oldugu anlatilir, kendini net ifade etmesi söylenir ve kararli davranilir ki, o davranış yerlessin (anne değilim ama cocuklar konusunda hassasim ve araştırıp okurum).
Dolayısıyla eşinize de benzer sekilde yaklasacaksiniz
Ama o bosansin diye beklerseniz ömür boyu kendi kendinizi yiyerek bu adamin kusmelerini cekersiniz benden söylemesi
Kesinlikle bosanmalisiniz demiyorum ama net olun
Gerekirse tedavi olmasi icin sert cikin
Boyle.kusen bir insana net olacak ve kararli bir duruş sergileyeceksiniz ki o da farkina varıp kendini torpuleyecek
Anlattım anlamadı. Kendisi barisinca ben de hiç birşey yokmuş gibi davrandım. Demek ki dediğiniz gibi net olma konusunda eksikliğim olabilir. Kararlı bir duruş sergilemeliyim. Bide ben küseyim bakayım nasıl oluyor.

Bir de hanimlar neden hep erkekleri düzeltmeye çalışan kadinlar?
Ayni durumda bir kadin olsa, erkek çeker miydi? Gider aldatirdi ya da bosardi bahanesi de beni bezdirdin kuserek, olurdu
Bosanmak care mi bence de değil duzgun iletisim kurmak varken neden dolayli yollarla biz iletisimi duzeltmek icin omrunuzden verelim kendimizi paralayalim?
Evlilik paylasimdir, kimse bu muesseseyi kahir cekmekle esdeger görmemeli
Evet geçinmeye gönlü olan elinden geleni yapar ama bu elinden geleni yapan tek basina kadin olmamalı
Sahsen ben buradaki gibi biri olsa 1 yil bile katlanamazdim diye düşünüyorum çünkü benim evlilikten beklentim paylaşımdir, o paylasim yerini yalnizliga bırakırsa eee ben simdi de yalniz yasiyorum ne diye ikinci bir kisinin sorunlarini yük edineyim.ki?
Insan mutlu huzurlu yasamak ister, sizi aşağı çeken insanları hayatınızdan cikarin
Çok haklısın. Kadın yada erkek, eğer hayat arkadaşının bir sorunu varsa yardımcı olmaya çalışırsın. Ama düzelmiyorsa tek tarafli çabayla olmuyor.

Benim.abimde sürekli karısına anneme bize kusuyordu. Çay geç gelsin küsüp giderir evden düşünün. Evlendi en çok karısına küsmeye basladi tabi.
Karısıda deli gibi pesine dolaşırdı barış diye
Çocukları vs oldu sonra karısıpeşini bıraktı resmen abimin 🤣
Abim kustuğu zaman* barsinca haber ver * diyordu abime
Sonra sonra küsmemeye başladı
Barisinca haber ver :))))

İletişim sağlayamadığım kanısına nasıl vardınız? İlgi isteyen insanın küsmesi mi gerekir. ki bu sıradan bir trip de değil. kafasında senaryo üretiyor ve ona inanıyor. Ben ilgi istediğimde açıkça söylüyorum, beni sarmiyorsun opmuyorsun diyorum mesela.
Uğraşmaktan benim psikolojim bozuldu. Gerçekten.
İletişim sağlayamadığınızı sürekli küsüp konuşmadığını söylemenizden anladım. Açıkçası uğraşmak istememenizi anlarım. Hatta ilk yorumumu bu şekilde yazmıştım sonradan sildim tekrar yazdım. Benim sevgilim /eşim böyle davransaydı uğraşacak gücü kendimde bulamazdım. Çok seviyorum yazdığınız için farklı bir bakış açısı sunmaya çalıştım. Belki bunları yaparsanız birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz diye. Bu dediklerimi de eşinizin de sizi sevdiğini ama kendisini ve duygularını ifade edemediği için böyle davrandığını varsayarak yazdım. Başka bir ihtimal gerçekten sizi ve mutluluğunuzu önemsemiyor olabilir. Benim yazdıklarımı düşünüp araştırıp uğraşmak istemezseniz terapi öneririm. Eşinizin sevgisinden eminseniz özellikle çok yardımcı olacağını düşünüyorum.

Anlattım anlamadı. Kendisi barisinca ben de hiç birşey yokmuş gibi davrandım. Demek ki dediğiniz gibi net olma konusunda eksikliğim olabilir. Kararlı bir duruş sergilemeliyim. Bide ben küseyim bakayım nasıl oluyor.
Kusunce konuşursun bundan sonra ben de sana küsüm diyin ve o konuşsa bile.konusmayin birkac gun
Sonra da beni anlaman için aynısını yaptım umarim.anlamissindir eger aynisini yaparsan tedavi olmadan gelme diyin
Ben sıkılırdım acikcasi uğraşmazdim siz cok fazla uğraşıyorsunuz ugrasmak istiyorsunuz ömrünüzü torpulemek istiyorsunuz ugrasin ne diyim.inanin bu konuyu okumak bile beni darladi
Maksadim.da size yardimci olmak ama bu tarz bir adami ben sevgiliyken bile aninda farkeder ve basardim tekmeyi o derece

Aslan burcu cok nettir bu kadar trip atmaz
Ben aslan burcuyum erkek kardeslerim de aslan. Cok kavga ederiz ates grubuyuz malum :) ama hic trip naz yoktur gayet net iletisim kurarız
Trip atan tipler genelde su grubu burçlar oluyor :)
Ben akrebim yani su grubu. Tribin burcu olmaz yeğen :))

İletişim sağlayamadığınızı sürekli küsüp konuşmadığını söylemenizden anladım. Açıkçası uğraşmak istememenizi anlarım. Hatta ilk yorumumu bu şekilde yazmıştım sonradan sildim tekrar yazdım. Benim sevgilim /eşim böyle davransaydı uğraşacak gücü kendimde bulamazdım. Çok seviyorum yazdığınız için farklı bir bakış açısı sunmaya çalıştım. Belki bunları yaparsanız birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz diye. Bu dediklerimi de eşinizin de sizi sevdiğini ama kendisini ve duygularını ifade edemediği için böyle davrandığını varsayarak yazdım. Başka bir ihtimal gerçekten sizi ve mutluluğunuzu önemsemiyor olabilir. Benim yazdıklarımı düşünüp araştırıp uğraşmak istemezseniz terapi öneririm. Eşinizin sevgisinden eminseniz özellikle çok yardımcı olacağını düşünüyorum.
Ona ulaşamıyorum. Daha önce de yazdım. Ya yanlış anlıyor, yada anlamiyor.
Ben de beni ve evliliğimizi önemsemedigini düşünüyorum. Aksi olsaydı kendisini biraz olsun eleştirirdi.
Teşekkür ederim öneri için.

Aslan burcu cok nettir bu kadar trip atmaz
Ben aslan burcuyum erkek kardeslerim de aslan. Cok kavga ederiz ates grubuyuz malum :) ama hic trip naz yoktur gayet net iletisim kurarız
Trip atan tipler genelde su grubu burçlar oluyor :)
Sorma anam benim nişanlı aslandı ego, kibir, kin, trip bir küser 1 haftada zor kini geçer

Ben akrebim yani su grubu. Tribin burcu olmaz yeğen :))
Akrepler triplidir :) cogunlukla...
Ama sizdeki eş bastirmis size firsat kalmamis ki 😃
Şaka bir yana, küsen insanın psikolojisi bozuktur, olgunlasamamistir. Çocuklukta öğrenilen bir sey küsmek
Bunu Dogan Cuceloglu demisti
Bir de etrafımda gözlemledigim kadariyla ailesinde küsen biri olan kisilerde de küsme huyu var.

Kusunce konuşursun bundan sonra ben de sana küsüm diyin ve o konuşsa bile.konusmayin birkac gun
Sonra da beni anlaman için aynısını yaptım umarim.anlamissindir eger aynisini yaparsan tedavi olmadan gelme diyin
Ben sıkılırdım acikcasi uğraşmazdim siz cok fazla uğraşıyorsunuz ugrasmak istiyorsunuz ömrünüzü torpulemek istiyorsunuz ugrasin ne diyim.inanin bu konuyu okumak bile beni darladi
Maksadim.da size yardimci olmak ama bu tarz bir adami ben sevgiliyken bile aninda farkeder ve basardim tekmeyi o derece
Bekara boşamak kolay:)
Ugrasacam tabi ki evcil hayvan mi bu çekemem deyip kapının önüne koyayım. En son çare başka seçenek düşünülür.
Darladiysa kusura bakmayın teşekkürler :)

Biz çok kısa sürede evlendik. Tanıştıktan 3 ay sonra. O yüzden bilmiyorum:))

benim böyle bir kız arkadaşım vardı farkedince ilişkimi kestim Tahammül seviyesi düşük biriyim uğraşamam . 4 ayda falan anlamıştım . Sonra öğrendim ki Bipolarmış. Belki bilmediğiniz sağlık sorunları vardır. Tedavi olması gerek olabilir. Zor... bence doktora gidin ilk etapta.

Sorma anam benim nişanlı aslandı ego, kibir, kin, trip bir küser 1 haftada zor kini geçer
Yukselenine bakmak lazim
Benim de var tanıdığım aslan burcu ama asiri ego kibir ve trip var ama davranissal olarak başak huylari da var :)
Aslanlar kin tutmaz hani burçlara cok girmek istemezdim ama kendim ve kardeşlerim de aslan, astroloji ile de ilgilendigim icin aslan burcunu bilirim asla kindar degiliz :)

Akrepler triplidir :) cogunlukla...
Ama sizdeki eş bastirmis size firsat kalmamis ki 😃
Şaka bir yana, küsen insanın psikolojisi bozuktur, olgunlasamamistir. Çocuklukta öğrenilen bir sey küsmek
Bunu Dogan Cuceloglu demisti
Bir de etrafımda gözlemledigim kadariyla ailesinde küsen biri olan kisilerde de küsme huyu var.
Ben o deli yanımı ortaya koysaydim ohooo. Biri alttan alacak ki evlilik olsun. Ama hep ben alttan alıyorum bıktım :)

Bekara boşamak kolay:)
Ugrasacam tabi ki evcil hayvan mi bu çekemem deyip kapının önüne koyayım. En son çare başka seçenek düşünülür.
Darladiysa kusura bakmayın teşekkürler :)
Evet ben de cok kullanırım bunu ben bekarim bana bosamak kolay diye :)
Size gercekten sabir ve dayanma gücü diliyorum
Ugrasin tabii ama benim mottom şudur
Verdigim kadar almıyorsam o ilişki biter
Alma verme dengesi cok önemli
Cok alan tarafsaniz daha fazlasını istersiniz ama tatmin olmazsiniz
Cok veren tarafsaniz da tukenirsiniz almak isteseniz de karsilik bulamazsiniz yorulursunuz

benim böyle bir kız arkadaşım vardı farkedince ilişkimi kestim Tahammül seviyesi düşük biriyim uğraşamam . 4 ayda falan anlamıştım . Sonra öğrendim ki Bipolarmış. Belki bilmediğiniz sağlık sorunları vardır. Tedavi olması gerek olabilir. Zor... bence doktora gidin ilk etapta.
Olabilir ya doktorluk bu iş gercekten.

Ben o deli yanımı ortaya koysaydim ohooo. Biri alttan alacak ki evlilik olsun. Ama hep ben alttan alıyorum bıktım :)
Simdi aynisini yazdim cok verici olmak yorar diye
Fedakar kelimesi vardir ya
Bir taraf kendini feda ederken diger taraf kar ediyorsa o ilişki dengede kalmaz yurumez yani
Siz.olmayani oldurmak icin kendinizi parçalıyorsunuz

Back
X